| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: royale_korosh یه کارایی باهات میکنن که به کارایی که نکردی اعتراف کنی دمش گرم مهران مدیری خیلی قشنگ ساخته بود آره. اونها هم کارشون رو بلدند. به هر حال بستگی به تحملت داره. اینکه کی بشکنی!
عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه میبیند. ((مارک تواین))
|
|
|
Quoting: royale_korosh یه کارایی باهات میکنن که به کارایی که نکردی اعتراف کنیدمش گرم مهران مدیری خیلی قشنگ ساخته بود

مخلص همه رامين 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
Quoting: hornet_32 آره. اونها هم کارشون رو بلدند. به هر حال بستگی به تحملت داره. اینکه کی بشکنی! بالاخره میشکنی یا میمیری maste_batel

بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh فکر کنم به فاک رفتیم نکنه شما هم وبلاگ سیاسی دارید؟؟؟
Quoting: hornet_32 اگه متخصص شبکه هستی بگو من یه سوال درباره کانفیگ smtp mail دارم خیر متخصص شبکه نیستم ولی مبحث امنیت رو دوست دارم.
Quoting: hornet_32 اگر هر جا و تو هر شرایطی گرفتندت هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به جرم کرده یا نکرده اعتراف نکن درسته.من هم همیشه میگم کسی که کار خلاف میکنه نباید به هیچکی بگه! نه دوست نه دشمن نه پلیس نه ...
Tombstone Piledriver
|
|
|
Quoting: Elderado درسته.من هم همیشه میگم کسی که کار خلاف میکنه نباید به هیچکی بگه! نه دوست نه دشمن نه پلیس نه ... آگه خارش بزاره!
عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه میبیند. ((مارک تواین))
|
|
|
Quoting: Elderado نکنه شما هم وبلاگ سیاسی دارید؟؟؟ نبابا من یه وبلاگ ورزشی داشتم اونم سابق براین بود کلا گفتم
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
royale_korosh
 میشه بگی تو و اون مهدی ویروس کجا ها پیداتون نمیشه؟؟!! سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
|
|
|
Quoting: Of_A_Simple_Life میشه بگی تو و اون مهدی ویروس کجا ها پیداتون نمیشه؟؟!! رفتن سيرابي بخورن 
مخلص همه رامين 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
|
|
Quoting: Elderado ادامه دارد... ادامشم بگو ديگه من خيلي مهمم مي ترسم بيان بگيرنم فعلا هم بدون هيچ امنيتي دارم پست مي زنم 
مخلص همه رامين 
|
|
|
Of_A_Simple_Life نه
بهار من گذشته شاید...
|