| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: mahsa18xx نه بابا بابام می فهمه میکشه نه دیوونه
همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند Contact Me Confidently darkman_lover@yahoo.com(دالتون)
|
|
|
من واقعا دوست دارم لذت ببرم mahsa17xx
|
|
|
ممنونم از شما اما من دنبال سکس تخیلی هستم جرات سکس واقعی ندارم من 18 سال دارم دلم میخواد با همه سکس کنم ولی نمی تونم می ترسم پسرا وقتی کارشان تمام میشه اخاذی شروع میشه اینم میگم هر کی را اد کنم و یا چت کنم دوستم نیست فقط کسی دوستم است که صبور و مهربان باشه و به من گیر نده مهسا mahsa17xx
|
|
|
|
|
# : 3 Jul 2008 11:32 | ویرایش بوسیله: shahin_021
من میتونم کانالهای Sex view رو واست باز کنم....!کانالهای سکس ویو15 تا کانال هست که یکیشون یعنی سکس ویو اینفو خودش شنبه ها و یکشنبه ها برای تبلیغ باز میشه و واقعا برنامه هاش باحاله...!اگه خواستی ایمیلتو بده.....!ولی یه مشکل هست!تو که اینقدر از بابات میترسی خیلی واست سخته که اینارو مخفی نگه داری ها!!
توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
|
|
|
mahsa jon kanalae manam baste shode vali mesh ye elnbi dige ham bast ke ye 24 sate va ye 12 sate neshoon mede arabam kamel megere
|
|
|
salam bacheha ageh chizi jaleb darid bara manam beferestid man tazeh ozev shodam
ashek_63@yahoo.com
|
|
|
sarv63

توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
|
|
|
اقا شاهین ای میلم هست لطفا بگو چه جوری باز میشه
|
|
|
|
|
ای بابا مهسا تو هنوز گیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چندبار بگم باز نمیشه اگه اصرار کنی پای پسرا به خونتون باز میشه
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|