صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / کامپیوتر ویروسی هست،ویندوز بالا نمیاد چکار کنم؟؟
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 8 Jun 2007 23:07

کامپیوتر ویروسی هست،ویندوز بالا نمیاد چکار کنم؟؟

# : 8 Jun 2007 23:10

mammadsh
معذرت ميخوام
ولي به نظرم اينجور مواقع راهي نميمونه جز ويندوز نصب كردن
البته قبل از اينكه اينكارو بكني
بزار بچه هاي ديگه هم بيان نظرشونو بدن

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 8 Jun 2007 23:29

می شه بگی :
1 - از کجا فهمیدی ویروسیه ؟
2 - اسم ویروسش چیه ؟
3 - وقتی سیستم بالا میاد چه پیغامی می ده ؟

عاقبت از غصه تو ، نقش تو قصه ها مي شم . مي رم و پيدام نمي شه ، تنها مثل خدا مي شم
# : 9 Jun 2007 00:16

همانطور که اميد گفت:
چه جوری فهميدی ويروسه؟
اسمش چيه؟
انتی ويروس داری يا نه؟
update شده يا نه؟
کدم ورژن windows را استفاده ميکنی؟

# : 9 Jun 2007 10:11

ويندوز من XP هست ، بعد اين كه WELCOME مياد پيام ميده كه كل كامپيوتر رو SCAN كن ولي ويندوز بالا نمياد. انتي ويروس هم دارم.جون مادرتون كمك كنين.....

# : 9 Jun 2007 15:49

mammadsh
عزيز اول از همه قسم مون نده اگه کمکی از دستمون بر بياد بدون قسم و ايه هم کمکت ميکنيم. و اگه دوست داری مشکلت حل بشه به سوالتی که ميشه تا آنجا که امکان داره دقيق جواب بده.
اما مشکل شما:
امتحان کن ببين ميتوانی pc را در save mode روشن کنی؟ (زمانی که pc را رشن ميکنی دکمه F8 را فشاره بده يک صفحه ميآد (صفحه DOS) با چندتا options. option Save mode را انتخاب کن.
اگه روش شود که ميتوانی pc را scan کنی!

ولی نگفتی از کجا فهميدی ويروس داری؟
بار اخری که کامپيوتر را استفاده کردی چه کار باش کردی؟)برنامه جديد نصب کردی، چيزی حذف کردی؟ اسم انتی ويروسی که استفاده ميکنی چيه؟

# : 9 Jun 2007 19:08

می شه لطفا اصل پیغام رو به زبان انگلیسی و کامل بنویسی ؟
ببین در کل که احتمالا راهی جز تعویض ویندوز نداری . ما همه تلاشمون اینه که ویروس سیستمت پاک بشه و بعد از نصب ویندوز دوباره ویروسی نشه

عاقبت از غصه تو ، نقش تو قصه ها مي شم . مي رم و پيدام نمي شه ، تنها مثل خدا مي شم
# : 9 Jun 2007 19:39 | ویرایش بوسیله: hta

Quoting: omid_a
ببین در کل که احتمالا راهی جز تعویض ویندوز نداری

عزيز با اجازه من با اين را حل شما موافق نيستم.
1- نصب کامل xp آخيرن راه حله.
2- اگه فايلهای ايشان ويروس داشته باشن و قبل از نصب windos جديد ازتميز نشن دوباره با همن مشکل بر ميخوره . بقير از اينکه کل هارد ديسک را فرمت کنه.
ولی در کل فکر نکنم ايشان ويروس داشت باشه زيرا:
1- ويروس های جديد کامپيتر را از کار نميدازن بلکه از آنها سو استفاده ميکنن و ويروسهای قديمی به راحتی شناسی ميشن حتی با انتی ويروسهای قديمی.
2- توزيحاتی که ايشان ميدن دليلی بر داشتن ويروس نيست.
3-شايد بشه مشکل ايشان را با repair windows xp هم حل کرد.

# : 9 Jun 2007 19:52

Quoting: hta
عزيز با اجازه من با اين را حل شما موافق نيستم.
1- نصب کامل xp آخيرن راه حله.
2- اگه فايلهای ايشان ويروس داشته باشن و قبل از نصب windos جديد ازتميز نشن دوباره با همن مشکل بر ميخوره . بقير از اينکه کل هارد ديسک را فرمت کنه.
ولی در کل فکر نکنم ايشان ويروس داشت باشه زيرا:
1- ويروس های جديد کامپيتر را از کار نميدازن بلکه از آنها سو استفاده ميکنن و ويروسهای قديمی به راحتی شناسی ميشن حتی با انتی ويروسهای قديمی.
2- توزيحاتی که ايشان ميدن دليلی بر داشتن ويروس نيست.
3-شايد بشه مشکل ايشان را با repair windows xp هم حل کرد.

منم دقیقا موافقم . مخصوصا با مورد 2 . به هر حال اولا همون طور که هومن جان گفت ببین می تونی سیف مود بیایی بالا ؟ و پیغام انگلیسی و کامل رو هم بنویس . خیلی کمکمون می کنه . راستی یه کاری هم می تونی بکنی . به همون شکلی که هومن گفت دکمه اف هشت رو نگه دار . از منویی که میاد last good known ... رو انتخاب کن .
نتیجه رو بگو

# : 9 Jun 2007 19:53

hta
omid_a
mammadsh
خوب اول از همه ببخشید هومن جان و اقا امید که دارم فضولی میکنم ولی باید به دوست خوبمون mammadsh
بگم و فکر کنم مشکلش مثل مشکل من باشه البته من مشکل رو حلش کردم
این ویروس نیست که کامپیوتر شما داره بلکه خود مایکروسافت باعث شده این مشکل به وجود بیاد شما احتمالا توی ایران زندگی میکنید و مثل من از ویندز قفل شکسته که اورجینال نیست پس وقتی ویندوز آپ تو دیت میشه مایکروسافت شناسایی میکنه کامپیوترت رو رو با ارسال کد یا برنامه ای کل کامپیوتر و ویندوز از کار میافته شما فقط طبق کاری که هومن جان گفتند به save mod برو و اگه فایلی داری که نمیخوای و نباید پاکش کنی از اون یه بک آپ یا یه نسخه کپی توی درایو دیگه یا کول دیسک یا سیدی تهیه کن و بعد کل درایو رو فرمت کن و ویندوز رو دوباره نصب کن
در ضمن اینبار بعد نصب هروقت که ویندوز خواست آپ تو دیت بشه نذار و کنسل کن که بعد یه مدت یه پیغام مبنی بر اینکه شما نمیخوایید ویندوزتون اپ تو دیت بشه میده و دیگه اپ تو دیت نمیشه و مشکل حل میشه
اینو بدون کامپیوترت ویروسی نیست و تنها راه حلت همون نصب دوباره ی ویندوز هست

میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.