| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Gipsy Girl chand rooze sorate computeram be sheddat kam shode va baye baz kardan har file i ,, shoonsad saat tool mikeshe ta baz kone کامپیوترت بنده خدا با دیدن این آواتورت دیگه نایی واسه کار کردن نداره
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
salam dadash , man 3 ta az browsaro ax gozashtam bare Upload vali 2 saat tool dade vali hanooz ? ADSL ham daram hajmesh balast ya ...?
>> Only Metall Fuck the Rap <<
|
|
|
Gipsy Girl کند شدن سرعت کامپیوتر میتونه 1001 علت داشته باشه!!! 1.ویروسها-که باید با یه آنتی ویروس بروز سیستم رو Full System Scan کنید. 2.نصب کردن تعداد زیادی نرم افزار-که باید اونها که ضروری نیستن رو پاک کنی. 3.پر شدن کش مرور گر-که باید از تو Internet options پاکشون کنی. . . . 1001.خراب شدن فایلهای سیتمی ویندوز- که باید ویندوزتو دوباره نصب کنی(Clean Install)

Tombstone Piledriver
|
|
|
|
|
Shahram_Goth آقا شهرام برا آپلود کردن باید سرعت send ات بالا باشه ولی تو ADSL معمولا" Reciveبالاست!!! گفته بودی بدون فیلتر شکن(با آینه) هم اومدی تو سایت ولی نتونستی چیزی آپلود کنی و با چند تا مرورگر مختلف هم تست کردی ولی نشد.شما ببین Firewall خفن رو سیستمت نصب نکردی؟مثل نورتون و مک آفی؟آخه اینها بعضی وقتها مزاحمن!!! یه چک کن ببین میتونی تو این سایت عکس آپلود کنی؟؟؟ http://tinypic.com معروفترین سایت به اشتراک گذاریه عکسه.اگه تونستی که خدا رو شکر.اگه نه ویندوز عوض کن!شاید درست شد. قوانین بخش عکس و فیلم رو هم با دقت بخون.

Tombstone Piledriver
|
|
|
elderado جان دستت درد نکنه که راهنمایی کردی، ولی بازم نمیشه، همین که خواستی کمک کنی واقعا ازت ممنونم، من Firewall رو هم بستم، به هر حال سیستم نمیخواد حال بده، بازم از کمکت ممنونم .
>> Only Metall Fuck the Rap <<
|
|
|
سلام خیلی گلی موفقباشین
|
|
|
سلام دوست عزيز كركي كه براي ويستا استفاده ميكنم يك ماهه مهلتش سر مياد لطفا راهنمايي كنيد
|
|
|
سلام من مجيد هستم كه ميخاستم گوشيمو update كنم . اون برنامه ها رو دانلود كردم ولي حجم دانلود firmware توسط برنامه ي NSU خيلي زياده (77 mb) نوع اتصال منم dial up هست . چيكار كنم . و سوال ديگه اين كه سايت yahoo نه با IE باز ميشه نه با opera 9 . ممنون ميشم كمكم كنيد
love & sex are together
|
|
|
|
|
سلام من 1200 تا اد لیست دارم و دیگه نمی تونم کسی را اد کنم کمک کنید؟؟ چی کار کنم با یاهو مسنجر
میدونم تو میتونی برام کلیپ تهیه کنی مثل sibel can _ hulya avsar _ gonel _ ebro خواننده ترکو البته کارتونی ( کارتونی حیوانی
|
|
|
با سلام. بعضي از فايلهاي سيستم من خود به خود به فايلهاي حفاظت شده ويندوز تبديل و مخفي شده اند(Protected operation system file). از طرفي هم تيک مربوط به خارج کردن فايل از حالت مخفي در منوي Properties فايلها غير فعال شده. لطفا اگه کسي در اين مورد اطلاعاتي داره کمکم کنه. ممنون مي شم. ضمنا بعد از نصب ويندوز جديد، آنتي ويروس آپديت شده nod32 رو هم امتحان کردم اما کارساز نشد.
|