صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / ***کی متونه کمک کنه کانالهی سکس رسیور باز شه ( مهسا ) ***
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 8 May 2008 09:39

Quoting: mahsa18xx
mahsa18xx

ببین شما اگه یک کارت دی وی بی بگیری به کامپیوتر وصل میشه بعد یه سیم یواشکی از ال ان بی میگیری تو اتاقت و دیگه حالشو ببر

همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند Contact Me Confidently darkman_lover@yahoo.com(دالتون)
# : 8 May 2008 09:53

Amir_Vulture چرا داری این طفلک رو بازی میدی؟
ببین مهسا خانم
هیچ کانال سوپری با کد دستی باز نمیشه
حتی کانالهایی هم که با اپگریت باز میشن روزا برنامه ندارن و فقط اخر شب برنامه میذارن
پس وقت خودتو تلف نکن
به همون سی دی و کلیپ های سوپر اکتفا کن

.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
# : 8 May 2008 15:51

نه من واسه سکس ویو و ام سی تیها میگم که گهگدار باز میتونه بکنه بابا جان

همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند Contact Me Confidently darkman_lover@yahoo.com(دالتون)
# : 8 May 2008 17:38

ام سی تی ها هم بدون کارت باز نمیشن
زحمت بیخود نکشین

.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
# : 9 May 2008 09:10

mahsa18xx

مولتی ها و کانال پروات اسپایس درسته که 2:30 شب به بعد فیلم می ذاره ولی تا 6:30 . 7:00 صبح ادامه داره اگه زود از خواب بیدار بشی می تونی ببینی در مورد کانالهای دیگه بصورت دوره ای کدشون رو اینترنت منتشر می شه فعلاً برای من که استارست 150 دارم کدی نیامده . در ماهواره هات برد حدود سی کانال سکسی هست که 24 ساعته برنامه دارن و بصورت کامل (یعنی تمام جاهای مردها رو نشون می ده) هست که من نتونستم بازشون کنم باید صبر کرد
در مورد فیلم به نظر من اگه با فرمتی که برای گوشیهای موبایل استفاده می شه از اینترنت دانلود کنی بهتره چون حجمشون خیلی کمه اگه خواستی من چند تا دارم . توی همین سایت آویزون هم هست

# : 10 May 2008 18:11

مرسی فیلم کامل میخوام اونم کارتونی
پرسیدی بگو
mahsa17xx

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 10 May 2008 18:30

خوب لااقل میتونه کپچر کنه و بهش زمان بده من 6 ماه پیش ام سی تی داشتم

# : 12 May 2008 18:07

کپچر چی بابا جون عادی بگو

میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
# : 13 May 2008 13:04

یعنی بهش زمان و وظیفه بدی که واست ظبط کنه جیگر

# : 14 May 2008 22:23

نه بابا بابام می فهمه میکشه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.