صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / دانلود بازی سکسی با شرکت جنا جیمسون
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 46 . 47 . >>
نویسنده پیام
# : 31 Mar 2007 21:03

سلام. من مسعود از استان گلستان هستم. می خوام یه بازی باحال واستون معرفی کنم. البته این بازی یه خورده با اون بازی هایی که شما می شناسید فرق میکنه!!! یعنی یه جورایی بالای 18 است. حالا اگر تا امروز از این بازی ها بازی نکرده اید و دلتون هم لک زده برای با یه تیر دو نشون زدن این بازی رو دانلود کنید.
حجم این بازی یه کوچولو بالاست اما ارزش دانلود کردن رو داره چون نقش اول این بازی جنا جیمسون همون بزرگترین و محبوب ترین بازیگر نقش های هرزه گری در فیلم های سکسیه.
این بازی با محیطی کاملا گرافیکی و جذاب به این صورت است که شما اول زن و مرد مورد نظر رو از لیست انتخاب می کنید و سپس از لیست مکان مورد نظر یعنی جایی که زن و مرد باید مشغول بشن رو انتخاب می کنید که این مکان ها شامل حمام، اتاق خواب، کنار ساحل و غیره است و بعد که وارد بازی شدید شما از امکانات زیادی برخوردار هستید شامل انواع ابزار های سکس و انواع لباس و انواع حالت های سکس . شما میتوانید در حین بازی عکس بگیرید و آن را ذخیره کنید که عکس گرفته شده با کیفیت بالا است.

کسانی که مایل به دانلود این بازی هستند می توانند از طریق ایمیل به من اطلاع دهند تا براشون بفرستم و یا در قسمت نظرات وبلاگ من ایمیلشون رو ثبت کنند.
reyson_2006@yahoo.com
=======
ویرایش: قوانین تبلیغ سایت رو بخون
گروه مدیران

=======

این هم عکس از محیط بازی:
http://www.avizoon.com/upload/images/?l=11&f=76664_d332a.jpg

# : 2 Apr 2007 01:42

salam man mnai hastam
delam mikhad barm mail kon
vahid_bakhtak_2006

# : 3 Apr 2007 09:50

firedrake_777@yahoo.com

# : 3 Apr 2007 10:05

manam mikham
inam idim faghat hack nakoni
ramin_xxx2005@yahoo.com

# : 3 Apr 2007 16:44

Ba Salam
Lotfan Baray Manam Meail Konid
Hamidramand@Yahoo.com
Mamnooon

# : 3 Apr 2007 21:22

salam
mamnoon misham age baraye manam mail konin
pesar_ba_to_2007

# : 4 Apr 2007 16:41

salam
emkanesh bashe bara manam beferest
moh_njf@yahoo.com

# : 4 Apr 2007 16:48

salam
moh_njf@yahoo.com

# : 4 Apr 2007 16:53

salam
moh_njf@yahoo.com

# : 5 Apr 2007 11:43

lotfan barayeman ham e-mail kon
kazmehrdad@yahoo.com

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 46 . 47 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.