صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / رفع مشکلات فنی دوستان
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 155 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Jul 2008 15:10

g0ldk3nt
رفیق از این سایتهای شیادی و کلاشی زیاد هست تو نت

loveissofar
با این قالب فایل و اون برنامه آشنایی ندارم ولی شما این برنامه رو نصب کن رو سیستمت
http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm
بعد با Windows Media Player حدود 95% فایلهای صوتی و تصویری موجود در کل نت رو میتونی اجرا کنی!!!
lonely_majid
قابل شما رو نداشت اوس مجید. امیدوارم مشکل دانلود از رپید شر شما حل شده باشه!!!
Quoting: lonely_majid
با نام و رمز عبورم فقط ميتونم جواب ارسال كنم و نميتونم وارد سايت بشم تا تاپيك بزنم.

چون با فیلتر شکن میایی تو سایت اینجوری میشه.
برو اینجا درخواست بده تا بهت آدرس آینه بدن تا راحت تر سایت رو باز کنی و وارد سایت بشی و تاپیک هم بزنی.
http://www.avizoon.com/forum/10_576_36.html

Tombstone Piledriver
# : 6 Jul 2008 15:30

.hi

# : 6 Jul 2008 15:32

salam
ye filter shekan mikham ke ip shabakaro be ham narize

# : 7 Jul 2008 14:18

Quoting: SADEQ1356
ye filter shekan mikham ke ip shabakaro be ham narize

منظورتونو متوجه نشدم.سوالتونو واضح تر بپرسید که اگه بلد بودم کمکتون کنم.
البته همین کوچه بغلی( آموزش گام 2 گام براي عبور از فيلترينگ & آپديت روزانه َََََََََ ف ي ل ت ر شكن )در مورد فیلتر کش ها مفصلا" بحث شده و انواع و اقسامش موجوده.

Tombstone Piledriver
# : 7 Jul 2008 20:16

sexy_lizard_yxes
ظاهرا" انتقال پیدا کرده از هات برد به تل استار
مشخصات جدیدش هم اینه :
satellite:Telstar 12
Frequency:12614
Polarization:Vertical
FEC:2/3
Symbol rate:11939

Tombstone Piledriver
# : 17 Jul 2008 02:55

Quoting: POWERMAN194
اینکه چه جوری عکس آواتار رو انتخاب کنم
یا امضامو بنویسم
یا پست یکی رو جواب بدم
هیچ عکسی رو هم نمیتونم دانلود کنم
چه جوری نام کاربریمو سیو کنم که واسه هر نظر نخوام دوباره کد وپسورد بدم
و...؟

اینکه چه جوری عکس آواتار رو انتخاب کنم

انجمن ها | پاسخ | وضعیت | جستجو | مشخصات | قوانین | آخرین ارسالها | خروج | پیام خصوصی [47]

مشخصات را انتخاب می کنی بعد اون پایین صفحه زده اپلود شکلک جدید یعنی از اواتور هایی که خود سایت داره انتخاب نمی کنی اواتور خودت را میزاری یکی هم هست زده انتخاب شکلک جدید اون هم از اواتورهای خود سایت استفاده می کنی

یا امضامو بنویسم

تو همون صفحه نوشته Signature جلوی اون هر چی خواستی بنویس

یا پست یکی رو جواب بدم

این سوالت هم این جوری که من فهمیدم خودت هم نفهمیدی چی گفتی اگه منظورت نقل قول اون بالا زده پاسخ جمله ای را که می خوای انتخاب می کنی بعد اون رو می زنی

هیچ عکسی رو هم نمیتونم دانلود کنم

یعنی چی نمی تونم

بازش کن روش کلیک راست کن Save Picture As ... می زنی همین

چه جوری نام کاربریمو سیو کنم که واسه هر نظر نخوام دوباره کد وپسورد بدم
و...؟

اونم موقعی که وارد سایت میشی اون بالا انجمن هارو باز می کنی نام کاربریتو و پسوردتو میزنی بعد که وارد شدن را میزنی یه سوال ازت می کنه که بعدا هم به صورت اتوماتیک وارد بشم یا نه میگی اره همین تازه خود سایت هم می پرسه ازت

روزگار پر هیجان را پشت سر گذاشتم و حال باید آرام باشم و در سکوت زندگی کنم تا زمان مرگم فرا رسد
# : 17 Jul 2008 03:03

اینم یادم رفت حجم اواتورت از

20KB

هم بیشتر نمی تونه باشه

روزگار پر هیجان را پشت سر گذاشتم و حال باید آرام باشم و در سکوت زندگی کنم تا زمان مرگم فرا رسد
# : 19 Jul 2008 04:15

سلام . من چند تا سوال دارم كه با هم ميپرسم : 1-هر وقت سي دي رو از سي دي رام در ميارم يه پيغام ميده كه عنوانش svchost هست و هيچ جور نميره 2-بعضي متنها رو وقتي از اينترنت تو برنامه ي word ياwordpad يا notepad كپي ميكنم متن جابجا ميشه و قابل خوندن نيست 3-يه ويروس عجيب قريب كه يه فايل به نام important تو دسكتاپ و my document قرار ميده كه نوشته هاي ضد اسلامي هست و مرتب اين نوشته ها بالاي دسكتاپ ظاهر ميشن .
ببخشيد اگه زيادي سوال ميكنم

love & sex are together
# : 19 Jul 2008 16:51

sharmande karam gare khorde ba in naram afzar\

http://www.downloadbazar.com/archives/001210.php

faght mezare 50 darsed mege ya baed cd dashte basham ya bekhram\

kasi mitone komaki kone v betonam kamel ba on karham anjam bede kheli zarori

be hesh neaz daram motshkir mesham age kasi komak kone

خالی بند

# : 21 Jul 2008 01:13

lonely_majid
هر وقت سي دي رو از سي دي رام در ميارم يه پيغام ميده كه عنوانش svchost هست و هيچ جور نميره

نمیدونم شاید ویروس دارید
بعضي متنها رو وقتي از اينترنت تو برنامه ي word ياwordpad يا notepad كپي ميكنم متن جابجا ميشه و قابل خوندن نيست

درسته.جابجا یی به خاطر وجود کلمه فارسی و انگلیسی به طور همزمان تو متن شماست.تقریبا" کاریش هم نمیشه کرد باید با حوصله بشینی متنت رو ویرایش کنی.اینو هم بدون برنامه Note pad زیاد قوی نیست سعی کن با همون Microsoft word کار کنی!!!
يه ويروس عجيب قريب كه يه فايل به نام important تو دسكتاپ و my document قرار ميده كه نوشته هاي ضد اسلامي هست و مرتب اين نوشته ها بالاي دسكتاپ ظاهر ميشن

بهتره با یه آنتی ویروس بروز شده کل سیستمت رو اسکن کنی تا از شر این جور ویروسها راحت شی.
اینجا یکی از بچه ها یه خوبشو معرفی کرده :
http://www.avizoon.com/forum/22_64443_0.html
---------------------
khalibaned
رفیق این 2 تا فایل رو بگیر بریز تو فولدری که برنامه رو نصب کردی بعد برنامه رو اجرا کن تا محدودیت کانورت پنجاه درصدی نرم افزار از بین بره.
http://crackdb.org/AoA.iPod.PSP.3GP.MP4.Converter.v3.04-PALACE/get_120122_AoA.iPod.PSP.3GP.MP4.Conve rter.v3.04-PALACE_crack.html
------------------------------

Tombstone Piledriver
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 155 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.