| نویسنده |
پیام |
|
|
در صورتی که شما نیز از یکی از مدل های گوشی های سونی اریکسون استفاده میکنید ، به مشکل آزار دهنده ای که هر از چند گاهی پیش میاید برخورد کرده باشید. به این شکل که به هنگام باز کردن یک عکس یا فایل صوتی و استفاده از گزینه "استفاده به عنوان" گوشی شما خاموش و روشن (ریست) میشود. ممکن است فکر کنید گوشی ویروسی شده یا حتی دچار مشکلات جدی تری شده. اما این مشکل از یک دلیل خیلی ساده نشأت میگیرد! در این ترفند قصد داریم این موضوع را برای شما بازگو کنیم. راه حل رفع این مشکل بسیار ساده است! در 99% این موارد ، مشکل فوق به دلیل استفاده از یک تم Theme غیر استاندارد برای گوشی است که امروزه به سادگی میتوان این تم ها را ساخت. کافیست تمی که در حالت انتخاب دارید را تغییر داده و از یک تم استاندارد یا در حالت بهتر تم پیش فرض گوشی استفاده کنید.
منبع:ترفندستان
من تو تنهاييم فقط دارم اينجا يه چهار ديواري*** زندگيمم شده عين فيلم هاي چارلي چاپلين ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
با اجازه يک راه حل ساده هم من پيشنهاد بدم. يک تيکه کاغذ را خوب تا کنيد و در کنار باتری مبايل قرار بدين. اغلب گوشيهای sony اريکسن که خود به خود ريست ميشه به دليل اينکه باتری آنها کمی جای بازی داره و وقتی شما اين جای بازی را با کاغذ پر کنيد مشکل حله.
منبع: خودم تا حالا چند نفر از دوستن را با اين روش کمک کردم.
|
|
|
hta این روشی که من گفتم به خاطر زمانیه که وقتی روی آهنگ و عکس میرید و گزینه use as رو میزنیم گوشی ریسیت بشه 

من تو تنهاييم فقط دارم اينجا يه چهار ديواري*** زندگيمم شده عين فيلم هاي چارلي چاپلين ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
makhmalee

کارت درسته دوست من

|
|
|
hta

|
|
|
×××××××××××××××××××××××××××× ________________________ این اخطار را جدی بگیر یه بار دیگه بخوای به بقیه توهین کنی بن میشی بد نیست یخورده مودب باشی
ادیت شروین
javadkamali632008@yahoo.com
|
|
|
دوستان من تعميركار موبايل هستم و افتخار اين رو دارم كه چند وقتي هست در كنار برو بچ گل اويزون هستم خوشحال ميشم در زمينه موبايل اگر كسي سوالي داره بتونم خدمتي انجام بدم ممنونم از همه تون همه جوره در خدمتم rostami2220@yahoo.com
|
|
|
makhmalee
 hta
 هر دو روشتونو من بلد بودم و بگم كه هر دو تاش كار داده و مشكلو حل ميكنه ممنون كه در اختيار همه گذاشتين
#آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد , این آزادی ماه است که او را پایبند می کند.# (تاگور)
|
|
|