| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: shahabtooski سلام امین جان اگه امکان داره فایل مربوط به دستگاهSR-X190D SUPER برای آبگریت کردن می خوام mer30 shfarhadi@yahoo.com SR-X190D-SUPER-F -4Feb2008
http://www.satdw.com/downloads/group1/2-SR-X190D/SR-X190D-SUPER-F-4Feb2008.zip
|
|
|
Quoting: Elderado جدیدترین پچ برای Starsat150 D Plus
دوست عزیز در حال حاضر پچ جدید برای این مدل نیومده . یا من نتونستم پیدا کنم .
|
|
|
Quoting: mahsa18xx اگر شما میتونید بگید کدوم کانالای سکسی را میتونم با کد دستی باز کنم
فکر نکنم کانالی باشه که بتونی با کد دستی باز کنی .
|
|
|
|
|
هیچ کانال سکسی نیست اقا امین که بشه تو روز دید دستگاه را اپگرید کرده بابام
|
|
|
Quoting: mahsa18xx هیچ کانال سکسی نیست اقا امین که بشه تو روز دید دستگاه را اپگرید کرده بابام
کانالی که کاملا سکسی باشه (18-) توی روز نداریم . شب باید بشینی با بابا دست جمعی تماشا کنید 
|
|
|
کاش میشد من که دوست داشتم
|
|
|
من واقعا دوست دارم لذت ببرم mahsa17xx
|
|
|
ممنونم از شما اما من دنبال سکس تخیلی هستم جرات سکس واقعی ندارم من 18 سال دارم دلم میخواد با همه سکس کنم ولی نمی تونم می ترسم پسرا وقتی کارشان تمام میشه اخاذی شروع میشه اینم میگم هر کی را اد کنم و یا چت کنم دوستم نیست فقط کسی دوستم است که صبور و مهربان باشه و به من گیر نده مهسا mahsa17xx
|
|
|
|
|
کانالی که کاملاً سکسی و زیر 18 در روز و به صورت 24 ساعته داریم و زیاد هم هست روی هات برد تمتم سکس ویوها و ام سی تی ها و ایکس دریم تی وی . فری ایکس تی وی 1 و 2 اینکس تی سی
|
|
|
اپگرید استار ست 1800... تو سایت ست ست بود ولی نوشته بود سوپر و دستگاه من روش نوشته نیست سوپر میترسم اپگرید کنم دستگام نفله شه... اگه داری بهم بده جگر... 
اي نشسته تودر اين خانه پر نقش و خيال،خيزو از اين خانه برو رخت ببر هيچ مگوي،من غلام قمرم غير قمر هيچ مجوي.....
|