صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / نظر اعضا و مدیران سایت برای ایجاد چت روم اختصاصی برای سایت
نویسنده پیام
# : 26 Aug 2007 12:55

با عرض سلام خدمت همه دوستان. به نظر من یکی از کمبودهای سایت نداشتن چت روم هستش مخصوصا قسمتهایی که نیاز شدید به چت روم دارن(فروم خاطرات سکسی) از مدیران و اعضا خواهش میکنم که نظرشونو اعلام کنن.

It's nice to be Important but it's more important to be nice: این خوبه که آدم مهم باشه اما مهمتر از اون اینه که آدم خوب باشه
# : 2 Sep 2007 22:23

ظاهرا عزیزان دوست دارن فقط از مطالب استفاده کنند !

به نظر من خیلی جالبه. اینطوری ارتباط اعضا صمیمی تر و نزدیکتره.
از زحماتی که می کشید خیلی ممنونم

# : 2 Sep 2007 22:48

mfc_plus

اکثر تاپیکهای اینجا همین حالت رو دارن و جایی برای چت و گپ دوستان چه اختصاصی و چه غیر اخصاصی هستند

# : 2 Sep 2007 23:04

LiDa_MalOus

نظرت دقیقا کدوم جای چت و گپ ؟

# : 2 Sep 2007 23:26

Quoting: mfc_plus
عرض سلام خدمت همه دوستان. به نظر من یکی از کمبودهای سایت نداشتن چت روم هستش مخصوصا قسمتهایی که نیاز شدید به چت روم دارن(فروم خاطرات سکسی) از مدیران و اعضا خواهش میکنم که نظرشونو اعلام کنن.

به نظر من نباید باشه
چون اگه چت روم باشه دیگه کسی نمیاد انجمن , پس انجمن رو برای چی ساختن؟
انجمن از چت روم حالش بیشتره, این نظر من بود

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 12 Mar 2008 03:32

آره همینطوره

# : 12 Mar 2008 03:37

Quoting: iranxiran
به نظر من نباید باشه
چون اگه چت روم باشه دیگه کسی نمیاد انجمن , پس انجمن رو برای چی ساختن؟
انجمن از چت روم حالش بیشتره, این نظر من بود

هر گلی یک بویی داره

چرا
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.