| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: sammandar sammandar جالبه که من همیشه میخواستم اینجا برای دوستان ناشناس وبلاگ نوشتن رو توضیح بدم برعکس شما میگید بیایید به هم معرفی کنیم و پته رو بدیم به آب(مزاح)

Tombstone Piledriver
|
|
|
گفتم بیام اینجا شاید صاحب تاپیک اومد و وبلاگ خودشو معرفی کرد
|
|
|
Quoting: Elderado جالبه که من همیشه میخواستم اینجا برای دوستان ناشناس وبلاگ نوشتن رو توضیح بدم برعکس شما میگید بیایید به هم معرفی کنیم و پته رو بدیم به آب(مزاح)
چرا ناشناس؟ خب هر نوشته ای خواننده میخاد منظورت از پته چیه؟ مگه قراره چکار کنن؟
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
|
|
Quoting: sammandar مگه قراره چکار کنن؟ دقیقا اینو یکی باید از خودت بپرس سعید؟ حالا چرا وبلاگت رو قایم کردی
|
|
|
قایم؟ من وبلاگی داشتم که خیلی وقته چیزی مینویسم الانم میخام ببینم در حد وبلاگ دوستان هست یا نه؟ این الدورادو یه جوری از وبلاگ نویسی حرف میزنه انگار همه ساسی و ضد دینی قرار بنویسن فرضا اگه بنویسن هم به این شدتی که اون میگه نیست که همه توی نت دست وپاشون بلرزه
|
|
|
کو صاحب این تاپیک 
|
|
|
Quoting: sammandar من وبلاگی داشتم که خیلی وقته چیزی مینویسم الانم میخام ببینم در حد وبلاگ دوستان هست یا نه؟ پس کو معرفی این وبلاگ
|
|
|
واااااااااااااااااااااااااااای باباغ....................................ط کردم بیخیال
|
|
|
|
|
مطمئنی
Quoting: sammandar واااااااااااااااااااااااااااای باباغ....................................ط کردم خدا نکنه 
|
|
|
خب چیزی که منتظر بودی بشنوی رو که گفتم پس چرا بازم گیر دادی
|