| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من رضا هستم از آستارا خوشبختم از اینکه بتونم عکسی از آلت شما داشته باشم ممنون میشم چون خانم من از شمیل خیلی خوشش میاد و باور کنید شما رو به من ترجیح میده منتظر عکستون هستم و جواب رای دعوت به استارا خیلی اینجا طرفتار دارید اگه باور کنید چقدر خانمهای کم سن عاشق دوجنسه زن هستند برام آف بزارید آی دی مو براتون میزارم
fagat _sex_haste_a منتظر هستم بای
|
|
|
# : 9 Jul 2008 16:16 | ویرایش بوسیله: afra43
دوست دارم من و همسرم با شما آشنا بشيم و در صورت توافق با هم رابطه داشته باشيمafraraz@yahoo.com
|
|
|
ازیتا خانم:سلام متاسفانه هنوز خیلی از مردم این مسایل راکه معضل بسیاری است اعم از دختر یا پسر درک نمیکنندونمیدانند که باستی برای تسکین این افراد باانهادر تماس بود وبه انهاقوت قلب داد.من خوشحالم که شما به انچه میخواستتد رسیده ویا خواهید رسید.ایمیلم راجهت تماس درصورت تمایل میگذارم.ضمناازطریق مسنجر ازساعت9.30 ان میباشم.
|
|
|
|
|
ازیتا خانم ایمیلم ر ا فراموش کردم بنویسم.
fa_aboli@yahoo.com
|
|
|
من خیلی دوست دارم با یه دو جنسی سکس داشته باشم من امین 20 ساله از شیراز idim:amin_12267 mano da konin
mersy
|
|
|
salam ba manam tamas begir khoshhal misham azizam id:maysamjackson
|
|
|
سلام عزیز من وحید از تبریز هستم 30 ساله خیلی خوشحال میشم از نزدیک ببینمت اگه خواستی میتونی به ایمیل من پیام بذاری مرسی vahid_nori57@yahoo.com
|
|
|
salam khobi? 2st daram ba ham bishtar ashna beshim ID man to Yahoo:twen_boy021
|
|
|
|
|
salam khobi? 2st daram ba ham bishtar ashna beshim ID man to Yahoo:twen_boy021
|
|
|
سلام من مجید هستم 22 سالم عاشقه اینم که با یه shemale سکس داشته باشم اگه مایلید این id هست majid_slave@yahoo.com
|