صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل
/
امنیت و حفظ هویت در اینترنت
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
>>
نویسنده
پیام
babakkbabakkbaba
اعضا
#
: 28 May 2008 18:49
ممکنه نحوه غیر فعال کردن جاوا و پلاگین های نصب شده را بفرمایید.
babakkbabakkbaba
اعضا
#
: 28 May 2008 18:49
ممکنه نحوه غیر فعال کردن جاوا و پلاگین های نصب شده را بفرمایید.
Elderado
اعضا
#
: 29 May 2008 18:39 | ویرایش بوسیله: Elderado
Quoting: babakkbabakkbaba
از مطالب عنوان شده اگه ممکنه کل مطلب به صورت پی دی اف بگذارید.
این خط خطی ها و سیاه مشقها نتیجه مطالعه اندک من در ضمینه امنیت بود که دلم میخواست یه جوری دینم رو ادا کرده باشم به کسانی که حفظ هویتشون براشون مهمه فقط همین.
قبول دارم مطالبش پراکنده است.یه جا اومدم مبحث پراکسی رو شکافتم یه جا اومدم روش دانلود از رپید شر رو گفتم
به نسبت سیاه مشق من مقاله های به مراتب کاملتری تو اینترنت وجود داره که با کمی جستجو میتونید پیدا کنید و متاسفانه تهیه PDF برام مقدور نیست .
در ضمن مثلما" این آواتور هم عکس خودم نیست .
Quoting: babakkbabakkbaba
ممکنه نحوه غیر فعال کردن جاوا و پلاگین های نصب شده را بفرمایید
اگه جاوا رو غیر فعال کنی اونوقت دیگه از رپید شر نمیتونی چیزی دانلود کنی و پلاگین ها رو هم برو به این آدرس و پاکشون کن!!!
C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS
موفق باشید
Tombstone Piledriver
Sarhang
اعضا
#
: 9 Jun 2008 04:57
سلام و درود
آقا من میخاستم بپرسم که:
چگونه نوع مرورگر و سیستم عاملم را از دید سایت میزبان مخفی کنم؟؟؟
وقتی به سایت
www.ip-adress.com
مراجعه میکنیم علاوه بر اینکه IP و مشخصات مربوط به آن نمایش داده میشود چندین مورد دیگر نظیر Browser، OS و Referer هم نشان داده میشود. آیا امکان دارد بتوان نوعیت مرورگر اینترنتی و سیستم عامل را هنگام وبگردی پنهان نمود؟ البته می دانم که بعضی از پروکسیهای گمنام قادر به پنهان کردن مرورگر و سیستم عامل کاربر هستند ولی میخواستم بدانم آیا راه دیگری که نیاز به استفاده از پروکسی نداشته باشد وجود دارد؟
نمیدانم چرا با وجود اینکه تنظیمات Privacy خودم را در حد بالا انجام داده ام ولی باز هم با این وجود نوع مرورگر اینترنتی و سیستم عامل مشخص میگردد لطفا راهنمایی کنید.
بازم سپاسگذارم
Elderado
اعضا
#
: 10 Jun 2008 18:22
سلام از ماست جناب سرهنگ
خدمتتون عرض کنم که :
چیزهایی مثل OS Type, Browser Type, Refer توی قسمت HTML Header قرار دارن و نمیشه اونا رو با تنظیمات بروزر تغییر داد.
برای اینکه بشه قسمت هدر رو تغییر داد باید از نرم افزارای پروکسی محلی (Local Proxy) استفاده کرد، مثل Proxomitron یا Privoxy. این برنامهها میتونن HTML Header رو دستکاری کنن و اون قسمتهایی رو که شما میخواهی از توی هدر بردارن یا تغییرش بدن.
سوالهای فنی تون واقعا" هم فنی هستن ها
خوشحالم از اینکه مبحث ناشناس بود براتون مهمه
Tombstone Piledriver
Elderado
اعضا
#
: 16 Jun 2008 02:13 | ویرایش بوسیله: Elderado
بعد از کلی مطالعه و گیج زدن بالاخره راهشو پیدا کردم. پیش خودم گفتم حالا که راهشو پیدا کردم اینجا بنویسم تا همه استفاده کنند. برای مخفی کردن OS و Browser باید از طریق ریجستری عمل کنیم. پیش فرض من اینه که همه از Win XP SP2 استفاده می کنید.
1.فایل زیر را از پوشه ویندوز اجرا کنید:
C:\WINDOWS\regedit.exe
2- به کلید زیر مراجعه کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent
اگر یک چنین کلیدی وجود نداشت آن را تولید نمائید.
3- با کلیک نمودن بر روی پوشه User Agent آن را انتخاب نمائید سپس در پنجره طرف راست، راست کیک نموده و به ترتیب سه String Value با نامهای Compatible ، Platform و Version بسازید.
4- حال شما چهار String Value با نامهای (Default) ، Compatible ، Platform و Version دارید. بر روی هر یک از آنها دابل کلیک کنید و در قسمت Value data: عبارت unknown را وارد نموده و ok کنید.
5- از ریجستری خارج شده برای تست به سایت
http://www.ip-adress.com
مراجعه کنید تا نوع مرورگر و سیستم عامل خود را ببینید. در ضمن سایت
http://anonymouse.org
هم بخوبی قادر به نشان دادن نوع مرورگر و سیستم عامل شما هست لذا برای تست می توانید در قسمت انگلیسی این سایت بر روی لینک Your Calling Card without Anonymouse کلیک کنید تا مشخصات سیستم شما نمایش داده شود.
Tombstone Piledriver
Elderado
اعضا
#
: 25 Jun 2008 22:13
با کلی دردسر این ترفند بالا رو رو تو ویندوز ویستا انجام دادم .
جواب نداد.
در رجیستری ویندوز ویستا دقیقاً همین مسیر وجود داشت و من اون داده ها رو درست کردم و مقدار unknown رو بهشون دادم. بعدش هم ویندوز رو restart کردم . اما باز هم اون سایتها سیستم عامل و مرورگر رو به درستی تشخیص دادن!!!!
یعنی اینقد هسته ویستا با ایکس پی فرق فوکوله؟؟؟؟مردشور اینترنت اکسپلورر 7 رو ببرن!!!
چند روزه که فکرمو مشغول کرده!!!یه جوابهایی هم براش پیدا کردم ولی هر وقت قطعی شدن میذارم تو سایت!!!
Tombstone Piledriver
ab_z
اعضا
#
: 26 Jun 2008 13:58
سلام دوست خوبم خسته نباشی یه دست مزیزاد بهت میگم
مرسی و ممنون از مطلب جدیدت راستش رو بخوای خیلی وقت بود منم دنبالش بودم
از اینکه اینو گذاشتی ممنونم
تحت تاثير بحران فلج ميشويد يا به حركت در ميآييد
Elderado
اعضا
#
: 29 Jun 2008 17:17
Quoting: ab_z
سلام دوست خوبم خسته نباشی
سلام از ماست و شما هم خسته نباشید
Quoting: ab_z
خیلی وقت بود منم دنبالش بودم
خوشحالم کسی همچین مطلبی براش مهمه و امیدوارم به درد خورده باشه
چند روزه میخوام در مورد اینترنت اکسپلورر6 و 7 بنویسم نمیشد الآن فک کنم فرصت خوبی باشه!
باتشکر از از دوستان
ab_z Sarhang sina2007 Noob_saibot hornet_32 royale_koroush maste_batel
و دیگر دوستان همراه
علی
Tombstone Piledriver
Elderado
اعضا
#
: 29 Jun 2008 17:24
بازم خدمت اونهایی که میخان مرور گرشون رو از دید سایت میزبان مخفی نگه دارن عرض کنم که:
بعضی از سایتها فقط با IE6 باز می شوند و یا بعضی از سرورها فایل دانلودی خودشان را فقط به IE6 تحویل می دهند لذا کاربران IE7 قادر به دیدن این سایتها و یا دانلود نمودن از بعضی سرورها نیستند. این امر باعث شد تا ماکروسافت دست به یک ابتکار عمل برای کاربران IE7 خود بزند لذا با ارائه فایل زیر به کاربران IE7 این امکان را داد که بتوانند از این سایتها و سرورها دیدن نموده و یا دانلود کنند. با نصب فایل زیر ریجستری ویندوز به نحوی متحول می شود که سایتها قادر به تشخیص نوع مرورگر واقعی شما نخواهند بود پس علاوه بر اینکه با آزادی بیشتری در اینترنت به وبگردی می پردازید دارای امنیت بیشتری هم خواهید بود لازم به ذکر است که این فایل برای کاربران ویستا هم قابل نصب است و تغییرات لازم را در آن ایجاد خواهد نمود:
http://download.microsoft.com/downlo...ity-v2-x86.msi
از فایل ذیل هم می توانید برای مخفی کردن IE7 در ویستا استفاده کنید لذا بعد از دانلود آنرا در سیستم اجرا نمائید:
http://www.fiddlertool.com/dl/IE7V.reg
----------------
در ضمن مایکروسافت به آموزش User Agent پرداخته است که بسیار کامل و خواندنی است:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms537503.aspx
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms537509.aspx
چه ربطی داشت؟؟؟
Tombstone Piledriver
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.