| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Elderado امیدوارم به کار دوستان بیاد.البته من سطح آگاهی مخاطبم رو متوسط رو به بالا فرض کردم!!! من عاشق مبحث امنیت در اینترنتم وشاید باورش سخت باشه که نوشتن این شش گام برا ناشناس وبلاگ نوشتن یک ماه وقت برد.البته اخیرا" دستم کنده و ذهنم هم آشفته است. .یه مقاله هم در مورد فیلترینگ دارم آماده میکنم(میخام فیلترینگ رو بشکافم برا مخاطب اساسی) که مدتیه تمرکسم رو از دست دادم و دستم به نوشتن نمیاد هر وقت حاضر شد میزارمش رو سایت!!! ایول!! کار خیلی خوبیه. پس میشه رو کمک دوستانه ات حساب کرد. راستی اسمت چیه شما؟ علی؟ بچه شیراز هم باید باشی نه؟ سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
|
|
|
Elderado سلام یه سوال دیگه یعنی شما میگید که در قبال مشاهده ی صفحات باید جواب پس داد؟ من چکار بکنم که کسی نتواند رد مرا در اینترنت بگیرد؟؟؟ تشکر
|
|
|
# : 19 Mar 2008 01:49 | ویرایش بوسیله: Elderado
سلام از ماست جناب سرهنگ اگر يك بار كارت به وزارت اطلاعات بيفتد به احتمال زياد خط اينترنت شما استراق سمع مي شود كه يا بايد دانشجو باشي كه در تظاهراتي شركت كرده اي و دستگير شده اي يا كار مطبوعاتي براي روزنامه هاي اصلاح طلب يا راديو هاي خارجي انجام بدهي!!!! در حالت عادي مطمئن باش كسي كاري به كارت ندارد.

Tombstone Piledriver
|
|
|
|
|
Quoting: Of_A_Simple_Life ایول!! کار خیلی خوبیه.پس میشه رو کمک دوستانه ات حساب کرد خواهش میکنم-در خدمتتون هستیم رفیق
Quoting: Of_A_Simple_Life اسمت چیه شما؟ علی؟بچه شیراز هم باید باشی نه؟ آره درسته سیا مک عزیز
Tombstone Piledriver
|
|
|
Elderado سلام دوست خوبم سال نو را بهت تبريك ميگم اميدوارم سال خيلي خوبي داشته باشي و تمركزت رو هم به دست بياري
مطالب خوب و جالبي بود خيلي ممنون منم به مطالب امنيت و تحليل دادهها علاقه زيادي دارم بيصبرانه منتظر مطلب جديدت در مورد فيلترينگ هستم

تحت تاثير بحران فلج ميشويد يا به حركت در ميآييد
|
|
|
Quoting: ab_z سال نو را بهت تبريك ميگم.اميدوارم سال خيلي خوبي داشته باشي ممنون عزیزم و همچنین به شما
Quoting: ab_z مطالب خوب و جالبي بود از این بابت خوشحالم
Quoting: ab_z و تمركزت رو هم به دست بياري منم امیدوارم
Quoting: ab_z منم به مطالب امنيت و تحليل دادههاعلاقه زيادي دارم بيصبرانه منتظر مطلب جديدت در مورد فيلترينگ هستم رو جفت تخم چشمهام
Tombstone Piledriver
|
|
|
سلام علی جان  این تاپیکت خیلی سودمند بود . تاپیک جدید نمیخوای بزنی؟ درضمن اگه وبلاگ شخصی داری آدرسش را برام بنویس .. مرسی 

|
|
|
Quoting: Elderado چگونه ناشناس وبلاگ بنویسیم؟ میگم چطوره ژاپونی بنویسی اونها نتونن بخونن. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
Quoting: sharareh88 سلام علی جان.این تاپیکت خیلی سودمند بود .تاپیک جدید نمیخوای بزنی؟ اگه وبلاگ شخصی داری آدرسش را برام بنویس . سلام .چطوری خانوم خانوما؟ممنون از شما.اگه به درد کسی بخوره خوشحال میشم.تاپیک جدید هم فعلا" ضروری نمیدونم.در ضمن اگه مطلب مفیدی داشتم همین جا میزارم.
Quoting: dariushagha میگم چطوره ژاپونی بنویسی اونها نتونن بخونن یعنی میخوای بگی احمدی نژاد مترجم ژاپنی نداره؟؟؟؟این روزها یه کپی پیست میکنن تو نرم افزارهای مترجم به راحتی میفهمن چی نوشته بودی.(مزاح)
Tombstone Piledriver
|
|
|
استفاده از آي پي هيدر ها چطوره؟ آيا امنيتش به پاي فيلتر شكن و روشي كه شما گفتي ميرسه؟ يا اينكه در اون صورت هم قابل رديابي هستيم؟
مخلص همه رامين 
در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
|