| نویسنده |
پیام |
|
|
accrobat......
دخالت چیه؟خیلی هم سپاسگزارم......
من یکبار دیگه دانلود میکنم و عین پیامی رو که میده میزارم براتون.....
متشکرم از توجهتون حسین عزیز..پاینده باشین 
|
|
|
katayoon_bahar
Quoting: katayoon_bahar دخالت چیه؟خیلی هم سپاسگزارم......

Quoting: katayoon_bahar من یکبار دیگه دانلود میکنم و عین پیامی رو که میده میزارم براتون..... متشکرم از توجهتون حسین عزیز..پاینده باشین ممنون همچنین عزیز .
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
acribat.... سلام ..... اول اینکه از سایت اصلی جاوا نمیتونم دانلود کنم..... از یکی از زیر مجموعه ها دانلود کردم که در پایان نصب این پیغام رو میده....
this septup will only upgrade over an existing version of the microsoft vm
|
|
|
|
|
katayoon_bahar
Quoting: katayoon_bahar سلام ..... سلام
Quoting: katayoon_bahar اول اینکه از سایت اصلی جاوا نمیتونم دانلود کنم..... از یکی از زیر مجموعه ها دانلود کردم که در پایان نصب این پیغام رو میده.... حداقل از 1 سایت معتبر مثل دانلود دات کام دانلود کن که همه ورژن ها رو داشته باشه .
Quoting: katayoon_bahar this septup will only upgrade over an existing version of the microsoft vm اون ورژنی که شما دانلود کردی پایین هستش برای همین میگه ابگریدش کن ولی بهترین راه دانلود ورژن بالاتر هستش .
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
چشم ببینیم فردا پس فردا چیکار میتونم کنم...
یک دنیا ممنونم ازت حسین عزیز.... سپاسگزارم....

|
|
|
katayoon_bahar
Quoting: katayoon_bahar چشم ببینیم فردا پس فردا چیکار میتونم کنم... یک دنیا ممنونم ازت حسین عزیز.... سپاسگزارم....
خواهش میکنم عزیز .
سعی کن از این سایت دانلود کنی که تمام نرم افزارهاش کامل و بدون مشکل هستش .

http://www.download.com
|
|
|
دستت درد نکنه دوست خوب... واقعا شرمنده میکنی... پاینده باشی دوست محترم...
|
|
|
Quoting: katayoon_bahar دستت درد نکنه دوست خوب... واقعا شرمنده میکنی... پاینده باشی دوست محترم... خواهش میکنم عزیز .
|
|
|
|
|
# : 23 Aug 2008 11:19 | ویرایش بوسیله: Elderado
Katayoon_bahar با سلام خدمت شما مونای عزیز حدود یه هفته پیش سریال نامبر برای Hide ip ng1.29 اومده بود چکش که کردم دیدم کار نمیکنه. همینجوری برای خالی نبودن عریضه میذارمش اینجا http://rapidshare.com/files/137092276/Hide_IP_NG_1.29_incl_patch-_p30download.com_.zip نسخه 1.2.9 حجم 901 کیلوبایت اگه فایل زیپ پسورد خواست پسوردش www.p30download.com آره دیگه اینجوریاست.اونها که بیکار نمینشینن تا ما از نرم افزاراشون مفتی استفاده کنیم.فورا سریال نامبر رو فرستادن تو بلک لیستشون
Tombstone Piledriver
|
|
|
یه چند تا دستور پر کاربرد تو شبکه 1.برنامه های کمکی TCP/IP 1_1 .برنامه های کمکی اتصالی
IPConfig تنظیمات پیکربندی TCP/IP را نشان می دهد.
Ping اتصال شبکه ای را تست می کند.
ARP حافظه سریع کامپیوتر محلی یا دور را نشان می دهد . این حافظه شامل تطابق های ، آدرسهای فیزیکی به آدرس IP است.
TraceRoute مسیری که داده گرام در میان شبکه می پیماید را رد یابی می کند.
Route امکان افزودن یا ویرایش اقلام موجود در جدول مسیریابی را میسر می کند.
Netstat آمار IP,UDP,TCP,ICMP را نشان می دهد.
Nbtstat آمار مربوط به NETbois و NET را به نمایش می گذارد.
Hostname یک برنامه کمکی که اسم میزبان مربوط به میزبان محلی را باز می گرداند.
---------------------------------------- خیلی این دستور ها رو دوست دارم.
Tombstone Piledriver
|