| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 1 Jul 2008 23:14 | ویرایش بوسیله: Elderado
میخواستم یه پست خفن بدم ولی به همین بسنده میکنم: --- یکی از راه حلها که صفحه قبل گفتم استفاده از نرم افزارهایی مثل Proxomitron یا Privoxy است. این نرم افزارها به صورت یک پروکسی محلی (Local Proxy) بر روی کامپیوتر شما نصب میشوند و به همین علت با اکثر مرورگرها سازگاری دارند. این نرم افزارها بجز مخفی کردن نوع مرورگر قابلیتهای بسیار دیگری نیز دارند که به حفظ امنیت و هویت شما در اینترنت کمک زیادی میکند. نرم افزار ها رو میتونید از اینجا ها دانلود کنید: Proxomitron www.privoxy.org و Privoxy http://www.proxomitron.info/files/index.html

Tombstone Piledriver
|
|
|
مدت ها پیش در جراید در مورد تدوین سیاست های نظام آی تی کشور خوندم که آمده بود تمام سرویس دهنده های اینترنت کشور(isp ها) ملزم به ارایه الگوریتم و کلید رمز گشایی ارتباطات خصوصی تحت اینترنت به سرویس امنیتی کشور(پلیس آگاهی) هستند . لذا این موضوع یعنی 100%شنود ارتباطات!!!
Tombstone Piledriver
|
|
|
# : 26 Jul 2008 06:59 | ویرایش بوسیله: Elderado
امشب رو بیدار موندم واسه دانلود این: http://www.megaupload.com/?d=029ZQ49Y ولی با تعجب دیدم که سایتش اصلا" باز نمیشه: با تحقیقاتی که انجام دادم سرانجام این نتیجه حاصل شد که جدیدا" این سایت عظیم ایران رو تحریم کرده!!! یه باره دیگه آهی کشیدم و با خودم گفتم آره سیاست به همه چیز ربط داره یا همه چیز تحت تاثیر سیاسته!!! ------ امروز صبح یه جایی باید میرفتم چون با کسی قرار داشتم (که کنسلش کردم)و چون شب رو بیدار موندم به امید دانلود.ای کاش این کارو نمیکردم(هم کنسل کردن هم بیدار بودن) آخه از 3~7 صبح اینترنتم رایگانه!!! بیخودی اعصابم خورد شد گفتم همینجوری یه پست مفید بدم شاید تسکینی بشه!!! و اما: SSL یا HTTPS شما برای اینکه سایت خود را به صورت https در آورید لازم است کارهای زیر را انجام دهید:
1. برای سایت خود یک IP اختصاصی تهیه کنید. 2. یک گواهینامه SSL خریداری کنید. 3. گواهینامه را بر روی سرور خودتان نصب کنید. 4. درصورتی که مایل بودید آدرس سایت بصورت http را به https تغییر مسیر دهید.
IP اختصاصی و گواهینامه SSL همراه با خدمات عادی هاستینگ ارائه نمیشوند و باید برای تهیه آنها باید مبلغی را جداگانه بپردازید. برای این منظور با وب هاست خود تماس بگیرید. و اینکه در اکثر موارد شما نیاز به ثبت دامنه جدید ندارید. مخابرات معمولاً فقط دامین اصلی را فیلتر میکند و شما میتوانید با ایجاد یک ساب دامین، وب سایت خود را مجدداً احیا کنید.
باید گواهینامه سایت شما توسط یک شرکت معتبر تائید شود. شرکتهایی مثل Verisign, Equifax, Geotrust از شرکتهای معتبر در این زمینه هستند.
Tombstone Piledriver
|
|
|
|
|
سلام علیکم آقا سوالی دارم با توجه به اینکه درخیلی از شهرستانها isp ها مستقیما از شبکه دیتا مخابرات استان اینترنت را دریافت میکنند وظاهرا هیچ نقشی وامکاناتی برای فیلترینگ وثبت history فعالیت کاربران ندارند وفقط احتمالا ip وتلفن راثبت میکنند آیا فیلترینگ وثبت فعالیت در خود مخابرات استان مربوطه انجام میشود یا تهران ؟ واطلاعات ثبت شده را به چه مدت نگهداری میکند؟ منظورم اینه که آیا شرکت مخابرات یک پایگاه داده ها برای ثبت فعالیتهای کاربران در اینترنت دارد؟ وآیا بصورت کشوری است یا استانی ومدت نگهداری اطلاعات در آن چقدر است ؟ با تشکر از شما دوست خوب
|
|
|
Dr_pedram سلام عزیز سوال به موقعی بود. مرسی(حوصلم سر رفته بود) خدمتتون عرض کم که: اولا" اینجا رو یه نیگا بنداز http://www.itanalyze.ir/archives/2008/06/post_4945.php دوما" هر ISP خودش سیستم فیلترینگ جداگانه داره(نرم افزاری)که یه لیست سیاه و سفید داره که سایت های غیر مجاز تو لیست سیاه هستن و بلوکه میشن!!!! قبلا" هم گفتم که ISP ها لوگ سایتهای بازدید شده و IP اختصاص داده شده و شماره تلفن اتصال کاربر به شبکه اینترنت رو به مدت 1 سال نگه داری میکنند.(یعنی تو شهر خودتون) اینو ببین  هر وقت دیدیش بگو تا ورش دارم! عصری که اومدم فیلترینگ رو کاملتر بررسی میکنیم.

Tombstone Piledriver
|
|
|
سلام دوست محترم...... من مطالب با ارزش شما رو خوندم و تا حدودی ذهنم بازتر شد و سپاسگزارم.... و ی سوال داشتم....
من میتونم آی پیم رو با دست کاری سیستم هر چند ثانیه با آی پی جدیدی تغییر بدم...به آی پی خارج از محدوده و کاملا متفاوت....بطوریکه خودم هنگام چک کردن آی پی خودم...آی پی جدیدی رو که دادم ببینم....و از طریق این آی پی جدید به سایتهایی که میخوام وصل شم...
اگر بله....چطور؟
ممنون....
|
|
|
katayoon_bahar نرم افزار Hide ip (همون که play boy هم معرفی کرده بود) دقیقا" همه ی کارهایی رو که شما میخوایید انجام میده!! ولی در این بین چند مشکل سر راه وجود داره !!! 1.نرم افزارش مجانی نیست(قیمت سی و پنج دلار آمریکا 35 usa $)! 2.صاحبان این نرم افزار ایران رو تحریم کردن!! 3.سایت اصلی نرم افزار(که نرم افزار database اش رو از اونجا تامیین میکنه)فیلتر شده!!! به هر حال میتونید از سایتش دانلودش کنید . www.hide-ip-soft.com آخرین نسخه Hide ip ng 1.2.9 به تاریخ 9/8/2008 (امروز) یعنی داغه داغه چون سایتش فیلتره با Ip سایت برید تو سایت برای دانلود , یعنی تو مروگرتون بنویسید216.146.206.122 بعد اینتر کنید. بهتره یه مدت صبر کنید ببینیم پچ یا کرکی براش میاد یا نه؟(به محض اینکه اومد همینجا گذاشته میشه) ------------------------ برای حفظ هویت VPN هم بدک نیست.(که البته همه اون کارایی رو که شما میخوایید نمیکنه) چگونگی ساختن VPN connection 1.برو به این مسیر Control Panel==>Network Connections 2.سمت چپ Create new connection رو کلیک کن.بعد Next رو بفشار. 3.در این صفحه Connect to the network at my workplace رو انتخاب کن و بعد Next رو بفشار. 4.در اینجا Virtual Private Network رو انتخاب کن و Next بزن. 5.اینجا یه اسم برای اتصالت انتخاب میکنی (مثلا" Free VPn) و بعد Next رو بفشار. 6.در این جا dont dial the initial connection رو انتحاب کن و بعد Next رو بفشار. 7.اینجا یکی از هاست هایی رو که پایین تر میگم انتخاب کن.مثلا" بنویس 207.210.112.146 و بعد Next رو بفشار. 8.برای ساخته شدن میانبر تو دسکتاپ تیک گزینه رو بگذار. و روی Finish کلیک کن. 9. روی connection در دسکتاپ کلیک کن و username و password رو وارد کن. مثلا" Username: fora1 و Password : freevpn1245(پایین تر چند تا یوزر و پسورد خواهم داد) نکته:شما باید به اینترنت متصل باشید و بعد با اتصال VPN وصل شوید.(شما بعد از اتصال با اینVPN آی پی آمریکایی خواهید داشت) ----------------VPN connection-------------------
Username: fora1 Password : freevpn1245 or username:fora2 password:freevpn2480
---------------------------- Host : 207.210.112.146 or freevpn1.homeunix.com or freevpn11.homeunix.com -------------------------------------------- مزایای VPN 1.فیلترینگ نداره! 2 .اتصال کد بندی شده است و امکان رد یابیتون برای دولت ایران صفره!! 3.آی اس پی نمیتونه بفهمه از چه سایتهایی بازدید کردید.!!! معایب 1.آیپیتون ثابته و نمیتونید به دلخواه تغییرش بدید. 2.اگه از اینترنت dial up استفاده میکنید سرعتتون رو کم خواهد کرد! -------------------------
Tombstone Piledriver
|
|
|
# : 9 Aug 2008 10:39 | ویرایش بوسیله: katayoon_bahar
Eldorado...
دوست محترم اول فوق العاده سپاسگزارم بخاطر لطفتون و وقتی که گزاشتین و جواب سوال من ر و به این سر عت و با این شفافیت و قدم به قدم جواب دادین.....
در مورد vpn............ خوشم اومد...خوب بود...اما سرعتم رو با دو برابر پایین آورد.... اگر دقت کرده باشین وقتی به vpn وصل میشیم...پایین صفحه ی آی پی جدید به ما میده و در کنار اون آی پی خود ما باقی میمونه...من میخوام یکم خودمختار عمل کنم....میتونم همون آی پی خود م رو دست کاری و چنج کنم؟ با استفاده از خود سیستم...حتما میدونین که میشه با استفاده از آی پی دستی آی پی رو تا محدوده 255...از سمت چپ تغییر داد و مرتب چنج کرد.. من میتونم خارج از این محدوده عمل کنم؟بدون اینکه آی پی دومی در کار باشه...یعنی همون ای پی اصلی رو... من نیاز دارم که آی پی م رو هر چند ثانیه چنج کنم..با روش خود مختار و فقط با تکیه به خود سیستم این امر امکان داره؟بدون اینکه آی پی دوم و اختفا کننده ای در کار باشه....
در مورد نرم افزار hide ip.. نتونستم دانلود کنم و eroor میداد...
راستش من از این دست نرم افزارها اصلا خیری ندیدم...یا پیدا نمیشه یا بعد مدتی از کار میوفته یا میشه آی پی اصلی رو شناسایی کرد...و در محیط جاوا جواب نمیده.. کلا استفاده از نرم افزار احساس مصرف کنندگی صرف به من میده...
در مورد پروکسی انیمایز هم توضیح میخواستم و اینکه روش همیشگی برای چنج میتونه باشه؟ ی سوال دیگه..شما از هک هم سررشته دارین؟
باز هم ممنونم...
|
|
|
|
|
katayoon_bahar سلام
Quoting: katayoon_bahar وقتی به vpn وصل میشیم...پایین صفحه ی آی پی جدید به ما میده و در کنار اون آی پی خود ما باقی میمونه چون شما به یه سرور دیگه(در آمریکا )وصل شدید ولی هر جا کاری کنید و هر سایتی رو سرک بکشید ردپای اون سرور به جا میمونه و آیپی اون سرور میوفته نه آیپی شما!
Quoting: katayoon_bahar آیا من میتونم همون آی پی خود م رو دست کاری و چنج کنم؟ با استفاده از خود سیستم؟بدون اینکه آی پی دومی در کار باشه...یعنی همون ای پی اصلی رو... هر چند ثانیه چنج کنم..با روش خود مختار و فقط با تکیه به خود سیستم این امر امکان داره؟بدون اینکه آی پی دوم و اختفا کننده ای در کار باشه.... نخیر امکان پذیر نیست. از آنجا که اینترنت Dial up دارید اگه میخوایید هر چند دقیقه یه بار آیپیتون عوض شه , باید هر چند دقیقه هیDisconnect کنید و دوباره Connect شید.(اینجوری معمولا" دو عدد سمت راست تغییر خواهد کرد)تنها راهش همینه!!!
Quoting: katayoon_bahar در مورد نرم افزار hide ip..نتونستم دانلود کنم و eroor میداد چه error ای میداد؟شما تو مرورگرت بنویس 216.146.206.122 بعد اینتر کن.اینجوری میری به سایت اصلی نرم افزار.(چه فایده که پولیه و هنوز پچ و کرک و سریال براش نیومده)
Quoting: katayoon_bahar در مورد پروکسی انیمایز هم توضیح میخواستم و اینکه روش همیشگی برای چنج میتونه باشه؟ Anonymous Proxy که آرمان اشاره کرده بود , باعث میشه که آی اس پی نتونه بفهمه از چه سایتهایی باز دید کردید و اینکه به هر جا که سرک کشیدید به جای ردپای شما (آیپی شما)ردپای سرور proxy بجامیمونه!دقیقا" مثل VPN.(که وی پی ان بیشتر توصیه میشه)!!و البته با بازدید از سایت های مختلف یک آیپی ثابت خواهید داشت(همون آیپیه سرور پراکسی) و اینکه اکثرا" java Script رو هم خراب میکنن!!(برای دانلود از رپید شر و بازدید از همین سایت توصیه نمیشن) اگه میخوایید هر چند دقیقه یه بار آیپیتون عوض شه , باید هر چند دقیقه پروکسی رو عوض کنید و از یکی دیگه استفاده کنید. پروکسی انیمایز =یه پراکسیه به سبک همین فیلترشکنها که یه صفحه هستن و یه کادر دارن و اونجا آدرس url رو مینویسیم و تو اینترنت فراوون هستن !!!(برای چک کردن حسابهای مالی اصلا" مناسب نیستن)
Quoting: katayoon_bahar شما از هک هم سررشته دارین؟ کمی تا اندکی
خوشحالم از اینکه کسی حفظ هویتش براش مهمه.
Tombstone Piledriver
|
|
|
Elderado با سلام خدمت کارشناس برنامه چناب اقای الدورادوی عزیز خوبی؟ خوشی؟
شما بلدی چطوری میشه یه VPN روی سرور ایجاد کرد؟ اینی که نوشتی مال client و اتصاله. در مورد سرور چی؟
من یه سرور تو کانادا دارم می خوام ببینم چکارشس می تونم بکنم که روش یه VPN ایجاد کنم

آزادی آن است که محدودیت هایت را خود انتخاب کنی
|