| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: soola az (Yohan) kheili mamnonam mer30 خواهش میکنم .... 
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
azizam man tasvir daram az kilpha moshkelam az sedaye kilpha hastesh tasivr daram in kilpharo ba namrzamfzare VLC mibinam ba hamah chiz nemishe didi man tasviresho daram azizam seda nemideh onvaght in kilpha roye mobil seda mideh onvaght toye come man na
|
|
|
Quoting: soola azizam man tasvir daram az kilpha moshkelam az sedaye kilpha hastesh tasivr daram in kilpharo ba namrzamfzare VLC mibinam ba hamah chiz nemishe didi man tasviresho daram azizam seda nemideh onvaght in kilpha roye mobil seda mideh onvaght toye come man na خب نگفتی که بقیه صداها رو میشنوی یا نه؟ از سیستمت صدا داری اصلا؟
|
|
|
|
|
are azizamman systemam seda darah kolan vali kelipha na bazi kelipha beginaz che barnamei estefadah konam mer30
|
|
|
Quoting: Yohan سلام مهندس هومن نیست من با اجازه جواب میدم ...
خیلی لطف کردید که پاسخ دادید. 
مطابق فرموده شما از 4shared.com اشتفاده نمودم. دانلود و پوشه بندی نیز بی اشکال است فقط چطور میتوانم این فایل را به فرم منتقل نمایم ؟ از راهنمائیتان خیلی ممنونم.
چـو ایــران نباشد تن من مباد
|
|
|
Quoting: soola are azizamman systemam seda darah kolan vali kelipha na bazi kelipha beginaz che barnamei estefadah konam mer30 برنامه که عرض کردم کوئیک تایم ... http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/QuickTime/061-4318.20080402.n7Ypc/Qui ckTimeInstaller.exe
|
|
|
Quoting: amanda_am خیلی لطف کردید که پاسخ دادید. مطابق فرموده شما از 4shared.com اشتفاده نمودم. دانلود و پوشه بندی نیز بی اشکال است فقط چطور میتوانم این فایل را به فرم منتقل نمایم ؟ از راهنمائیتان خیلی ممنونم. خواهش میکنم ... شما هر فایلی که آپلود کنید لینک دانلود رو هم بهتون میده که با گذاشتن اون لینک تو تاپیک ، دوستان به اون صفحه میرن و گوش میکنن یا دانلود میکنن .. همچنین میتونی یه ساب دامین برای اکانتت ترتیب بدی ... که رفتن به اکانتت رو واسه بچه ها راحتتر میکنه ..
|
|
|
Yohan
سلام دوست عزیز. بازهم از لطف شما ممنون میباشم. 
قعلا یک فایل صـوتی را در متن دروس قرار داده ام و خودم که کنترل کردم قابل شنیدن میباشد. اشکالی پیش آمد دو مرتبه مزاحم خواهیم شد. متشکرم 
چـو ایــران نباشد تن من مباد
|
|
|
|
|
amanda_am
خواهش میکنم ... الان اکانتت ر چک کردم .. همه چی مرتبه .. فقط کاش فایلها رو ب فرمت mp3 میزاشتی تا کسی به مشکلی برنخوره .. و همچنین قبلا هم بهت گفتم که میتونی یه ساب دومین واسه اکانتت راه بندازی ... مثلا به جای اینکه این آدرس رو بدی : http://www.4shared.com/dir/6446193/7dbe2477/sharing.html اینطوری آدرس بدی : http://amanda.4shared.com 
|
|
|
salam khastah nabashid manamon ke hamishe komakam mikardid .yerahnemaei mikhastam va onam ke man ye dariveiro daram ke mikham hajmesho be darive digaei montaghel konam va on darivro pak konam lotfan rahnemaeim konid mer30
|