صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / تقاضاي يادگيري دريافت فايل از رپيدشير
نویسنده پیام
# : 4 Apr 2008 08:20

باسلام خدمت دوستان ... من نميتونم از رپيد شير فايلي بگيرم ..يعني راهشو ياد ندارم .. ممنون ميشم عزيزي به من طريقه دريافتشو ميل بزنه ... با تشكر

saeed907@gmail.com

# : 4 Apr 2008 14:03

دوست من این پستارو بخون

فقط نکته مهم اینه بدون فیلتر شکن رپیدشیر رو باز کن.....

http://www.avizoon.com/forum/22_36642_2.html#msg663709

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 18 Apr 2008 14:47

سلام دوستان اگه کسی با راپید شیرو یا مگااپلود مشکل داره و
میخواهد فایلهای حجم بالا دانلود کنه میتونه یه سری به اینجا بزنه.
مطمئن باشید که ضرر نمیکنید.
خیلی دوستتون دارم.ّّّ

# : 3 May 2008 03:07 | ویرایش بوسیله: GABLAMEH

دوست عزیز بعد از زدن free و شمارش معکوس حروفی که در ان شکل گربه است را در قسمت کادر بنویس

که عشق اسان نمود اول
# : 19 Aug 2008 01:15

baz nemisheh

# : 19 Aug 2008 01:30

hawas
الان دیگه به صورت پست بالاییت نیست

الان یه تایم نشون میده
مثلا 48 ثانیه!
بعد از سپری شدن اون تایم یه دایره آبی رنگ گنده نشون میده که توش نوشته " دانلود "
بعدش دیگه خیلی راحته
روی اون کلیک میکنی و دانلود میکنی فایل مورد نظرت رو

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.