| نویسنده |
پیام |
|
|
فایل Upgrade رسیور استارست رو هرکس خواست فقط کافیه مدل رسیورش رو به من بگه تا فایل مورد نظرشو بهش بدم .. توجه کنید : فقط استارست !
|
|
|
Mr_Amin سلام همونطور که شما بهتر از من میدونید: رسیورهای استارست تو این سایت رسمی پچشون موجوده: www.satdw.com منتهاهمشون نه.بلکه اونایی که نسبتا" جدیدترا" و پچ براشون میاد.!!! ولی بعضی قدیمیتر ها که از رده خارج شدن رو باید کد خام(سافتکم )رو با نرم افزار به فایل bin مخصوص تبدیل کرد و بوسیله لودر مربوطه به رسیور منتقل کرد.یا با روشهای دیگه.بعضی کانالها رو هم که میشه کد دستی داد(مثل Polsat ها) به عنوان اولین مشتری شما لطفا" جدیدترین پچ برای Starsat150 D Plus یک مگ رو اگه براتون مقدوره ردیف کنید. با تشکر

Tombstone Piledriver
|
|
|
فایل Upgrade رسیور استارست 1800D رو با لودرش میخام. ممنون میشم اگه لطف کنید.
|
|
|
|
|
فایل Upgrade رسیور استارست 1800D رو با لودرش میخام. ممنون میشم اگه لطف کنید.
|
|
|
Elderado
آخرین پچ غیر رسمی مربوط به یک ماه و نیم پیش است که اوایل چهار کانال سکسیfreex1 , freex2 , xdream , inxtc را باز می کرد که الان از کار افتاده
|
|
|
دستگاهSR-X190D SUPER است که SUPER کوچولو نوشته شده تا حالا دقت نداشتم اگر امکان داره کد کانالهیی را بدید که دستی باز میشن بابا تازه داره اپگرید کردن کانالای فیلم tps v moltivision باز میشن اگر شما میتونید بگید کدوم کانالای سکسی را میتونم با کد دستی باز کنم اگر کد دستی بدم کانالای دیگه بهم نریزه بابام منو بکشه ممنونم خیلی خیلی راستی کانالی هست که سکس کارتونی نشان بده خیلی دوست دارم
مهسا
|
|
|
سلام امین جان
اگه امکان داره فایل مربوط به دستگاهSR-X190D SUPER برای آبگریت کردن می خوام
mer30 shfarhadi@yahoo.com
shahab
|
|
|
کد دستی چهجوری بدم تا کانالهی سکسی باز شن؟؟؟
|
|
|
|
|
mahsa17xx = id
|
|
|
Quoting: peymanshz فایل Upgrade رسیور استارست 1800D رو با لودرش میخام. ممنون میشم اگه لطف کنید. SUPER_1300_1700_1800
http://www.satdw.com/downloads/group3/3-SUPER_1300_1700_1800/MZY-14_SR-X1300_1700_1800_SUPER_ONLY_08 0506.zip
|