| نویسنده |
پیام |
|
|
:d
در کوچه باد می آید ..این ابتدای ویرانیست ..آنروز هم که دستهای تو ویران شد ..باد می آمد
|
|
|
همان طور که گفتم من نصفم ترک اون یک نصفم هم بهت نمیگم چون از خوانده رده بر میشی!!!!

|
|
|
ravi_gham : گفت با کارت صدا عوض ک
راوی:
من در کل گفتم ( هارد) حالا میتوند sound cart باشه یا برای مثال modem یا هرpci cart دیگه!!!
|
|
|
|
|
hta
ok i understand
مطلب یه جوری میگی که منم دیر می فهمم چه رسد به دیگرن
در کوچه باد می آید ..این ابتدای ویرانیست ..آنروز هم که دستهای تو ویران شد ..باد می آمد
|
|
|
آقایون سوال دارم..اینجا میشه یک فل فیلم گذاشت؟؟ در حدود 50ماگا هست.. چطوری متیوانم بزارم که همه بتواند ببیند؟؟؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
dariushagha
اگه اینترنت پر سرعت داشته باشی
میتونی
میتونی برا سیاوش
email
کنی اگه راهی برا
up load
تو تاپیک داشته باشه من نمی دونم شاید
hta
بدونه
|
|
|
من سرعتم بد نیست د.اس.ل دارم.. یعنی امکان داره پس؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
آره عزیز با
adsl
امکان پذیره
ساده ترین راهش اینه که برا سیاوش
email
کنی
|
|
|
|
|
ایمل ایشون از کجا بیارم؟؟
|
|
|
iranxiran@gmail.com
این
email
سیاوشه عزیز
|