صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / کامپیوتر ویروسی هست،ویندوز بالا نمیاد چکار کنم؟؟
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 9 Jun 2007 20:01

setareh_71
نكنه منظورت win geniuine هست ؟ اگه اينطوره من آنتي ويروسش رو دارم . به هر حال باز هم تاكيد مي كنم . متن پيغام رو به زبان انگليسي و كامل بنويس

عاقبت از غصه تو ، نقش تو قصه ها مي شم . مي رم و پيدام نمي شه ، تنها مثل خدا مي شم
# : 9 Jun 2007 20:18

Quoting: hta
شايد بشه مشکل ايشان را با repair windows xp هم حل کرد.

ُ
System restore ويندوز
ُ ابزاري مناسب واسه اين كاره
قبل از نصب دوباره ويندوز راه حل هاي مختلفي از جمله اسكن هارد ديسك توسط انتي ويروس به روز شده و ... وجود داره براي رفع اشكال

;)) HeY Y0U
# : 9 Jun 2007 20:30

Quoting: setareh_71
در ضمن اینبار بعد نصب هروقت که ویندوز خواست آپ تو دیت بشه نذار و کنسل کن که بعد یه مدت یه پیغام مبنی بر اینکه شما نمیخوایید ویندوزتون اپ تو دیت بشه میده و دیگه اپ تو دیت نمیشه و مشکل حل میشه

ٌٌWindows XP S p 1
My Computer == Propertise == Automatic Updates == Bardashtan Tik Keep My Computer ... == ok
از اين پس ويندوز به خودي خود اپديت نميشه .

;)) HeY Y0U
# : 9 Jun 2007 21:35

این اصل پیغامه:
macafee virus scan
macafee active shield has detected a virus on your computer
we recommend that you use the scan feature to scan all the drives of your computer for viruses.

# : 9 Jun 2007 21:40

mammadsh
از طريق save mode توانستی pc را راه بندازی؟

# : 9 Jun 2007 22:05

Quoting: hta
save mode

مهندس نکنه منظورت safe mode هستش...بنظرم دیگه کم کم خودم دارم به راننده کامیونه بفرما می زنم

# : 9 Jun 2007 22:55

حالا هرچی . بالاخره تونستی سیف مود بیایی بالا ؟

عاقبت از غصه تو ، نقش تو قصه ها مي شم . مي رم و پيدام نمي شه ، تنها مثل خدا مي شم
# : 13 Dec 2007 02:10

سلام عزیزم سیستم منم ویروسی مثلا موقعی که چند تا عکس میگیرم خود به خود کپی میکنه یا بعضی مواقع سر هر 30 یا40 دقیقه خود به خود خاموش میشه ممنون میشم اگه کمکم کنی

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.