صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / NiLe_SaT
نویسنده پیام
# : 3 Mar 2008 03:18

KaNaL KarTiaYe NiLe Sat ro MiShe ba STAr sat Ya reCiVere DiGei Baz KArD?

# : 3 Mar 2008 06:14

با رسیورهایی که قابلیت اتصال به اینترنت و کارت شیرینگ دارن مثل بعضی از مدلهای Samsung میشه بازشون کرد.ولی با رسویرهای دیگه فعلا" نمیشه!!!

Tombstone Piledriver
# : 4 Mar 2008 04:02

eLDoraDoY jaN To HaMo0N SAiTi Ke DaDi PaTChe jsc sporTe2+ ro NeVeshTe
GhaZiYesh chiye?
akhe inaM KaNALe arabiye!
VALi Man NemiDoNAm koj BAyad VarDEsh KoNAm DaGhiGHan
aGe raHnaMAi KoNi MaMno0NeT misham
asaN MEsKe TEDADe harFasho ke ShomorDaM HaM kho0ni naDAshT ba baGhiYe patcha!

# : 4 Mar 2008 23:08

Quoting: al3adani
تو اون سایتی که دادی پچ کانالJCS sport +2رونوشته بود.قضیه چیه؟

درسته.
بعضی وقتها کد کانالهای کارتی توسط صاحبان کانالها ثابت میشه(گاهی برای تبلیغ و گاهی برای دمو و گاهی هم برا تعویض سیستم کدگذاری و...) و هکرها که این کدها رو پیدا میکنن میزارن تو اون سایت.مسلما" این کدها دوام چندانی ندارن(از20 دقیقه گرفته تا 48 ساعت)چون با برگشتن کانال به سیتم کد گذاریه خودش(توسط صاحبان کانال) این کد ها هم خاصیت خودشونو از دست میدن!!!
Quoting: al3adani
من نمیدونم کد رو چجوری باید وارد رسیور کنم و.....

راستشو بخوای منم کار با رسیور رو بلد نیستم و دقیقا" نمیدونم چجوری باید کد رو وارد کنی.من بجای رسیور از کارت DVB استفاده میکنم و از شما چه پنهون که اون سایت مخصوص DVB هستش و از اسمش هم پیداست.اگه شرکت استارست هر روز پچ جدید میداد میتونستی این کانالها رو هم باز کنی!!!
من خودم دیروز که کد JSCsport+2رو دیدم بلافاصله دست به کار شدم و در برنامه DVB ام واردش کردم ولی کد از کار افتاده بود و کانال باز نشد. در عوض کد کانال INXTC در هاتبرد رو وارد کردم و کانال باز شد که یه کانال پورنو بود و کیفیت بالایی هم نداشت!!!
اینو هم بدون که کانالهای کارتی نایلست با سیستم کدگذاریNagravision2 کد گذاری شدن که فوق العلاده امنیت بالایی داره.بالا هم بهت گفتم که با هر رسیوری باز نمیشن!!!
موفق باشی عزیز

Tombstone Piledriver
# : 6 Mar 2008 23:48

Go0D..az rahnamiyat Mano0N
Vali Hamo0n saiT eKe BeM DaDi Bara sTar satAM kar MiDe
daMET GarM Man Cho0n in jsc BAz nasho0d mashkok shodam ke eshTebah daram vared mikonam
hala ke miGi u Ham zadi kar nadade Ke hichi DiGe
TNX

# : 7 Mar 2008 00:03

حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.