صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / راهنمايي در مورد minibb
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 4 Feb 2007 23:35

gol_tanha
آقا پک جدید با تمپلیت های پک قدیم همخونی نداره....
باید تمپلیتهای اوریجینال رو بریزی... بعد پک جدید رو نصب کنی
جدیده خیلی باحالتره
امتحان کن پشیمون نمیشی

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 4 Feb 2007 23:36

Quoting: 30naa
Paul شاکی شده پول چایی شو می خواست

اینا خیلی پولکین منتهی ارزون

# : 5 Feb 2007 19:15

سلام ادمين گل -
واقعا چه چيزي هستند اين خارجيها ! مي خواستم بهش بگم بيا ايرون اينقدر بهت چايي ميدم كه بتركي يا اينكه چندتا بسته چايي همراهت ميكنم كه بري حال كني . (چقدر ما خرج رفيقا و دوستا ميكنيم .) يا چندتا بسته باقلوا و قطاب و پشمك درجه يك بهت بدم كه بفمهي يعني چي ! بنده خداي نفهم من بيام به خاطر 5 دلار برم مستر كارد تهيه كنم كه پول تو را بدم .
" دمش گرم دوستمون . مشكلش را حل كرد به خاطر تعريف يك متغير اشتباه تو سورس خودشون بود حالا هم كه نوشتم براش ميگه اين به خاطر اشتباه خودتون بوده .
تو دنيا مثل ايروني پيدا نميشه با احساس - با مرام - عواطف انساني و ... . مشكل تاپيك كه حل شد .
دو دونه چيز ديگه :
1- من چندتا اسمايلزهاي شما را اضافه كردم ناچار شدم تغييراتي بدم تا نمايش بده ولي همش را تو صفحه نشون ميده نه مثل شما سياوش جان ! ميتوني يه راهنمايي بكني ؟
2- با اين اديتور نميشه كد جاوا ارسال كرد يا راهي نداره ؟
قربانتون . موفق باشيد .

# : 5 Feb 2007 21:54

gol_tanha
واقعا چه چيزي هستند اين خارجيها ! مي خواستم بهش بگم بيا ايرون اينقدر بهت چايي ميدم كه بتركي يا اينكه چندتا بسته چايي همراهت ميكنم كه بري حال كني . (چقدر ما خرج رفيقا و دوستا ميكنيم .) يا چندتا بسته باقلوا و قطاب و پشمك درجه يك بهت بدم كه بفمهي يعني چي ! بنده خداي نفهم من بيام به خاطر 5 دلار برم مستر كارد تهيه كنم كه پول تو را بدم .

# : 6 Feb 2007 03:20

Quoting: gol_tanha
مشكلش را حل كرد به خاطر تعريف يك متغير اشتباه تو سورس خودشون بود حالا هم كه نوشتم براش ميگه اين به خاطر اشتباه خودتون بوده .

میشه اینو به من هم بگی؟

# : 6 Feb 2007 03:22

1- من چندتا اسمايلزهاي شما را اضافه كردم ناچار شدم تغييراتي بدم تا نمايش بده ولي همش را تو صفحه نشون ميده نه مثل شما سياوش جان ! ميتوني يه راهنمايي بكني ؟

باید فایل تمپلیت رو ادیت کنی
به صورت دستی اونا رو که میخوای بزاری باشه بقیه رو هم مثل من بزار توی یه صفحه جدا:
http://www.avizoon.com/forum/smile1.html
به کد جاوا توی سورس html دقت کن

2- با اين اديتور نميشه كد جاوا ارسال كرد يا راهي نداره

منظورتو نمی گیرم!!!

# : 6 Feb 2007 03:23

30naa
آقا ذمت گرم چسبید!
دیشلمه باحالی بود

# : 6 Feb 2007 04:35

با سلام وخسته نباشی من میخوام در قسمت موضوع عنوانی را ارسال کنم وقسمت ارسال کلیک میکنم مینویسد ( شما به این قسمت دسترسی نداری .) چگونه دسترسی پیدا کنم متشکرم فرهاد

# : 8 Feb 2007 21:19 | ویرایش بوسیله: gol_tanha

سلام 30naa و admin . دستتون درد نکنه .
Quoting: admin
باید فایل تمپلیت رو ادیت کنی

این مشکل که حل شد و ممنون .
میشه اینو به من هم بگی؟

حتما عزیز - چون بیشترش را دوستم انجام داده بود بهش گفتم که کامل بنویسه تا برات بگم - حتما اینجا مینویسم . قربانت .
××× ادمین جان آیا شما هم مشکل ثبت نام اسپم ها را داری که مثلا کد براشون بگذارم یا نه ؟ چون من فکر میکنم از طریق روباتها یکی دوبار ثبت نام کرده اند .
منظورتو نمی گیرم!!!

××× یعنی میتونم کد اسکریپت جاوا از طریق این ادیتور بفرستم مثلا اگه بخواهم تو یه سایت لینکها را بگذارم که بیاد تو فروم نشون بده باید اون کد جاوا را بگیرم و بفرستم از همین ادیتور ! آیا راهی است .
این هم تقدیم به شما مدیران . فکر کنم با اون چائیها بچسبه

# : 23 Feb 2007 15:26

اقا سیاوش من از پک جدیدت برا ساختن یه انجمن دیگه استفاده کردم ... خیلی باحاله ... دمت گرم فقط یه مشکل :
حرف ف را درست نمیزند و به جای اون یه مربع ریز تو همه جا نشون میده !! میتونی یه حالی بدی

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.