صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / پیدا کردن شماده تلفن شخص
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Nov 2007 12:00

با سلام

ایا وقتی به یک سایت سکسی وصل میشویم افرا د میتوانند شماره تلفن ما را پیدا کنند وبعد بیایند ومارا دستگیر کرده وپدرمان را در بیاورند

اگر این کار امکان دارد نحوه مخفی سازی را یاد دهید تا خود را مخفی کنم وبه این سایتها وارد شوم

در ضمن من از نرم افزار فیلتر شکن onspeed 6 استفاده میکنم

# : 16 Nov 2007 12:32

نه بابا

دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
# : 16 Nov 2007 12:37

البته سایتها IP شما رو دارن که میشه توسط اون پیدا کرد. یه زمانی یکی از بچه ها میگفت Outpost یه پلاگین داره که این کارو میکنه. بعضی سایتها هم بهشون IP بدی مشخصات میدن. راست و دروغش گردن خودش ... اما اگه از دایال آپ استفاده میکنی نترس چون غیر از ISP هیچ جای دیگه ندارن و دلیلش هم متغیر بودن IP هست ..
نترس بابایی

# : 16 Nov 2007 12:55

banafsheh2008
Yohan
یه مورد تو قزوین پیش اومد که خبرش رو خبرگزاریها هم دادند. یه پسری یک وبلاگ تو بلاگفا باز کرده بود که با کمک بلاگفا طرف رو گرفتند.

به این موضوع دقت کنید: در هر حال قانونا ISPها لاگ اتصال شما رو تا یک مدت مشخص نگه می دارند و همچنین سایتهایی رو که بازدید کردید و موظف هستند اطلاعات رو در اختیار مقامات قانونی قرار بدند. در صورتی ممکنه علیه شما اقدام بشه که موضوع خیلی حاد باشه و ارزش این رو داشته باشه که چند میلیون رکورد لاگ شما بررسی بشه. ولی در شرایط عادی این اتفاق به ندرت می افته.

شرایط عادی رو میشه همین مراجعه کردن شما به سایتها مثال زد. شرایط حاد یعنی اینکه تو ایران باشید و از یک سرویس دهنده داخلی مثل بلاگفا یا پرشین بلاگ استفاده کنید که وبلاگ خلاف قانون راه بندازید.

Quoting: banafsheh2008
اگر این کار امکان دارد نحوه مخفی سازی را یاد دهید تا خود را مخفی کنم وبه این سایتها وارد شوم
در ضمن من از نرم افزار فیلتر شکن onspeed 6 استفاده میکنم

خود این فیلترشکنها با ایجاد VPN شما رو مخفی می کنند.

Quoting: Yohan
سایتها هم بهشون IP بدی مشخصات میدن

مشخصات کامپیوتر شما رو می دند و حتی کشور و شهر و ISP، نه آدرس منزل. حالا اگه کسی دنبال شما باشه با پیدا کردن ISP می تونه با حکم قانونی به اونجا مراجعه کنه و شماره تلفنتون رو بگیره.

اگه از دایال آپ استفاده میکنی نترس

فرقی نمی کنه، مثل بالایی.

چون غیر از ISP هیچ جای دیگه ندارن

ISP، پلیس، قوه قضاییه

دلیلش هم متغیر بودن IP هست

به شرط اینکه CallerID نداشته باشند و شماره تلفن اتصال لاگ نشه.

موفق باشید

عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه می‌بیند. ((مارک تواین))
# : 16 Nov 2007 12:59

Quoting: hornet_32

صورتی ممکنه علیه شما اقدام بشه که موضوع خیلی حاد باشه و ارزش این رو داشته باشه که چند میلیون رکورد لاگ شما بررسی بشه. ولی در شرایط عادی این اتفاق به ندرت می افته.

شرایط عادی رو میشه همین مراجعه کردن شما به سایتها مثال زد. شرایط حاد یعنی اینکه تو ایران باشید و از یک سرویس دهنده داخلی مثل بلاگفا یا پرشین بلاگ استفاده کنید که وبلاگ خلاف قانون راه بندازید.

دقیقا درسته

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
# : 17 Nov 2007 01:29

اینکه کاملا مشخصه ...
مشخصات کامپیوتر شما رو می دند و حتی کشور و شهر و ISP، نه آدرس منزل. حالا اگه کسی دنبال شما باشه با پیدا کردن ISP می تونه با حکم قانونی به اونجا مراجعه کنه و شماره تلفنتون رو بگیره.

بستگی به نوع IP داره. داینامیک یا استاتیک
فرقی نمی کنه، مثل بالایی.

درسته ولی خیلی خیلی کم پیش میاد مگه به قول تو حاد باشه ...
Quoting: hornet_32 ISP، پلیس، قوه قضاییه[/quote

در اول فقط ISP داره. اگه لازم بشه بعدش به اونا میرسه ...
[quote=hornet_32]به شرط اینکه CallerID نداشته باشند و شماره تلفن اتصال لاگ نشه.

که اکثرا دارن ...

# : 3 Mar 2008 01:07

خب پس من بعد از مسوولین کمتر یاد کنیم.
من همچین یه خورده مورمورم شد.

پاینده باد ایــــــــــــــران
# : 3 Mar 2008 01:12

aiwa

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
# : 3 Mar 2008 01:13

Quoting: banafsheh2008
banafsheh2008

امکانش هست
اما خیلی به ندرت

چرا
# : 3 Mar 2008 01:48

بستگی داره به نوع فعالیتتون
اگه انتقاد کنید کاری ندارن ولی بخواد کسی به موضوع هایی مثل رهبری واینا زیاد کلید کنه

میکنن بهش کلید

رضا
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.