| نویسنده |
پیام |
|
|
با عرض سلام خدمت همه دوستان. به نظر من یکی از کمبودهای سایت نداشتن چت روم هستش مخصوصا قسمتهایی که نیاز شدید به چت روم دارن(فروم خاطرات سکسی) از مدیران و اعضا خواهش میکنم که نظرشونو اعلام کنن.
It's nice to be Important but it's more important to be nice: این خوبه که آدم مهم باشه اما مهمتر از اون اینه که آدم خوب باشه
|
|
|
ظاهرا عزیزان دوست دارن فقط از مطالب استفاده کنند !
به نظر من خیلی جالبه. اینطوری ارتباط اعضا صمیمی تر و نزدیکتره. از زحماتی که می کشید خیلی ممنونم
|
|
|
mfc_plus
اکثر تاپیکهای اینجا همین حالت رو دارن و جایی برای چت و گپ دوستان چه اختصاصی و چه غیر اخصاصی هستند 
|
|
|
|
|
LiDa_MalOus
نظرت دقیقا کدوم جای چت و گپ ؟
|
|
|
Quoting: mfc_plus عرض سلام خدمت همه دوستان. به نظر من یکی از کمبودهای سایت نداشتن چت روم هستش مخصوصا قسمتهایی که نیاز شدید به چت روم دارن(فروم خاطرات سکسی) از مدیران و اعضا خواهش میکنم که نظرشونو اعلام کنن. به نظر من نباید باشه  چون اگه چت روم باشه دیگه کسی نمیاد انجمن , پس انجمن رو برای چی ساختن؟ انجمن از چت روم حالش بیشتره, این نظر من بود 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
آره همینطوره
|
|
|
Quoting: iranxiran به نظر من نباید باشه چون اگه چت روم باشه دیگه کسی نمیاد انجمن , پس انجمن رو برای چی ساختن؟ انجمن از چت روم حالش بیشتره, این نظر من بود هر گلی یک بویی داره
چرا
|