صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / رفع مشکلات فنی دوستان
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 163 . 164 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Apr 2008 21:22

Quoting: soola
az (Yohan) kheili mamnonam mer30

خواهش میکنم ....

دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
# : 7 Apr 2008 21:36

azizam man tasvir daram az kilpha moshkelam az sedaye kilpha hastesh tasivr daram in kilpharo ba namrzamfzare VLC mibinam ba hamah chiz nemishe didi man tasviresho daram azizam seda nemideh onvaght in kilpha roye mobil seda mideh onvaght toye come man na

# : 7 Apr 2008 21:49

azizam man tasvir daram az kilpha moshkelam az sedaye kilpha hastesh tasivr daram in kilpharo ba namrzamfzare VLC mibinam ba hamah chiz nemishe didi man tasviresho daram azizam seda nemideh onvaght in kilpha roye mobil seda mideh onvaght toye come man na

خب نگفتی که بقیه صداها رو میشنوی یا نه؟ از سیستمت صدا داری اصلا؟

# : 7 Apr 2008 23:22

are azizamman systemam seda darah kolan vali kelipha na bazi kelipha beginaz che barnamei estefadah konam mer30

# : 8 Apr 2008 00:01

Quoting: Yohan
سلام مهندس هومن نیست من با اجازه جواب میدم ...

خیلی لطف کردید که پاسخ دادید.

مطابق فرموده شما از 4shared.com اشتفاده نمودم. دانلود و پوشه بندی نیز بی اشکال است فقط چطور میتوانم این فایل را به فرم منتقل نمایم ؟
از راهنمائیتان خیلی ممنونم.

چـو ایــران نباشد تن من مباد
# : 8 Apr 2008 20:58

are azizamman systemam seda darah kolan vali kelipha na bazi kelipha beginaz che barnamei estefadah konam mer30

برنامه که عرض کردم کوئیک تایم ...
http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/QuickTime/061-4318.20080402.n7Ypc/Qui ckTimeInstaller.exe

# : 8 Apr 2008 21:05

Quoting: amanda_am
خیلی لطف کردید که پاسخ دادید.

مطابق فرموده شما از 4shared.com اشتفاده نمودم. دانلود و پوشه بندی نیز بی اشکال است فقط چطور میتوانم این فایل را به فرم منتقل نمایم ؟
از راهنمائیتان خیلی ممنونم.

خواهش میکنم ... شما هر فایلی که آپلود کنید لینک دانلود رو هم بهتون میده که با گذاشتن اون لینک تو تاپیک ، دوستان به اون صفحه میرن و گوش میکنن یا دانلود میکنن .. همچنین میتونی یه ساب دامین برای اکانتت ترتیب بدی ... که رفتن به اکانتت رو واسه بچه ها راحتتر میکنه ..

# : 8 Apr 2008 22:39

Yohan

سلام دوست عزیز. بازهم از لطف شما ممنون میباشم.

قعلا یک فایل صـوتی را در متن دروس قرار داده ام و خودم که کنترل کردم قابل شنیدن میباشد.
اشکالی پیش آمد دو مرتبه مزاحم خواهیم شد. متشکرم

چـو ایــران نباشد تن من مباد
# : 8 Apr 2008 23:12

amanda_am

خواهش میکنم ... الان اکانتت ر چک کردم .. همه چی مرتبه .. فقط کاش فایلها رو ب فرمت mp3 میزاشتی تا کسی به مشکلی برنخوره .. و همچنین قبلا هم بهت گفتم که میتونی یه ساب دومین واسه اکانتت راه بندازی ... مثلا به جای اینکه این آدرس رو بدی : http://www.4shared.com/dir/6446193/7dbe2477/sharing.html اینطوری آدرس بدی : http://amanda.4shared.com

# : 12 Apr 2008 20:51

salam khastah nabashid manamon ke hamishe komakam mikardid .yerahnemaei mikhastam va onam ke man ye dariveiro daram ke mikham hajmesho be darive digaei montaghel konam va on darivro pak konam lotfan rahnemaeim konid mer30

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 163 . 164 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.