صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای عکس / طرز لباس پوشیدن
نویسنده پیام
# : 20 Oct 2007 03:37

با سلام به دوستان

من تازه در این وبسایت عضو شدم ، البته شاید برای خیلی ها که من رو از نزدیک می شناسن باورشون نشه که من که به عنوان یه دختر مثبت شناخته می شم در این وبسایت عضو شده باشم
در واقع با این طرز فکر مخالفم که هر انسانی باید خودش رو در چهارچوب اعتقاداتش حبس کنه ، خب امروزه تقریبا همه انسانهای جهان به این باور رسیدن که سکس یک نیازه و اکثر جوامع مانند سابق اون رو نفی نمی کنن.(البته مثل همه نیاز ها باید کنترل شده باشه)، اما نبودش هم نابودی انسار رو به همراه داره
البته اشتباه نشه من الان با حضورم در این وبسایت و ثبت نام در این وبسایت فکر اون رو ندارم که سکس اولم رو با یک دوست پسر و یا هر کسی دیگه انجام بدم. هنوز هم کاملا به این مسئله که هر کسی باید شریک جنسی عشق خودش باشه و فقط یک نفر در زندگیش باشه ، به عقیده من در زندگی هر پسر و دختری سکس اول بزرگترین روز زندگی اون، چون برای اولین بار که تونسته با جنس مخالف یک ارتباط نزدیک داشته باشه ، شب زفاف و زن شدن یک دختر هم یک نقطه عطف در زندگی اونه و نباید به این آسونی انجام بشه و منجر به درد سر بشه.

به هر حال.....

امروز در این وبسایت با موضوعات جدیدی روبرو شدم که برام جالب بود و کوتاه و گذرا به اونها اشاره می کنم

1) حرکت زیبایی بود، چون در کشور عزیز ما متاسفانه مردم یهچ چیز از سکس نمی دونن و باید آگاه بشن، پژوهشها این رو ثابت کرده که سکس در هر جامعه ای که نفعی و محدود شده ، اون جامعه به سوی فساد و هرزه گی پیش رفته.(بهترین مثال کشور خود ما و کشورهای عربی مثل لبنان و عراق و فلسطین که به کشورهای دیگر به خصوص کشورهای عربی فاحشه صادر می کنند)

2)ایرانی ها واقع بین نیستند و دوست دارن دروغ بگویند. حتی الان کهاین امکان براشون پیش اومده تا در این وبسایت حرفهای خودشون رو بزنن و عکسها رو نگاه کنن و مطالب جدید برای زندگیه آینده و خصوصیشون یاد بگیرن باز دروغ می گن و خیالبافی می کنن و بر اساس این خیالبافی ها تاپیک درست می کنن و داستانهای دروغ می نویسن. یعنی باز بیشتر به فکر خود ارضایی هستند تا یاد گرفتن و لذت درست بردن.

3) چرا بعضی ها این موضوع را جدی نمی گیرن؟ چرا واقعا بعضی ها دوست دارن سکس رو یک عمل هرزه معرفی کنن و بر اساس اون این عمل مقدس(بله مقدس) رو به شوخی و مسخره بازی می گیرند و حتی در این وبسایت هم نمونش زیاده و تاپیک های مسخره زیاد به چشم می خوره؟
(در ضمن بله درست فهمیدین ، سکس یک عمل مقدسه، البته اگه از راهش وارد بشین، چون با این عمل یک زندگی پدیدار می شه و شما در واقع یک انسان جدید رو به وجود می یارید )

4) اگر سکس در ایران آزاد بشه، ملت ما چه رفتاری خواهند داشت؟ این وبسایت یک نمونه کوچک و مدل بی دردسر از یک کشور فارسی زبانه که سکس درش آزاده، آیا رفتار هایی که در اینجا بدان ها اشاره می شه ، اگر در مدل واقعی و در ابعاد بزرگتر اتفاق بیوفته آبروی حتی سکس رو نمی بره؟

البته ببخشید دوستان، قصد نصیحت نداشتم، اما برای شروع لازم بود که به اونها اشاره کنم.
حالا خودم رو معرفی می کنم
الهام هستم، 23 ساله ، ساکن تهران، طراح دکوراسیون منزل

من اسم این تاپیک رو گذاشتم " طرز لباس پوشیدن" تا به نوعی نظر سنجی باشه، به هر حال هر کسی در لباس پوشیدنش ، حساسیت خاصی داره بسیاری دوست دارن که با مد پیش برن و بسیاری دیگه همیشه به یک فرم لباس می پوشن.
من خودم از شلوار متنفرم، و همیشه دامن می پوشم، وقتی لباس زنانه ای مثل دامن وجود داره لازم نمی بینم که شلوار بپوشم، چه بسا که با این لباس راحتتر هستم، و صد البته به عنوان یک زن زیباتر هم به نظر می رسم
دامن، با مانتو کوتاه، شال و در کل به قول خودمانی، تریپ تقریبا سنتی می زنم
این موضوع رو پیش کشیدم تا دختر خانوما و آقا پسر ها طرز لباس پوشیدنشون رو بگن ، و حتی به طرز لباس پوشیدن دوست دخترشون و یا دوست پسرشون اشاره کنن، و به این هم اشاره داشته باشن که دوست دارن همسر و یا دوست و شریک جنسیشون چه جور لباسهایی بپوشه، و چه لباسهای برای اونها تحریک کننده است.

البته این موضوع ریشه روانشانسی داره، و بایدبیشتر بهش بپردازیم.
به هر حال من از خودم شروع کردم و گفتم که چه جوری لباس می پوشم، و البته در آینده بیشتر خواهم گفت. امیدوارم دوستان هم حوصلشون سر نره و من رو یاری کنن.

این موضوع رو در قسمت دنیای عکس گذاشتم که با عکس هم همراه باشه و بچه ها عکس لباسهای مورد علاقشون رو بزارن

خیلی خیلی ممنون /الهام

# : 20 Oct 2007 05:13

manam taze ozv shodam donbale ye kdokhtare bahal hastam ba man dost mishi

# : 20 Oct 2007 05:16

khasti javab bede baham kenar miam va bahs mikonim dar morede lebas poshidan
silent_lord_03@yahoo.com

# : 24 Oct 2007 07:16

Quoting: damangolgoly
پژوهشها این رو ثابت کرده که سکس در هر جامعه ای که نفعی و محدود شده ، اون جامعه به سوی فساد و هرزه گی پیش رفته

نه که در کشور امریکا و کشورهایی که آزادی جنسی وجود دارد هیچ فساد و هرزگی وجود ندارد.
در این کشورها آن طور که گفته می شود اولا همجنس بازی تقریبا مد شده. در ضمن فرزندان از دست والدین در امان نیستند که هیچ. تقریبا همه زنهایی که رنگ و رویی دارند در محیط کار هم آسوده نیستند و باید مطیع جنسی بالادستی ها باشند.
و در این کشورها متاسفانه هر روز به دنبال سکس جدیدتری می گردند اعم از حیوانات. بچه ها و...
البته من درخواست دارم خودتان جستجو کنید و نتایج آن را اعلام کنید

# : 9 Nov 2007 14:10

fardanfard
درسته تمام چیزهایی که شما گفتی تو امریکا وجود داره ولی امریکا یه کشور ازاد که هر کس ازادانه راهشو انتخاب می کنه مگه تو ایران غیر از این که تو محیط کار زنها در امان نیستن حتی تو ادارات دولتی بیشتر کسایی که تحت عنوان حراست تو ادارات به کار مشغولند کثافت ترین ادمان که همیشه دنبال یه نقطه ضعف از خانمای کارمندن تا تحت عنوان گزینش و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه ازشون سو استفاده کنن
مگه تو ایران همجنس بازی نیست ؟
مگه دخترا از دست پذر یا برادرشون در امانن
تمام این مسایل تو ایران و امریکا وجود داره با این تفاوت که تو ایران همه ظاهر سازی می کنن و چهره واقعی خودشون رو نشون نمیدن

# : 23 Dec 2007 16:34

سلام
من تا به حال هيچ نظري در اين سايت ندادم و چون ديدم كه اين مطلب حكم جالبي به خود گرفته دوست دارم بگم كه زندگي يك سفره نه بايد فقط به سرانجامش فكر كني كه از لذت هاش بازبموني و نه در روزمرگي ها و لذت هاش غرق بشي كه از حركت بازايستي اميدوارم كه تونسته باشم حق مطلب رو بيان كرده باشم
همواره در پناه خرد باشيد
با تشكر از خانم الهام و مسئول سايت

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.