| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 5 Jan 2008 06:29 | ویرایش بوسیله: mfc_plus
شما دوتا تو این تاپیک چکار دارید میکنید!!! 1- به نظر من این کاری که یاهو و گوگل و ... انجام دادن جنبه موقتی داره و بازم به روال همیشگی خودش بر می گرده مثل همیشه... 2- کاری که ما می تونیم بکنیم اینه که دعا کنیم تحریما از این چیزی که الان هست بیشتر نشه همینجوریشم الان خودم تو سایتایی مثل PayPal و غیره کلی مشکل دارم چه برسه به ... 3 - عزیزم این کار شدنی هستش ولی به همین سادگیام که فکر می کنی نیستش و کار هر کسی نیست این کارا که سرور بزنیمو و ... حتی مایه داراش... 4 - ما ایرانیا دیگه عادت کردیم به این جور چیزا!!! 5 - همین که اینترنت ایرانو قطع نمی کنن این خودش کلی و باید روزی هزار مرتبه خدا رو شکر کنیم 6 - و هزاران دلیل دیگه...
It's nice to be Important but it's more important to be nice: این خوبه که آدم مهم باشه اما مهمتر از اون اینه که آدم خوب باشه
|
|
|
Mansour_St
Quoting: Mansour_St دوست عزیز میشه دلیلش را هم بگید هر موقع ایران تونست به قدمت یاهو برسونه ایمیل هاشو اون موقع ما هم ثبت نام میکنیم,,,,,این مثلا adsl ای که دارن ارائه میدن و خیلی مثلا عادی شده خودش یه روز در میون قطعه,,,هنوز گاز نداریم,,,,اینم میره پیش بقیه
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
سلام به همگی اول امید وارم که آقا ارمان از حرفهای من نارحت نشده باشه
تا حالا 3 نفر نظر دادن که همشون مخالف بودن و حالا حتی اگه من بتونم عده ای را قانع کنم یا حتی عده ای هم خودشون مایل باشن .تعدادشئن خیلی کمه پس فکر کنم عملا غیر ممکن شد حالا امیدوارم باقیش اینطوری نباشه
« بحر دو نان پیش دونان آبروی خود مریز - آنکه خاک مرده را جان می دهد ، نان می دهد »
|
|
|
|
|
# : 5 Jan 2008 11:32 | ویرایش بوسیله: Mansour_St
Quoting: mfc_plus 1- به نظر من این کاری که یاهو و گوگل و ... انجام دادن جنبه موقتی داره و بازم به روال همیشگی خودش بر می گرده مثل همیشه... حرف شما از نظر من هم کاملا درسته ولی حرف من فقط به جریان تحریم بر نمی گرده بلکه تحریم هم جزیی از اونه . من فقط از این ناراحتم که با اینکه ما ها می توانیم چنین کارهایی البته نه به قدرت گوگل اما در حد قابل قبولی انجام بدیم تا طی مرور زمان قدرتمندتر هم بشیم چرا باید هیچ اقدامی نکیم.چرا باید اگر هم چنین کاری کردیم مردم استقبال نکنن و هزاران چرای دیگه
Quoting: mfc_plus - کاری که ما می تونیم بکنیم اینه که دعا کنیم تحریما از این چیزی که الان هست بیشتر نشه همینجوریشم الان خودم تو سایتایی مثل PayPal و غیره کلی مشکل دارم چه برسه به ... بازم با حرفتون موافقم اما ترجیح می دم برای پیشرفتمون هم تلاش کنم نه بشینم فقط دعا کنم.البته بحث من در قسمت هایی بود و کاملا واضحه که ما نمیتونیم مشکلات تحریم را حل کینم.
Quoting: mfc_plus ما ایرانیا دیگه عادت کردیم به این جور چیزا! متاسفانه موافقم اما اگه قرار باشه کسی کاری بکنه ماهاییم.
Quoting: mfc_plus عزیزم این کار شدنی هستش ولی به همین سادگیام که فکر می کنی نیستش و کار هر کسی نیست این کارا که سرور بزنیمو و ... حتی مایه داراش... مرسی از راهنماییت. من هم به مشکلی کار مطمین هستم .من زمینه ی فعالیت خودم همینه.البته بگم که فعلا قصد چنین کاری را ندارم چون توانیاییش را ندارم. اما طرح های دیگه یی هم بوده که به همین دلیل اجرا نشده. (طرحی که تو دنیا اخترا محسوب می شد)
Quoting: mfc_plus همین که اینترنت ایرانو قطع نمی کنن این خودش کلی و باید روزی هزار مرتبه خدا رو شکر کنیم قطع کردن اینترنت ایران به این راحتی ها هم نیست. ولی چون کار نشد نداره بازم خدا رو شکر.
« بحر دو نان پیش دونان آبروی خود مریز - آنکه خاک مرده را جان می دهد ، نان می دهد »
|
|
|
Quoting: Kaveh87 هر موقع ایران تونست به قدمت یاهو برسونه ایمیل هاشو اون موقع ما هم ثبت نام میکنیم این امر میسر نیست مگر با اینکه حداقل چند سالی فعالیت کنه ک این هم لازمش داشتن مشتری و حمایت مردمه.مخصوصا که هزینه هاش گرد شکنه.
Quoting: Kaveh87 این مثلا adsl ای که دارن ارائه میدن و خیلی مثلا عادی شده خودش یه روز در میون قطعه,,,هنوز گاز نداریم,,,,اینم میره پیش بقی با مساله ی ای دی اس ال موافقم.اما یک مقداری جریان این فرق می کنه.چون هم کارش مرکزی تره هم دست ها توش کوتاه تره. می دانم که احتمال چیزی که می گید خیلی زیاده اما بازهم امیدوارم اینطور نشه و ترجیح می دم به جای پاک کردن صورت مساله اونو حل کنم
|
|
|
# : 5 Jan 2008 11:42 | ویرایش بوسیله: Kaveh87
Mansour_St
Quoting: Mansour_St این امر میسر نیست مگر با اینکه حداقل چند سالی فعالیت کنه ک این هم لازمش داشتن مشتری و حمایت مردمه.مخصوصا که هزینه هاش گرد شکنه. خوب یاهو هم روز من اطلاع زیدی ندارم در این مورد ولی مطمئنا یه مدت صبر کرد تا بین مردم جا افتاد و مردم به مرور به سمت اون گرایش پیدا کردن,,,,اینم همین طوره حداقل یک تا دو سال باید از روش بگذره کاراییش دیده بشه مزیت هاش دیده بشه تا به اون سمت گرایش پیدا کنیم و الا واسه ما که فرقی نمیکنه(اگر به خوبیه یاهو بشه)بی جای اینکه بگیم yahoo.com@*****,,,,,به جاش مثلا میگیم joojoo.com@***** فکر کنم اگر کسی میخواد تو این زمینه سر مایه گذاری کنه باید تا چند سال اول دنبال بازگشت پولش نباشه,,,,این یه برنامه بلند مدت می خواد,,,به نظر من البته
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
# : 5 Jan 2008 12:35 | ویرایش بوسیله: Mansour_St
Kaveh87 دوست عزیز واقعا ازت ممنونم بالاخره یکی پیدا شد قبول کنه اگه کار اونا خوب باشه استفاده کنه 
امید وارم واقعا مردم کشورمون که می دانم در حال حاضر قادر به طراحی همچین چیزی هستند و عده ی زیادی را هم می شناسم که راحت می تونن در این زمینه فعالیت کنن عزمشون را جزم کنن و یک قدمی بر دارن
|
|
|
Mansour_St

|
|
|
|
|
شد 2تا مخالف 1 موافق اگر واقعا این نسبت توی تمام افرادی که از این سرویس ها استفاده می کنند هم صادق باشه حتما آینده ی روشنی داره اما تجربه نشون می ده که از این خبرا نیست و از هر 20 نفر 1 نفر عضو میشه البته دوستانی که قبلا این کارو کردن خیلی ضعیف کار کرده بودند
|
|
|
# : 6 Jan 2008 00:01 | ویرایش بوسیله: mfc_plus
Quoting: Mansour_St شد 2تا مخالف 1 موافق عزیزم البته اینو بگم که من چوب لای چرخ نمیذارم و اگه همه چی ایرانیشم با کیفیت بالا باشه چه بهتر ما می ریم از اون استفاده می کنیم ولی بحث من سر این که کسی اگه پولشو تواناییشو داشته باشم باز نمی یاد همچین کاری بکنه یعنی این کاره نیستن(البته شاید اونجور آدم پیدا بشه!!!) والله اگه من پولو تواناییشو داشتم اول از همه خودم یه همچین کارایی می کردم حالا شد 2 تا موافق 1 مخالف
It's nice to be Important but it's more important to be nice: این خوبه که آدم مهم باشه اما مهمتر از اون اینه که آدم خوب باشه
|