| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
می خواستم بدونم ..هیچ راهی وجود نداره که بخوایم بفهمیم صاحب یه شماره تلفن ایران سل کیه..؟ لطفا اگه راهی به ذهنتون می رسه بگید..
باغ برای پرنده ی در قفس همون قفسه
|
|
|
تا جاییکه من خبر دارم تا زمانی که شکایت رسمی انجام نشه نمیشه فهمید 
مزاحم داری؟
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
...اونم چه مزاحمی...!
....یک ماهه ....
امروز دیگه کفرم درومده بود
|
|
|
|
|
اصلا اسم صاحبان موبایل های ایران سل جایی ثبت می شه..؟
|
|
|
قبض موبایل به آدرس پست می شه...یا sms ی براشون میاد..؟
|
|
|
Quoting: Hiddden اصلا اسم صاحبان موبایل های ایران سل جایی ثبت می شه..؟ Hiddden حتی زمانیکه میخوای از این اعتباریا بخری هم اسمت رو با توجه به کارت شناسایی ثبت میکنن
Quoting: Hiddden قبض موبایل به آدرس پست می شه...یا sms ی براشون میاد..؟ معمولا تا جاییکه میدونم اغلب کسانی که ایران سل دارن دائمیش رو ندارن که قبض بیاد در خونه اشون اغلب همشون از این ایران سلهای اعتباری دارن ( یعنی قبضی جلوی خونه نمیاد)
Quoting: Hiddden ...اونم چه مزاحمی...! ....یک ماهه .... امروز دیگه کفرم درومده بود

اره مردم دیگه میدونن چیکار کنن جدیدا خیلی راحت با ایران سل مزاحم میشن 
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
Quoting: lili naze حتی زمانیکه میخوای از این اعتباریا بخری هم اسمت رو با توجه به کارت شناسایی ثبت میکنن
لیلی خانوم خدا خیرت بده..
.پس امکان داره پیداش کرد.....از فردا همه ی نمایندگی ها رو چک می کنم... 
|
|
|
Hiddden
Quoting: Hiddden لیلی خانوم خدا خیرت بده.. .پس امکان داره پیداش کرد.....از فردا همه ی نمایندگی ها رو چک می کنم...
 ولی اینطوری هم معلوم نیست که حتما َ پیداش کنی هااا
|
|
|
|
|
...مگه نگفتید ثبت میشه..؟
|
|
|
Hiddden بله ثبت میشه ولی از اونجاییکه ایران سل مثل مبایلای مخابرات نیست یعنی مسافت و اینکه کجا اقامت داری مهم نیست بنابراین امکان داره که اصلا از شهر شما خریداری نشده باشه یعنی تو نمایندگی های اونجا ثبت نشده باشه
|