صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / =============سرعت واقعي اينترنت شما چقدر است؟==========
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Mar 2008 04:29

ا ین مطلب ا ز آ ن دسته مطا لبی ا ست که خیلی ها می خوا هند بدا نند

سرعت واقعي اينترنت شما چقدر است؟

وقتي به اينترنت متصل هستيد، تصويري از دو رايانه بسيار كوچك در سمت راست پايين صفحه نمايش ( قسمت Tray ) ظاهر مي شود.

اگر موس خود را روي اين دو رايانه نگه داريد ( يا روي آن دوبار كليك كنيد )، سرعت اينترنت شما را نشان مي دهد؛ مثلا bps 33600 ( بيت بر ثانيه )، اما اين سرعت واقعي خط شما نيست؛ بلكه سرعت مودمي است كه در شركت ISP ( كه شما از او اينترنت گرفته ايد ) قرار دارد. سرعت واقعي خط معمولا عددي بسيار كمتر از اين مقدار است!

اگر مي خواهيد ببينيد اين مقدار اطلاعات با چه سرعتي رد و بدل مي شوند، مي توانيد سري به نشاني http://Promos.mcafee.com/speedometer بزنيد، در اين صفحه يك سرعت سنج وجود دارد. كافيست روي عبارت Test Now كليك كنيد. كمي صبر كنيد تا Speedometer سرعت اتصال را اندازه بگيريد. عددي كه در مقابل عبارت Your Speed مشاهده مي كنيد، سرعت واقعي است.

اگر اين مقدار با سرعت مودم ISP خيلي متفاوت است، از دست ISP خود شاكي نشويد!

چون سرعت خط علاوه بر تجهيزات موجود در ISP، به موارد زيادي چون كيفيت خطوط مخابراتي منطقه و منزل شما نيز بستگي دارد.

شروین
# : 9 Mar 2008 06:05

File Size
2.9297 MB
Time Elapsed
17.715 seconds

این خوبه؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 10 Mar 2008 22:22

Quoting: dariushagha

File Size
2.9297 MB
Time Elapsed
17.715 seconds

ای آقا شما هم که همش ما رو حرص بده .. خدا بیشترت بده .. به ما که نداد ..

دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
# : 10 Mar 2008 22:52

Yohan
ماله من40000
چطوره؟کمه؟

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 10 Mar 2008 23:01

File Size 600.005 KB
Time Elapsed 1.343 seconds

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
# : 11 Mar 2008 02:19 | ویرایش بوسیله: Elderado

بچه ها سمت راست عقربه سرعت سنج رو بخونید اونجا سرعتتونو نوشته!!!طبق توضیح خود سایت سرعت شما برابر میشه با حجم اطلاعات جابجا شده تقسیم برزمان جابجایی.که خودش سمت راست تقسیم کرده و داخل عقربه نوشته.
چون اعداد این سایت بر حسب کیلو بیت در ثانیه هستند میتونید عدد بدست اومده رو بر 8 تقسیم کنید تا سرعتتون رو بر حسب کیلوبایت در ثانیه داشته باشید.
امیدوارم گیج نشده باشین!!!
مال من شد 200kbit/s که با تقسیم بر 8 میشه 25kbyte/s که البته بخاطر اینکه شب ودیر وقته یکم زیاد شده!!!!
به هر حال تست خوبیه و از کارهای کمپانی معروف mcafee هستش!!!
ممنون ازت شروین جان

Tombstone Piledriver
# : 11 Mar 2008 02:27

Elderado
من اون عقربه ای رو که میگی ندارم

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
# : 11 Mar 2008 02:58

WhatEver
توی اون مستطیل کنار ساعت روی کلمه Click here to Test Now کلیک کن یه کم صبر کن اون عقربه ظاهر بشه

شروین
# : 11 Mar 2008 03:05

omid_hi
اون فلش هست منم عمرا فلش نصب کنم
بی خیالش شدم

من سرعتم 10Mb هست معمولا رو سرعت سرور محدود ميشم برا همين زياد مهم نيست

# : 11 Mar 2008 03:05

مال من رفت رو 500
خوبه یا بده؟!!!

نبودم پای درس بودم حالا که اومدم نپرس که کجا بودم
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.