صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل
/
آموزش گام 2 گام براي عبور از فيلترينگ & آپديت روزانه َََََََََ ف ي ل ت ر شكن َََََََََََََََ
<<
1
...
45
.
46
.
47
.
48
.
>>
نویسنده
پیام
Tanhatarin_20
اعضا
#
: 2 Jun 2008 22:34
man narmafzare onspeed ro dlw kardam vali balad nistam badesh chi kar konam, albateh vase ye site dige mikham na avizoon. mishe begid chi kar konam??
من نه عاشق بودم و نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من... من خودم بودم و يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزيد
s4mi
اعضا
#
: 4 Jun 2008 12:14
Quoting: nahidcos
آقا فیلتر شکن بزارین.ول کنین این کس شعرارو........................................................................................ .................................................................................................... ...........................................
یادمه یه بار دیگه هم شما این کس شر ا رو گفته بودی
سخت نگیر خوش باش جگر گوشم .
;)) HeY Y0U
s4mi
اعضا
#
: 4 Jun 2008 12:30
Quoting: Tanhatarin_20
man narmafzare onspeed ro dlw kardam vali balad nistam badesh chi kar konam, albateh vase ye site dige mikham na avizoon. mishe begid chi kar konam??
وقنی دانلود کردین کافیه که نرم افزار مربوط رو بر روی کامپیوتر نصب کنید ( مشابه نرم افزار های دیگه ) بعد از نصبش سیستم رو ریستارت کنید حالا اون گوشه سمت راست کامپیوترتون یه آیکون سبز رنگ میاد که باید روش راست کلیک کنید و Setting رو بزنید تو کادری که باز میشه وارد سربرگ Connection بشید و یوزر پسوردی که این پایین میذارم رو وارد کنید یه کمی صبر کنید آیکون سبز رنگ نرم افزار به شکلی پر رنگ نمایان میشه که نشان از اتصال برنامه با سرورش هست . حالا لذت ببرید بدون کوچکترین محدودیتی در اتصال به اینترنت
یوزر و پسورد نرم افزار Onspeed :
Your Trial Username = hLsXXbFP
Your Trial Password = 96422755
تست شده تا تاریخ 15 خرداد 1387
;)) HeY Y0U
Tanhatarin_20
اعضا
#
: 4 Jun 2008 19:57
s4mi
مرسی ممنون
من نه عاشق بودم و نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من... من خودم بودم و يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزيد
Kaveh87
اعضا
#
: 4 Jun 2008 20:00
s4mi
عزیز خسته نباشی
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
s4mi
اعضا
#
: 15 Jun 2008 17:36
Tanhatarin_20
Kaveh87
خواهش
;)) HeY Y0U
s4mi
اعضا
#
: 15 Jun 2008 17:43
4 Today
http://www.todayswanted.info
http://megaip.info
http://www.proxyservices.info
;)) HeY Y0U
Tanhatarin_20
اعضا
#
: 21 Jun 2008 12:09
salam man vaghti connect misham ye peyghami az onspeed miyad ke username va password eshtebahe vali harkari mikonam hamoon peyghamo mide! bayad chi kar konam??
Shahla_Nazary
اعضا
#
: 21 Jun 2008 15:54
s4mi
سلام دوست عزيز ؛ خسته نباشي
لطف كن و يوزرنام و پسورد جديد بده . مونديم توي خماري . مرسي
:lf:
از دوست به يادگار دردي دارم ....... كان درد به صدهزار درمان ندهم
s4mi
اعضا
#
: 23 Jun 2008 19:05
Quoting: Shahla_Nazary
سلام دوست عزيز ؛ خسته نباشي
لطف كن و يوزرنام و پسورد جديد بده . مونديم توي خماري . مرسي :lf:
سلام
با
Username: treVGCBHU2
Password: 18656956
تست شده در تاریخ 3/487
می تونی فعلا خودتون رو بسازید
;)) HeY Y0U
<<
1
...
45
.
46
.
47
.
48
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.