| نویسنده |
پیام |
|
|
بچه ها يوزر و پسورد از سايت چت سكسي http://www.livejasmin.com/listpage.php?tags=girlرو میخوام
|
|
|
اکانت جدید نرم افزار OnSpeed
Your Trial Username = trhWEMqtF6 Your Trial Password = 75173317 موید باشید .
;)) HeY Y0U
|
|
|
# : 26 Apr 2008 13:58 | ویرایش بوسیله: s4mi
account new OnSpeed 7 اردبیهشت 1387
Your Trial Username = trQ4SPS3Ld Your Trial Password = 72979697
;)) HeY Y0U
|
|
|
|
|
s4mi سامی جون خسته نباشی
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: Kaveh87 سامی جون خسته نباشی
مرسی 
;)) HeY Y0U
|
|
|
account new OnSpeed 16 اردبیهشت 1387
Your Trial Username = hLsXXbFP Your Trial Password = 96422755
;)) HeY Y0U
|
|
|
سلام من از فیلتر شکنی که خودم قبلا" از یک سایت دانلود کردم استفاده میکنم UltraSurf88 این عنوان فیلتر شکنی هستش که من از اون استفاده میکنم فیلتر شکن خوبییه اما فقط میتونه که فونت انگلیسی رو بخونه برای همین من باید برم تو یک سایت فیلتر شکن پیدا کنم بعد از تریق اون بتونم که وارد سایت به شم که بتمنه زبان فارسی بخونه برای همین من نمیتونم که فیلم هارو دانلود کنم شما بگین که من چه کار کنم و بدون اون نرم افزار هم نمیتونم که وارد اینترنت بشم و پروکسی یا فیلتر شکن دیگهای دانلود کنم
|
|
|
hasti114 برو اینجا و از مدیرا آدرس آینه سایت رو بگیر اینجوری مشکلت حل میشه 
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
|
|
Quoting: hasti114 بعد از تریق اون بتونم که وارد سایت به شم که بتمنه زبان فارسی بخونه برای همین من نمیتونم که فیلم هارو دانلود کنم شما بگین که من چه کار کنم و بدون اون نرم افزار هم نمیتونم که وارد اینترنت بشم و پروکسی یا فیلتر شکن دیگهای دانلود کنم hasti114 اگر قصدتتون وارد شدن به این سایت هست خوب بهترین راحترین و سریعترینش همونی هست که دوست خوبمون Kaveh87 زحمتشو کشیده ... والله میتونی از نرم افزار OnSpeed و یا UltraSurf8.8 و نرم افزار های مشابه ای که تو همین تاژیک معرفی شدند استفاده کنی . 
;)) HeY Y0U
|
|
|
آقا فیلتر شکن بزارین.ول کنین این کس شعرارو........................................................................................ .................................................................................................... ...........................................
|