| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: maste_batel استفاده از آي پي هيدر ها چطوره؟ بستگی به این داره که سروری که وصل میشن کجا باشه و با جمهوری اسلامی رابطه شون چه جوری باشه؟
Quoting: maste_batel آيا امنيتش به پاي فيلتر شكن و روشي كه شما گفتي ميرسه؟يا اينكه در اون صورت هم قابل رديابي هستيم؟ پیشنهاد نمیکنم چون زیاد روش مطمئنی نیست. فیلترشکنها(وب پراکسی) اکثرا" آدرس اینترنتی(Url) رو تغییر میدن و اینکار قضیه رو برای پلیس بغرنج میکنه ولی IP Hider ها آدرس رو دستکاری نمیکنن.و ....
Tombstone Piledriver
|
|
|
Quoting: Elderado بستگی به این داره که سروری که وصل میشن کجا باشه و با جمهوری اسلامی رابطه شون چه جوری باشه؟ اوكي درسته حواسم نبود 
Quoting: Elderado پیشنهاد نمیکنم چون زیاد روش مطمئنی نیست.فیلترشکنها(وب پراکسی) اکثرا" آدرس اینترنتی(Url) رو تغییر میدن و اینکار قضیه رو برای پلیس بغرنج میکنه ولی IP Hider ها آدرس رو دستکاری نمیکنن.و .... اوكي وري ول پس با همون روش تو 
مخلص همه رامين 
در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
|
|
|
Elderado اولا دمت گرم دوما فکر کنم به فاک رفتیم
این نیز بگذرد...
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh اولا دمت گرم دوما فکر کنم به فاک رفتیم دیوار حاشا بلنده رفیق! 
تمام دورغهايت را باور مي كنم. فقط وانمود كن مرا دوست داري. چشمانت را ببند. من همه چيز تو خواهم شد!
|
|
|
Elderado دوست من اگه متخصص شبکه هستی بگو من یه سوال درباره کانفیگ smtp mail دارم 
تمام دورغهايت را باور مي كنم. فقط وانمود كن مرا دوست داري. چشمانت را ببند. من همه چيز تو خواهم شد!
|
|
|
Quoting: hornet_32 دیوار حاشا بلنده رفیق! این دیوار حاشا که میگی چی هست؟جای پاداره
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: royale_korosh این دیوار حاشا که میگی چی هست؟جای پاداره همین قدر بگم که بلنده و پشتش میشه قایم شد.
اصل ماجرا رو بگم یه کم طولانی هستش 
|
|
|
Quoting: hornet_32 همین قدر بگم که بلنده و پشتش میشه قایم شد. نمیشه ازش رفت بالا 
Quoting: hornet_32 اصل ماجرا رو بگم یه کم طولانی هستش حالا بگو من گوش مکنم
این نیز بگذرد...
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh حالا بگو من گوش مکنم داستان اصلی رو بی خیال اما این رو گوش بده. به موضوع این تاپیک هم بی ربط نیست:
تو ایام قبل از عید تو اوج بازار مد شده بود پلیس آگاهی یه دزد می اورد با خودش تو بازار زرگرها. این آقا دزده هم یه چند تایی از این مغازه ها و مغازه دار ها رو نشون می داد می گفت اینها! مغازه دارها رو جمع می کردند می بردند آگاهی. بهشون تفهیم اتهام میشد که این آقا دزده و ادعا می کنه طلاهای سرقتی رو به شما فروخته. یا سریع اعتراف می کنید و طلاهای سرقتی رو به آگاهی تحویل میدید یا شب عید رو باید تو بازداشتگاه بخوابید. یه سری از ترس آبروشون از مغازه هاشون طلا می اوردند میدادند. اما رفیق ما با چند تای دیگه حاشا می کنند. می گند مالخری نکردیم اعتراف هم نمی کنیم. افسرهای آگاهی انتظار این قضیه رو نداشتند یهو جو عوض میشه. معلوم میشه کلش تبانی چند تا افسر آگاهی بوده واسه اخاذی از مغازه دارها.
حالا قضیه اینه: اگر هر جا و تو هر شرایطی گرفتندت هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به جرم کرده یا نکرده اعتراف نکن.
توجه: سیستم قضایی ایران صرفا بر اساس اعتراف می تونه حکم صادر کنه. طبق شرع زمانی حکم صادر میشه که مجرم اعتراف کرده باشه. حتی اسناد پزشک قانونی و در برخی موارد شهود تا زمانی که اعترافی انجام نشده باشه پیش قاضی ارزشی ندارند.
حاشا کن آقا.. حاشا کن.... دیوار حاشا بلنده 
|
|
|
# : 29 Mar 2008 21:12 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
Quoting: hornet_32 حالا قضیه اینه: اگر هر جا و تو هر شرایطی گرفتندت هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به جرم کرده یا نکرده اعتراف نکن. یه کارایی باهات میکنن که به کارایی که نکردی اعتراف کنی
دمش گرم مهران مدیری خیلی قشنگ ساخته بود 
این نیز بگذرد...
|