| نویسنده |
پیام |
|
|
Yohan
Quoting: Yohan مخلصیم .. در حضور استادان گرامی من چیکارم؟ راستی این لینکی که دادی معتبر هست یا نه؟ اختیار داری حامد جون راستش در مورد معتبر بودنش تا حالا از سایتش برنامه زیاد گرفتم ولی گفتم اینجا بذارم نهایتش شما چکش میکنید اگه خوب نبود یه ندا میگید ورش میدارم
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
مرسی که حل المساءلین من می خوام تاپیک بسازم ... ولی اصلا آی دیم وارد سایت نمیشه .. اصلا نمی دونم چکار کنم ///
|
|
|
oohhoom
Quoting: oohhoom مرسی که حل المساءلین من می خوام تاپیک بسازم ... ولی اصلا آی دیم وارد سایت نمیشه .. اصلا نمی دونم چکار کنم
 اگه وارد سایت نمیشه الان چه جوری پست زدی؟ 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
|
|
mamnonam dostane khobam fagahd ye antivirose khob mikham koja begiram mer30 az komake hamaton khastah nabashid
|
|
|
Quoting: Kaveh87 راستش در مورد معتبر بودنش تا حالا از سایتش برنامه زیاد گرفتم ولی گفتم اینجا بذارم نهایتش شما چکش میکنید اگه خوب نبود یه ندا میگید ورش میدارم میدونی من هیچ وقت به سایتهای اینجوری و ناشناس اعتماد ندارم .. مخصوصا سایتهای وارز .. البته این سایت واسه من ناآشناست .. وقتی تو میگی زیاد گرفتی پس حرفی توش نیست.. شخصا سایتهای معتبر دانلود مثل دانلود دات کام و یا سافت پدیا و غیره وسایت اصلی شرکت منتشر کننده برنامه رو پیشنهاد می کنم ...
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
Yohan
Quoting: Yohan میدونی من هیچ وقت به سایتهای اینجوری و ناشناس اعتماد ندارم .. مخصوصا سایتهای وارز .. البته این سایت واسه من ناآشناست .. وقتی تو میگی زیاد گرفتی پس حرفی توش نیست.. شخصا سایتهای معتبر دانلود مثل دانلود دات کام و یا سافت پدیا و غیره وسایت اصلی شرکت منتشر کننده برنامه رو پیشنهاد می کنم خوب تو اره چون این کاره ای,,,, بابا منه بدبخت,,,200 تا برنامه از دانلود دات کام گرفتم برای پیدا کردن کرکش به مشکل خورم!!!! همه برنامه ها تریال هستش و پیدا کردن کرکش واسه من کار سختیه واسه همین به اینجور سایتا میرم که کرکشو نو اکثرا کنارشون داره حالا اگه خودت لینک بهتری داری به این دوستمون بده که یه وقت به مشکل نخوره
|
|
|
Quoting: oohhoom من می خوام تاپیک بسازم ... ولی اصلا آی دیم وارد سایت نمیشه .. اصلا نمی دونم چکار کنم //

soola
cpu چند بیت داری؟ 32 یا 64؟ اگه 32 بیته : http://download.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_enu.msi و اگه 64 بیت هست : http://download.eset.com/eval/win/eav/eav_nt64_enu.msi
و فایل کرک کردن برنامه واسه آپدیت شدن : http://www.parnianpc.com/Activate/NOD32%20FIX.rar
اگه به مشکلی برخوردی که نباید بخوری همینجا بگو ..
|
|
|
Quoting: Kaveh87 خوب تو اره چون این کاره ای,,,, بابا منه بدبخت,,,200 تا برنامه از دانلود دات کام گرفتم برای پیدا کردن کرکش به مشکل خورم!!!! همه برنامه ها تریال هستش و پیدا کردن کرکش واسه من کار سختیهواسه همین به اینجور سایتا میرم که کرکشو نو اکثرا کنارشون داره کاوه جون بهت پیشنهاد میکنم کرک و سریال پیدا کردنو یاد بگیری تا بخوای از سایت های غیرمعتبر استفاده کنی .. کاری هم نداره .. مثل سایت www.serials.ws کاملا مطمئنه ... البته به همه سایتهای کرک و سریال نمیشه اعتماد کرد .. خیلی هاشون بدافزار میفرستن نامردا .. اما اگه آنتی ویروست به روز باشه و فایروال و آنتی اسپای خوبی داشته باشی به مشکلی نمیخوری در اکثر موارد ... شخصا وقتی کرکی رو میگیرم با آنتی ویروس آنلاین کسپراسکای چکش میکنم .. که در خیلی موارد کمک کرده بهم ..
Quoting: Kaveh87 حالا اگه خودت لینک بهتری داری به این دوستمون بده که یه وقت به مشکل نخوره نه جیگرت برم .. من که نگفتم لینکت غیر معتبره .. عرض کردم واسه من سایت ناشناسه .. همین عزیزم ... 
|
|
|
|
|
Yohan
Quoting: Yohan کاوه جون بهت پیشنهاد میکنم کرک و سریال پیدا کردنو یاد بگیری تا بخوای از سایت های غیرمعتبر استفاده کنی .. کاری هم نداره .. مثل سایت www.serials.ws کاملا مطمئنه ... البته به همه سایتهای کرک و سریال نمیشه اعتماد کرد .. خیلی هاشون بدافزار میفرستن نامردا .. اما اگه آنتی ویروست به روز باشه و فایروال و آنتی اسپای خوبی داشته باشی به مشکلی نمیخوری در اکثر موارد ... شخصا وقتی کرکی رو میگیرم با آنتی ویروس آنلاین کسپراسکای چکش میکنم .. که در خیلی موارد کمک کرده بهم اون سایتو میشناسم خیلی هم ازش برنامه میگرم,,,,ولی.... نمیدونم چی میشه بعضی موقع ها که patch رو میزنم و اجرا میشه خلاصه یه صفحه رجیستری باز میشه که انگار فایله ایراد داره منم چون حالیم نمیشه نمیتونم بفهمم چه خبره
Quoting: Yohan نه جیگرت برم .. من که نگفتم لینکت غیر معتبره .. عرض کردم واسه من سایت ناشناسه .. همین عزیزم اقایی منظورم این بود این بنده خدا یه وقت به مشکل نخوره کار از محکم کاری که عیب نمیکنه
|
|
|
Quoting: Kaveh87 اون سایتو میشناسم خیلی هم ازش برنامه میگرم,,,,ولی.... کدومو میگی؟ سریالز دا دبلیو اس که برنامه نداره اصلا .. 
Quoting: Kaveh87 نمیدونم چی میشه بعضی موقع ها که patch رو میزنم و اجرا میشه خلاصه یه صفحه رجیستری باز میشه که انگار فایله ایراد داره منم چون حالیم نمیشه نمیتونم بفهمم چه خبره ینی زبان انگلیسیت اینقد کیریه؟ معنی ارور رو نوفهمی؟ خب تابلوئه که فایل بدافزاره نه کرک برنامه مورد نظر .. هر وقت گرفتی قبل اجرا با آنتی ویروس آنلاین چک کن بعدش اگه مشکلی نداشت اونوقت اجرا کن ... آدرس بدم؟
Quoting: Kaveh87 اقایی منظورم این بود این بنده خدا یه وقت به مشکل نخوره کار از محکم کاری که عیب نمیکنه
نمیخوره ایشالله .... 
|