| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 4 Jan 2008 22:44 | ویرایش بوسیله: artan_eran222
1- من نگفتم مردم ایران یا " تمام " مردم ایران گوسفندند . . بلکه جمله ای به نسبت معروف رو آوردم . .( یادم نیست ماله مارکس بود یا ولتر یا یکی دیگه ! )
2- به نظر من گسفند شرف دارد به اینها . . چون گوسفند قابلیت آدم شدن ندارد ..و در واقع این انتخاب خودش نبوده .. ولی اینها با اینکه مغز و قابلیت استفاده از اون رو دارند .. اما خودشان مقام گوسفندی را انتخاب می کنند ( با تنبلی فکری و . . )
3- بمب باران تبلیغاتی درست . . شستوشوی مغزی درست . . محتاجیه به نون شب درست . . و هزار تا چیز دیگه هم درست . . اما اینها نهایتا می توانند دلایل گسفندی بودن باشند . . و نه حکم عدم گوسفند بودن !
4- مردم ایران در تاریخ نشان داده اند که هر آنکس که غذا در دهانشان بگذارد ..دستش را گاز می گیرند و هر کس سرشان کلاه بگذارد ..می پرستندش !ً
پس . .
اگه سعی کنی آگاهشون کنی . .یا کاری براشون بکنی . . همونا دخلت رو میارن . .
هر چند من یکی که ترجیحم اینه که اینکار رو بکنم . .تا اینکه بزنم تو سرشون تا دستم رو ببوسن .. یا سرشون کلاه بزارم .. هر چند که جوامع مذهبی مردمش بسیار بسیار بسیار کلاه پزیر ..ساده . و .. هستند !
خلاصه ..
چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند . . اما فعلا که اینطوریه . . و روشن فکران و انسان های آگاه و خوب و الماس جامعه هم دارند چوب این احمق های خرفت رو می خورند !
با سپاس آرمان ( به نظر من بسیاری از مردم ایران . . آدم تر از خیلی ها در کشور های دیگرند .. اما فعلا که دستشون از همه جا کوتاست )
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
|
|
|
اartan_eran222 اول از اینکه پیگیر هستی ممنون
Quoting: artan_eran222 مردم ایران در تاریخ نشان داده اند که هر آنکس که غذا در دهانشان بگذارد ..دستش را گاز می گیرند و هر کس سرشان کلاه بگذارد ..می پرستندش !ً من با خیلی از حرفات موافقم اما ترجیح می دم مثالی برای اینی که گفتی بیاری چون من چیزی در این مورد نمی دانم.
خوشحالم که به همه ی حرفایی که زدی خودت قبول داری که باید برای این مردم کاری کنیم تا سرشون کلاه بزاریم. حالا برگردیم سر اصل ماجرا :
حالا اکر کسی این کار رو برای ایرانی ها انجام داد . یکی مثل شما و ... چرا نباید این حرکت را حمایت کنه و از این سرویس ها استفاده کنه؟ این که برای شما ضرر نداره . بهنر نیست کمک کنید تو دردسر نیافته تا اینکه حتی از سرویس هاش استفاده نکنید؟ بازم می گم به این راحتی ها کاری نمی توانن بکنن .نمونش آویزون .الان کسی از آویزون استفاده نمیکنه دیگه؟
« بحر دو نان پیش دونان آبروی خود مریز - آنکه خاک مرده را جان می دهد ، نان می دهد »
|
|
|
گاز گرفته شده های نسبتا معاصر : امیر کبیر ..مصدق و . . . پرستیده شده ها : خمینی و . . .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ببین ایمیل و این جور مسائل . .بسیار به امنیت فردی اشخاص وابسته است . . پس اگر در ایران یک چنین چیزی شکل بگیره . . می تونه واسه خیلی ها خطر ایجاد کنه . . کما اینکه همین وبلاگ دهنده های فارسی . . خیلی ها رو به جاهایی که عرب نی انداخت ..انداخته !
|
|
|
|
|
Quoting: artan_eran222 گاز گرفته شده های نسبتا معاصر : امیر کبیر . تا جایی که اطلاع دارم عام مردم مقصر نبودن
Quoting: artan_eran222 ..مصدق سر اشتباه سیاسی این بلا و بازم عده ای از مردم این بلا سرش اومد و.... هیچ وقت عام مردم نبودن که این کارو کردن البته می گم من اطلاعاتم کمه ااگه می تونی متوجهم کن
Quoting: artan_eran222 بین ایمیل و این جور مسائل . .بسیار به امنیت فردی اشخاص وابسته است . . پس اگر در ایران یک چنین چیزی شکل بگیره . . می تونه واسه خیلی ها خطر ایجاد کنه کاملا موافقم اما این خطر در خارج از ایران هم کم نیست و در ضمن دلیل نمیشه چون یک سایتی به ایرانی ها سرویسی می ده حتما اطلاعاتش را فاش کنه ااگه شما بودی اطلاعات را فاش می کردی؟قطعا نه. پس فکر کنم اگه مدیرش آدم مطمنی باشه هیچ وقت چنین کاری نکنه.
« بحر دو نان پیش دونان آبروی خود مریز - آنکه خاک مرده را جان می دهد ، نان می دهد »
|
|
|
1- خب مسئله هم همون یه عده هستند دیگه . . که البته کم هم نیستند . . بزار مثال هام رو بهتر کنم . .
خدمتی که رضا خان و محمد رضا پهلوی به زنان ایران کردند . .بسیار چشم گیر بود .. به فیلم هایی که از تضاهرات مانده نگاه کن . . چه صفهایی که از زنان مشغول مرگ بر شاه گفتن هستند . .
حالا اگه ازشون می پرسیدند چرا . . ؟ چی جواب می دادند . .؟ فکر نکنم جواب خاصی هم داشتند . .!
2- بستگی داره مدیریت یا سرورش در ایران باشه یا نه . .
|
|
|
Quoting: artan_eran222 خدمتی که رضا خان و محمد رضا پهلوی به زنان ایران کردند . .بسیار چشم گیر بود .. به فیلم هایی که از تضاهرات مانده نگاه کن . . چه صفهایی که از زنان مشغول مرگ بر شاه گفتن هستند . . حالا اگه ازشون می پرسیدند چرا . . ؟ چی جواب می دادند . .؟ فکر نکنم جواب خاصی هم داشتند . .! من با هر گونه یکطرفه نگاه کردن مخالفم. دوست عزیز من هم مثل شما معتقدم که رضا خان خدمات زیادی به ایران کرده حتی اعتقاد دارم که خیلی از وابستگی و ... به خاطر مسایلی بوده که نمی شده جلوش را گرفت مثل به قدرت رسیدن که به این راحتی ها نبوده .اما از طرفی هم کارهای رضاخان بی مشگل بنوده که شما این طوری قضاوت می کنی.به هر حال مسایل زیادی تو اون زمان بوده (نظیر کشف حجابی که از قبل از اسلام بوده) که مخالفت را درست کرده و شما نمی توانی این را این طوری برداشت کنی.
Quoting: artan_eran222 بستگی داره مدیریت یا سرورش در ایران باشه یا نه . . دوست عزیز با فرض اینکه سرور در خارج از ایران باشه و اصلا شرکت در ایران ثبت نشده باشه اما برای سرویس دادن به ایرانی های عزیز باشه و فناوری ایرانی که به هیچ کشور یا ... متصل نیست. (من اصل هدفم رسیدن به این فناوریه که عقب افتاده دنیا نباشیم)
|
|
|
1- من هم نوشتم برای زنان . . و کلی گویی نکردم ( لطفا نوشته های من رو با دقت بیشتری بخوانید )
البته اگر شما کشف حجاب یا دادن حق رای به زنان ( یعنی آدم شناختنشان در جامعه ) را کم می دانید . .حرفی دیگر است . . اما تصاویر زنان در گونی پیچانده شده ی ایرانی . .یا بازار کنیزان و . . رو اگر مشاهده می کردید .. می فهمیدید که اگر آن اقدامات نبود . . آن زنان هم نبودند که بر زدش تظاهراتی کنند .. پس دقیقا مصداق گاز گرفتن است !
2- خب گوگل هم رایسش ایرانیه و به ایرانی ها هم سرویس میده ..پس یه همچین چیزی داریم !
|
|
|
Quoting: artan_eran222 لطفا نوشته های من رو با دقت بیشتری بخوان چشم ولی منم در مورد زنان توضیح دادم که مشکلات کارهای رضاخان کم نبوده و حتی کشف حجال هم مثال زدم کشف حجاب را Quoting: artan_eran222 لبته اگر شما کشف حجاب یا دادن حق رای به زنان ( یعنی آدم شناختنشان در جامعه ) را کم می دانید . .حرفی دیگر است آهان پس شما کشف حجاب را کار + در نظر گرفتید دوست عزیز بسیاری از زنان آن زمان مخالف این عمل بودند 1.و 2 اینکه زمان های گذشته که همه ی ما ایرانی ها به آن می نازیم حجاب امری بوده که توسط مردم اجرا می شده و برای مردم تبدیل به فرهنگ شده و نقض این فرهنگ چندان خوش آیند نیست . این بحث را در خصوصی یا میل ادامه بدیم بهتر نیست ؟ من نمی خوام تاپیک بسته شه واقعا باش کار دارم؟؟؟
Quoting: artan_eran222 - خب گوگل هم رایسش ایرانیه و به ایرانی ها هم سرویس میده ..پس یه همچین چیزی داریم ! گروه مدیریت گوگل: * دکتر اریک ا. اشمیت، رییس کل و رییس هیأت مدیره * لری پیج، کمک مؤسس و رییس، محصولات * سرگئی برین، کمک مؤسس و رییس، تکنولوژی * امید کردستانی، معاون رییس، توسعهٔ تجاری و فروش * وینی روسینگ، معاون رییس مهندسی * سیندی مک کفری، معاون رییس، ارتباطات * جوان بردی، معاون رییس، خدمات جستجو * تیم آرمسترونگ، معاون رییس، فروش آگهی * اورس هولتزل، شخص گوگل * کریگ سیلور اشتاین، مدیر تکنولوژی
تاسیس کالیفرنیا ۷ سپتامبر ۱۹۹۸
شرکت گوگل یک شرکت آمریکایی است و سیاست های اون کشور را دنبال می کنه.درسته که الان بعضی از خدماتش برای ایران بازه اما خیلی ها هم بسته است. در ضمن من منظورم را گفتم : فن آوری ایرانی - سایت ایرانی
|
|
|
|
|
1- خب منم گفتم که گاز می گیرند . . شما هم یکیش . . بالاخره شما هم ایرانی هستید و شامل حرف من . . حالا ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه که بحثش جداست . .
مثلا من نوعی میام و می گم تمام مشکلات ما اسلام است و می خوام اسلام رو نابود کنم . . خود مثلا شما که بلازده ی اسلام و عذاب کش این مرضید . .خواهید آمد و جلوی من می ایستید . .و حتی در ترروم هم ممکنه تلاش کنید . .
مشکل اینجاست که فرد قبول نداره دچار مشکله . . و به قول مارکس مشکل ما اینجاست که دانا شک دارد که می داند اما نادان مطمعن است که می داند !
2- بالاخره چی شد . .؟ فن آوری ایرانی یعنی چی . .؟ یعنی سرورش تو ایران باشه دیگه . .؟ گیج بازی در نیار بابا !
|
|
|
# : 5 Jan 2008 00:49 | ویرایش بوسیله: Mansour_St
artan_eran222 زدی تو جاده خاکی.لطف کن به سمت توهین هم نرو که ناراحت می شم
Quoting: artan_eran222 2- بالاخره چی شد . .؟ فن آوری ایرانی یعنی چی . .؟ یعنی سرورش تو ایران باشه دیگه . . دوست عزیز با فرض اینکه سرور در خارج از ایران باشه و اصلا شرکت در ایران ثبت نشده باشه اما برای سرویس دادن به ایرانی های عزیز باشه و فناوری ایرانی که به هیچ کشور یا ... وابسته نیست
در پست های قبلی هم گفتم
Quoting: artan_eran222 گیج بازی در نیار بابا ! فکر کنم من گیج بازی در نیاوردم شما درست نخوندید.
Quoting: artan_eran222 - خب منم گفتم که گاز می گیرند . . شما هم یکیش . . بالاخره شما هم ایرانی هستید و شامل حرف من . . حالا ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه که بحثش جداست . . مثلا من نوعی میام و می گم تمام مشکلات ما اسلام است و می خوام اسلام رو نابود کنم . . خود مثلا شما که بلازده ی اسلام و عذاب کش این مرضید . .خواهید آمد و جلوی من می ایستید . .و حتی در ترروم هم ممکنه تلاش کنید . . مشکل اینجاست که فرد قبول نداره دچار مشکله . . و به قول مارکس مشکل ما اینجاست که دانا شک دارد که می داند اما نادان مطمعن است که می داند ! 2 دوست عزیز من به عقیده ی دیگران احترام می گذارم و در شرایط فعلی هم فقط بحث یاد گرفتن و به حقیقت رسیدم بوده.از نظر من شما بحث را از روال عادی خارج کردی . و اما در زمینه ی مقاومت و ترور من هیچ وقت به کسی به خاطر عقیدش صدمه نمی زنم به شرطی که خودش و اجرای عقایدش به من صدمه نزنه. من هم با شرایط پیش امده از این حکومت اسلامی موافق نیستم اما با اسلام هم دشمنی ندارم.
دیگر هم خواهشا بحث را نبر جایی که نباید بره و در اینجا طبق قواعد خودش صحبت کن.یک عده اومدن برامون سایت مفتی زدن با بی احتارمی به فوانینشون دستشون را گاز نگیریم بهتره. البته قبول دارم منم در به انحراف رفتن تاپیک مقصرم.
توی خصوصی هر بحثی خواستی بکن من در خدمتتم اما اینجا بچسب به همون میل سرور. بازم تشکر از پی گیریت.
|