| نویسنده |
پیام |
|
|
من sp1 رو نصب میکنم اما تو نیمه راه نصب وقتی که خودش اتوماتیک ریستارت میکنه برام این پیغامو میده :

چیکار کنم فک کنم میگه یا ویروس داره کامپیوتر یا یه سخت افزار جدید نصب کردی !!!!!!!!! اما دوباره وین قبلیرو نصب کردم ویروس کش زدم روش جستجو کرد چیزی نبود توش !!!! میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟
موندم چیکار کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟
|
|
|
دوستان عزیز سلام در کامپیوتر من وقتی روی یک فایل رایت کلیک میکنم اولین گزینه search شده است وبه تبع آن اگر روی فایل کلیک کنم صفحه search باز می شود.لطفا کمکم کنید تا به حالت اول برگردد. متشکرم
|
|
|
درود من کامپیوترم sp1دارد.آنتی ویروس نود32.مشکل بزرگ من این است که پس از باز کردن چندین صفحه وب مثلا 10 تا ناگهان explorerهنگ می کند (آخرین صفحه هنگ می کند) ومانع باز شدن صفحات جدید می شود.تا ریستارت نکنم درست نمیشود.کمکم کنید.مرسی.
|
|
|
|
|
# : 8 Jun 2008 03:26 | ویرایش بوسیله: Elderado
navid_omran سلام احتمالا" مشکل سخت افزاری دارید( یا هارد یا یه قطعه دیگه).با چه ویروس کشی چک کردی ؟حتما" قبل از اسکن با ویروس کش باید اونو آپدیت کرد!!!در ضمن به Service pack1 زیاد گیر نده حالا اگه مشکلت حل نشد Service pack2 gold edition رو امتحان کن(کم ایراد ترین ویندوزه) mamal_kh برو تو Control Panel==>FOlder options اونجا Restore Defaults رو بفشار شاید درست شد!!!شاید هم ویروس گرفته باشی با یه آنتی ویروس بروز شده کل سیتمت رو ترجیحا" تو حالت Safe mode اسکن کن!!! nahidcos علت هر چه هست تجربه نشون داده بجای اینترنت اکسپلورر بهتره از بروزر دیگری چون MOzilla fire fox یا Opera استفاده کرد.که هر دو رو میتونید از سایتهاشون مجانی دانلود کنید! www.mozilla.com www.opera.com
Tombstone Piledriver
|
|
|
# : 8 Jun 2008 03:53 | ویرایش بوسیله: Elderado
Quoting: soola salam khastan bahasid mikhastam bebinam kemishe ahangike khanadahmikhonah sedasho hazf kard ya na mamnon misham komakam konied? البته که میشه.ازمعروفترین این نرم افزارها Dart karaoke Studio رو میشناسم.که البته یکمی کار باهاش سخته.میتونی از سایتش دانلودش کنی http://www.dart-software.com/DART_Karaoke_Studio.exe موفق باشید
Tombstone Piledriver
|
|
|
سلام اوستا میشه به من بگین java script چیه و چطوری فعال میشه؟
love & sex are together
|
|
|
# : 23 Jun 2008 02:37 | ویرایش بوسیله: Elderado
Quoting: lonely_majid میشه به من بگین java script چیه و چطوری فعال میشه؟ میخوایی از رپید شر دانلود کنی java script فعال نیست بهت گیر میده؟؟؟پیشنهاد میکنم فایر فاکس 3 نصب کن بعد برو به اینجا Tools==>Options==>Content اونجا تیک Enable Java Script رو بزار.این راحت ترین راهه در کل به طور خلاصه میشه گفت که : جاوا اسکریپت یکی از بهترین و قوی ترین زبانهای تحت وب می باشد که اینجا نیازی به آموزش خاصی نداره فقط یک نکته اگه واقعا" میخوای بری تو کارش بهتره کمی با زبان اچ تی ام ال آشنایی داشته باشی!!!
Tombstone Piledriver
|
|
|
سلام دوستان خسته نباشيد . من يه سوال دارم ميخواستم تايپيك بزنم ولي نمي دونم چطوري مي شه لطفا منو راهنمايي كنين ؟ متشكرم
در این دنیا که مردانش عصای کور می دزدیدند ..... من از خوشباوری آنجا حقیقت جستجو کردم
|
|
|
|
|
Quoting: elham55 سلام دوستان خسته نباشيد . من يه سوال دارم ميخواستم تايپيك بزنم ولي نمي دونم چطوري مي شه لطفا منو راهنمايي كنين ؟ متشكرم بعد از اینکه با یوزر و ژسورد وارد سایت شدین برید تو این لینک مربوط به صفحه اصلی انجمنها و وارد انجمن مربوط به موضوع خودتون بشید حالا برید پایین صفحه تو کادر موضوع جدید عنوان تاپیکتون و در پیام اولین پست تاپیکتون بنویسید و ارسال موضوع رو بزنید .
;)) HeY Y0U
|
|
|
سلام دوست خوبم . s4mi از پاسختون متشكرم. موفق باشيد
در این دنیا که مردانش عصای کور می دزدیدند ..... من از خوشباوری آنجا حقیقت جستجو کردم
|