صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / رفع مشکلات فنی دوستان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 155 . 156 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Feb 2006 09:23

:d

در کوچه باد می آید ..این ابتدای ویرانیست ..آنروز هم که دستهای تو ویران شد ..باد می آمد
# : 21 Feb 2006 10:05

همان طور که گفتم من نصفم ترک اون یک نصفم هم بهت نمیگم چون از خوانده رده بر میشی‌!!!!

# : 21 Feb 2006 10:08

ravi_gham :
گفت با کارت صدا عوض ک

راوی:
من در کل گفتم ( هارد) حالا میتوند sound cart باشه یا برای مثال modem یا هرpci cart دیگه!!!

# : 21 Feb 2006 10:46

hta
ok i understand
مطلب یه جوری میگی که منم دیر می فهمم چه رسد به دیگرن

در کوچه باد می آید ..این ابتدای ویرانیست ..آنروز هم که دستهای تو ویران شد ..باد می آمد
# : 22 Feb 2006 12:23

آقایون سوال دارم..اینجا میشه یک فل فیلم گذاشت؟؟ در حدود 50ماگا هست.. چطوری متیوانم بزارم که همه بتواند ببیند؟؟؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 22 Feb 2006 12:30

dariushagha
اگه اینترنت پر سرعت داشته باشی
میتونی
میتونی برا سیاوش
email
کنی اگه راهی برا
up load
تو تاپیک داشته باشه من نمی دونم شاید
hta
بدونه

# : 22 Feb 2006 12:32

من سرعتم بد نیست د.اس.ل دارم.. یعنی امکان داره پس؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 22 Feb 2006 12:39

آره عزیز با
adsl
امکان پذیره
ساده ترین راهش اینه که برا سیاوش
email
کنی

# : 22 Feb 2006 12:44

ایمل ایشون از کجا بیارم؟؟

# : 22 Feb 2006 12:50

iranxiran@gmail.com
این
email
سیاوشه عزیز

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 155 . 156 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.