| نویسنده |
پیام |
|
|
setareh_71
نكنه منظورت win geniuine هست ؟ اگه اينطوره من آنتي ويروسش رو دارم . به هر حال باز هم تاكيد مي كنم . متن پيغام رو به زبان انگليسي و كامل بنويس
عاقبت از غصه تو ، نقش تو قصه ها مي شم . مي رم و پيدام نمي شه ، تنها مثل خدا مي شم
|
|
|
Quoting: hta شايد بشه مشکل ايشان را با repair windows xp هم حل کرد.
ُ
System restore ويندوز
ُ ابزاري مناسب واسه اين كاره
قبل از نصب دوباره ويندوز راه حل هاي مختلفي از جمله اسكن هارد ديسك توسط انتي ويروس به روز شده و ... وجود داره براي رفع اشكال
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: setareh_71 در ضمن اینبار بعد نصب هروقت که ویندوز خواست آپ تو دیت بشه نذار و کنسل کن که بعد یه مدت یه پیغام مبنی بر اینکه شما نمیخوایید ویندوزتون اپ تو دیت بشه میده و دیگه اپ تو دیت نمیشه و مشکل حل میشه
ٌٌWindows XP S p 1
My Computer == Propertise == Automatic Updates == Bardashtan Tik Keep My Computer ... == ok
از اين پس ويندوز به خودي خود اپديت نميشه .
;)) HeY Y0U
|
|
|
|
|
این اصل پیغامه:
macafee virus scan
macafee active shield has detected a virus on your computer
we recommend that you use the scan feature to scan all the drives of your computer for viruses.
|
|
|
mammadsh
از طريق save mode توانستی pc را راه بندازی؟
|
|
|
مهندس نکنه منظورت safe mode هستش...بنظرم دیگه کم کم خودم دارم به راننده کامیونه بفرما می زنم 
|
|
|
حالا هرچی . بالاخره تونستی سیف مود بیایی بالا ؟
عاقبت از غصه تو ، نقش تو قصه ها مي شم . مي رم و پيدام نمي شه ، تنها مثل خدا مي شم
|
|
|
سلام عزیزم سیستم منم ویروسی مثلا موقعی که چند تا عکس میگیرم خود به خود کپی میکنه یا بعضی مواقع سر هر 30 یا40 دقیقه خود به خود خاموش میشه ممنون میشم اگه کمکم کنی
|
|
|