صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / آموزش گام 2 گام براي عبور از فيلترينگ & آپديت روزانه َََََََََ ف ي ل ت ر شكن َََََََََََََََ
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Nov 2006 19:54 | ویرایش بوسیله: s4mi

آدرس اينه سايت :

حق دستروي در اين پست مجاز مي باشد .

1

نکته :

یه نکته در رابطه با دوستانی که از نرم افزار کاربردی و فیلترشکن OnSpeed معرفي شده در اولين پست همين تاپيك استفاده ميكردند يا مي كنن.
چند روزي ميشه كه كه سايت مربوط به نرم افزار ياد شده يك ميل حاوي يوزر و پسورد و لينك دانلود برنامه به صندوق پستي ايميلي كه نرم افزار را قبلا با اون رجيستر كرده بودين مي فرسته كه شما مي تونيد با ورود به لينك مربوطه در داخل ايميل و انتخاب Os و كشور مورد نظرتون برنامه را دنلود كرده و از اون به صورت رايگان استفاده كنيد

با افزايش 10 برابر اينترنت

سلام

تو سایت چند تایی از بچه ها و پست هاشون دیدم در رابطه بامشکلات وارد شدن به سایت اویزون حتی با داشتن ادرس ایینه یا همون میرور سایت ‘ و فیلتر شکن های موجود .
این پست رو برای مشکلات مربوط اختصاص میدم .
یه خواهشی هم دارم این نرم افزار و توضیحاتی که داده میشه شاید به صورت کامل نباشه ولی مطمئنا حرفا و توضیحات کاملا واقعی هست ضمنا نرم افزار مربوط تست شده و به صورت کاربردی مشکلات فیلترینگ رو کم کرده . پس لطفا با دقت کار کنید اگرم به مشکلی برخوردین تو همین تاپیک منعکس کنید تا احیانا دوستانی دیگه ای مشکل مشابه ای داشتن بتونند راه حل رو پیدا کنند .
ورژن جدید نرم افزار onspeed سازگار با تمامی ویندوز حتی ویستا برای عبور از فیلترینگ و بالابردن سرعت اینترنت .
دوستان اویزونی میتونند از این لینک به صورت غیر مستقیم نرم افزار مربوط رو دانلود کرده و با توجه به یوزر و پسورد قرار داده شده در پوشه از دنیای اینترنت بدون فیلتر لذت برند .
نکته : نسخه قرار داده شده برای دانلود سازگار با ویندوز ایکس پی هست از دوستان اگر کسی نسحه سازگار با ویستا رو خواست بفرمایند تا اپلود شه و بر روی سایت قرار بگیره .

[

Type of file: File Rar
Size: 3,602 KB
دانلود نرم افزار OnSpeed سازگار ویندوز xp
پسورد : s4mi

OnSpeed

من تو او آزادي رو يه جور تعريف ميكنيم ..
آزادي بيان . آزادي اجتماعي و آزادي ...
به شخصه متحمل چيزي رو كه حقم بدونم و بتونم داشته باشمش ولي صرفا واسه سليقه شخصي تعداد خاصي بايد نبايد ها رو انجام دهم نمي شوم ..
تو سايت و هر از گاهي تو دنياي اينترنت به مشكل فيلترينگ بچه ها ساكن ايران برخورد كردم كه حالا به هر دليلي براشون مشكل ساز شده البته بالاخص بچه هاي گل گفتگوي آزاد سايت
نرم افزار OnSpeed برنامه ا ي كاملا رايگان بدون كوچيكترين پولي شما رو به مقصدتون يعني اينتر نت آزاد مي رسونه البته با كمي تلاش و دقت ..
اميدوارم بتونم تو اين راه به دوستاي گل خودم كمكي كرده باشم به اميد روزي كه بيشتر به خودمون فكر كنيم .
و اما :

Program name : Onspeed
Download: لينك دانلود .......... دانلود از سايتي ديگر
حجم : 3.15 مگابايت
پسورد : avizoon.com

نرم افزار فوق تست شده و بدون هيچ مشكلي كار مي كنه

بعد از باز كردن فايل onspeed_ddc_trial با تصوير زير مواجه ميشويد كه در قسمت Languge زبان پيش فرض و در قسمت Country كشور مورد نظر .

بر روي Next كليك كرده تا وارد مرحله بعد شويم

در اين مرحله با توجه به تصوير ايميل معتبري وارد ميكنيم تا يوزر و پسورد ورود به نرم افزار بعد از اتمام رجيستر برنامه به ايميل فرستاده شود
نكته : با هر ايميل فقط يه بار ميتوانيد نرم افزار رو ريجيستر كنيد

در اين مرحله چند ثانيه اي بايد صبر كنيد تا سلامت ايميل وارد شده تاييد شود

در اين مرحله با توجه به تصوير نام و نام خوانوادگي رو وارد مي كنيد

شماره تلفن و موبايل
نكته : درست نبودنش مانعي ندارد

در اين مرحله با توجه به تصوير ادرس 1 و 2 شهر و كد پستي و ... وارد مي كنيم .

دو سوال از شما پرسيده مي شود كه مي توانيد با توجه به تصوير جواب دهيد .

كمي صبر كنيد تا اطلاعات به سرور نرم افزار فرستاده شود

با تصوير زير مواجه ميشويد كه بايد بر روي فلش بزرگ Install Onspeed كليك كنيد تا كار نصب نرم افزار به پايان رسد ..

حالا كافيست كامپيوتر رو ريستارت فرماييد و از اينترنت بدون فيلتر بهره ببريد

تذكر : براي شروع به كار نرم افزار احتياج به يوزر و پسورد داريد كه مي توانيد به همون ايميلي كه در قسمت رجيستر وارد كرديد مراجعه و ايميل دريافتي از سايت سازنده رو باز كرده ..
نرم افزار فوق به علت رايگان بودن و نسخه تريا به مدت 1 هفته كار ميكند و مي توانيد بعد از كار افتادن نرم افزار رو با ايميل جديد رجستر بفرماييد.
دوستاني هم كه مشكل رجيستر كردن با ايميل هاي متعدد رو داشتن و دسترسي به ايميل هاي مختلف رو نداشتن فقط كافيه تو همين تاپيك درخواستشون رو اعلام كنن تا يوزر و پسورد جديد نرم افزار رو براشون بزارم
ارجعيت با بچه هاي و دوستان گفتگوي آزاد و چاق و سلامتي

مشكلاتتون رو تو همين تاپيك منعكس كنيد تا با كمك هم ديگه مشكلاتمون رو حل كنيم
در ضمن نرم افزار فوق تست شده و بدون هيچ مشكلي كار مي كنه ..
اميدوارم خوشتون اومده باشه ..

@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@......................................
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
........................................@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@

2

GPass

به شخصه مواقعي كه وقت كافي براي رجيستر و ثبت نام نرم افزار آن اسپيد رو ندارم از اين نرم افزاري كه الان ميخوام معرفي كنم چون نه احتياجي به رجيستر داره ونه ثبت ام جز يه بار نصب بر روي سيستم يه جورايي مشابه نرم افزار عبور از فيلتر سي پروكسي هست البته با شكل و شمايل ديگه
ولي خوب مطمئنا كيفيت ان اسپيد و سرور اون ندارد به دليل مجاني بودنش.
پيشنهاد ميكنم اگر وقت اينترنتتون رو تو سايت هاي فيلتر شده همچين اويزون و ايگولد مي گذرونيد حتما دانلود كنيد چون به كارتون مياد .

دانلود برنامه از سرور سايت

صفحه اصلي دانلود از سايت و توضيحات بيشتر
بعد از دانلود روي ايكون برنامه دوبار کلیک کنید تا کنار ساعت کامپیوتر شما ایکون این نرم افزار ظاهر شود

هر بار که سیستم را روشن و خاموش می کنید باید دوباره ان فایل اجرایی را دوبار کلیک کنید تا باز هم ان ایکون کنار ساعت قرار بگيره

وگرنه شما نمی توانید صفحات وب را ببیند چون این نرم افزار به صورت خودکار یک ای پی پروکسی را در قسمت کانکشن سیستم شما خواهد گذاشت که اگر نرم افزار اجرا نشود اتصال شما به اینترنت از طریق نرم افزار هایی که که به این نرم افزار معرفی کرده ایید امکان نخواهد داشت و البته نرم افزار اینترنت اکسپلوره به صورت خودکار شناسایی شده است و اگر خواستید بدون این نرم افزار به نت وصل شوید باید از قسمت کانکشن خود ان ای پی پروکسی را حذف کنید تا بتوانید بدون دخالت این نرم افزار به نت وصل شوید
این نرم افزار بعد از اینکه شما بر ای بار اول ان را اجرا کردید بر روی اینترنت اکسپلوره شما خواهد نشست ولی برای مروگر هایی دیگر و یا نرم افزار هایی که به اینترنت متصل می شونند شما باید فایل اجر ایی ان نرم افزار را با زدن علامت + به نرم افزار معرفی کنید تا تحت پوشش این نرم افزار قرار بگیرد.
پيشنهاد من : اگر وقت و حوصله اشو داري با On Speed برا عبور از فيلتر استفاده اگر غير اينه از Gpass

برگرفته از

@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@

3

Ultrasurf

نرم افزار آنتي فيلتر رايگاني ديگر ي كه در مقايسه با برنامه هاي مشابه از كيفيت خوبي برخوردار است . و مهم ترين مزيتش سادگي محيط برنامه و سادگي كار با اون هست .
برنامه فيلتر شكن با نام ultrasurf و باحجم بسيار كم از نظر من سرعت را كم ميكند ولي برنامه خوبي است كار با آن بسيار راحت است آن را اجرا كنيد و منتظر بمانيد تا صفحه جديدي از Internet Explorer باز شود و آدرس سايت فيلتر شده را بزنيد وسپس اينتر اين فيلتر شكن احتمالا محصول كشورهاي شرق آسياست اين سايت اصلي آن است .

نكته : ممکن است ویروس یاب شما آن را به عنوان ویروس بشناسدولی دوستان این برنامه ویروس ندارد
در ضمن براي باز شدن برنامه با مرورگر فاير فاكس بايد برای این کار از منوی Tools گزینه Options رو انتخاب کن سپس به ترتیب روی گزینه های Advanced و Network و Setting کلیک کنید و در قسمت Manual P r o .. Configration آی پی 127.0.0.1 و پورت 9666 رو وارد کنید.

لينك دانلود از سايت سازنده

اينم لينك دانلود تو سايت پرشين توسط سامي ، اختصاصي آويزون
پسورد :s4mi

موفق باشيد .

@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@

4

Web Accelerator

دانلود برنامه از سايت 4shared به ساده ترين شكل ممكن
دانلود برنامه از خود سايت سازنده
دانلود از سروري ديگر اپلود شده اختصاصي براي آويزون به صورت زيپ شده

برنامه اي شبيه سازي شده از روي برنامه معروف OnSpeed
نرم افزاري كه ميخوام معرفي كنم يكي از خوبان هست حتي هم رديف با برنامه مثل OnSpeed كه تو همين تاپيك معرفيش كردم و حتي به جرات مي تونم بگم بهتر از اون البته بنا به چند دليل :
جدا از مزيت هايي مشابه با آن اسپيد
1 . نصب آسون برنامه
2 . رايگان بودن نرم افزار

البته ترس من از اينه كه بعد مدتي به علت رايگان بودن و ازدياد استفاده كاربران منجر به كندي سرعت و يا فيلتر شدن سرور آن شود .
در هر حال تا به راه هست پيشنهاد مي كنم دانلودش كنيد و ازش بهره ببريد .
توضيحات نرم افزار از خود سايت سازنده

تنظيمات مرورگر فايرفاكس براي استفاده از برنامه فوق :
Tools ==> Option ==> Connection Settings ==>Manual Proxy Configuration ==> HTTp Proxy 127.0.0.1 ==> 5400

موفق و مويد باشيد
سامي

;)) HeY Y0U
# : 18 Nov 2006 19:59

s4mi
سامي داري كار خدا پسندانه انجام ميدي نيت خيره نه غغغللاامم

# : 18 Nov 2006 20:11 | ویرایش بوسیله: s4mi

amin123

اين همه ادمين كرد يه بار ما مي كنيم البته كار خدا پسندانه

@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@

5

freenet

سلام & شب خوش

كي گفته نميشه از اينترنت آزاد بهره برد ؟
كي گفته نميشه تو هر سايتي كه دوست داريم بريم ؟
كي گفته نميشه از سايت هايي كه عده ي معدودي قبولش ندارند نميشه بهره برد ؟
كي گفته ؟
با ما همراه باشيد تا نميشه رو برگردونمش به ميشه

لينك نرم افزاري رو براتون ميذارم كه امتحانش رو پس داده اسمش هست freenet مثه ايكون برنامه كه كبوتر در حال پرواز و نماد آزادي هست . ازاد باشيم .

لينك دانلود برنامه به همراه آموزش استفاده به زبان فارسي
لينك به صورت خطي :
http://www.4shared.com/file/13804642/416655d6/freenet_wwwavizooncom.html

نكته : نرم افزار فوق نسخه رايگان و فول ورژن مي باشد .
به اميد روزهاي خوش
سامي

@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@

6

Psiphon

نرم افزار آنتی فیلتر سیفون به تاریخ اول دسامبر 2006 منتشر شده است. در این مقاله سعی می کنم به زبان ساده و محاوره ای اما از نگاه آکادمیک نقاط قوت و ضعف این نرم افزار بعلاوه نحوه کارکرد آن را شرح بدم.

تا اینجا متوجه شدید که سیفون نرم افزاریست برای دور زدن فیلترینگ ولی چطوری کار می کنه؟ در ابتدا باید بگم در دنیای این نرم افزار آدما به دو دسته تقسیم میشن
1- اونایی که تو کشورهایی با اینترنت آزاد و بدون فیلتر زندگی می کنن مثل کشورهای اروپای غربی(سوئد، نروژ، آلمان و غیرو....)
2- کسانی که در کشورهای با فیلترینگ زندگی می کنن مثل ایران و چین و امارات.

نکته اصلی اینجاست که کسانی که در داخل کشورهای فیلتردار هستند مثل ایران هیچگونه نیازی به نصب نرم افزار ندارند. بنابراین شما هیچ نیازی به رفتن به سایت سیفون و دانلود نرم افزار ندارید. پس الکی تکاپو نکنید! پس کی باید نرم افزار رو دانلود کنه؟ دسته اول یعنی کسانی که در کشورهای با اینترنت آزاد زندگی می کنن.

من گیج شدم. چرا دسته اول باید اون نرم افزار رو دانلود کنن؟ مگه پولی بهشون می رسه؟ اصلا چه نفعی می برن؟
جواب این سوال ساده س. نرم افزار سیفون بر اساس احترام به حقوق بشر ساخته شده و طبیعتا انسان ها باید به هم کمک کنن. یک کاربر ایرانی مقیم هلند ناراحته که چرا بسیاری از دوستانش در ایران نمی تونن سایتهای فیلتر شده رو ببینن. این کاربر، اعتقاد داره این حق هم وطناشه که از اینترنت آزاد استفاده کنن، همین انگیزه باعث میشه تا این نرم افزار رو دانلود کنه. کاربر دیگری در آمریکاست. وقتی او خوابه، کامپیوترش بدون استفاده روشن مونده و او با نصب نرم افزار سیفون این امکان رو به هم وطنای ایرانیش میده که از طریق سیفون، فیلترینگ رو دور بزن. اما بریم سراغ نحوه نصب و استفاده از سیفون. یه بار دیگه یادآوری که کسانی که در ایران هستند و پشت فیلتر، نیازی به نصب نرم افزار ندارن. به موقعش میگم چطور شماها از سیفون استفاده کنید.

نصب نرم افزار:
از سایت مربوطه نرم افزار رو دانلود کنید: http://psiphon.ca/download.php
و بعد با کلیک کردن روی آیکون نرم افزار اون رو نصب کنید. نصبش هیچ فرقی با بقیه برنامه ها نداره و خیلی هم راحته. بعد از اینکه نرم افزار نصب شد اون رو اجرا کنید.

اجرای نرم افزار- مرحله اول: با اجرای نرم افزار پنجره ای برای شما باز میشه که در قسمت سمت راست اون سه دکمه start, stop, setup وجود داره. دکمه های استارت استاپ به واقع برای شروع کار نرم افزار و یا متوقف کردن اون هستند. گاهی اوقات شما می خواید استفاده از سیفون رو برای کسانی که به شما وصل شدن به دلایلی متوقف کنید و یا بر عکس شروع کنید از این دو دکمه استفاده می کنید. اما دکمه setup همون طور که از اسمش مشخصه برای تنظیمات هست. روش کلیک کنید. در قسمت بالایی آی پی شما نوشته شده. اصولا این نرم افزار در ابتدای امر آی پی شما رو می گیره از روی سیستم اما برای مطمئن شدن می تونید دکمه get my ip رو بزنید. شما به عنوان یک کاربر معمولی هیچگونه نیازی به تغییر سایر گزینه ها ندارید. پس الکی به بقیه ور نرید. اگر در قسمت پایین پنجره رو نگاه کنید یه لینک به شما داده مثل این : https://10.233.230.110:443/login

این آدرس همون آدرسی میشه که شما باید به دوستانتون بدید در ایران تا از طریق شما به سیفون وصل بشن. تا اینجا یک مرحله رو پیش اومدید.

اما مرحله دوم تنظیمات
: با کلیک کردن اوکی و بستن پنجره تنظیمات باز وارد پنجره اصلی میشید. حالا اگه دقت کنید در قسمت پایین پنجره، سه دکمه add, edit, remove وجود داره. این سه دکمه ای هست که شما برای مدیریت حساب کاربری برای کسانی که می خوان از سیستم شما استفاده کنن به کار می برید. برای اضافه کردن یک کاربر دکمه add رو بزنید. در پنجره باز شده از شما یک نام کاربری می خواد و پسورد که شما مثلا می نویسید مثلا nader و یه پسورد هم بهش میدید. دادن ایمیل و نام کامل نیازی نیست جز اینکه به شما در کنترل کاربرانتون کمک می کنه. اینو بعدا بیشتر بهش می پردازیم. حالا دکمه Ok رو می زنید. می بینید که کاربر nader به لیست کاربران اضافه شده. به شما تبریک می گم سیستم کاملا آماده استفادس.

مرحله سوم یا کاربر فیلتر شده وارد میشود:
خب شما اول یک لینک از آی پی خودتون ساختید(اینو تو مرحله اول شرح دادم) و در مرحله دوم هم یک حساب کاربری برای آقا نادر درست کردید که تو ایران پشت فیلترینگ نشسته منتظر. حالا یا از طریق ایمیل یا از طریق مسنجری چیزی، به ناصر میگی بیا که دیگه سماق مکیدن بسه. بهش اون آدرس لینک رو میدی مثل این که توی مرحله اول گفتم: https://10.233.230.110:443/login/
بعدش بهش یوزر(شناسه کاربر) و پسوردی هم که ساختی میدی. حالا ناصر خوشحال می پره یه پنجره فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر باز می کنه و اون آدرس رو میزنه و می بینه که نوشته لطفا شناسه کاربری(یوزر) و پسورد خودت رو باز کن. خب یوزر و پسورد رو هم که داره( دقت کردی این همونیه که صاحب سیفون در مرحله دوم ساخته بود) وارد می کنه و بعدش یه پنجره میاد که بالاش یه نوار آبیه. حالا شما به طور کامل به اینترنت آزاد دسترسی دارید. تبریک میگم استفاده از سیستم تموم شد. به همین راحتی. حال کنید.

تا اینجای مقاله به زبان بسیار ساده بحث کردم از این به بعد کمی تکنیکی میشه. و سعی می کنم مثل سوال و جواب پاسخ بدم. در سوالات زیر سیفون سرور کسیه که در خارج از کشور نشسته و دسترسی به اینترنت بدون فیلتر داره و نرم افزار سیفون رو با طی کردن مراحل بالا قابل استفاده کرده.

سوال: سیفون چطوری کار میکنه؟
جواب: سیفون در واقع به عنوان یک پروکسی کار می کنه. کسی که در خارج از کشوره و به اینترنت آزاد دسترسی داره، به واقع کامپیوترش رو مثل یک پروکسی می کنه و شما از طریق آدرسی که می گیرید به کامپیوتر اون شخص وصل میشید و از اونجا اینترنت رو می گردید.

سوال
: من از کجا یه آدرس سیفون بگیرم؟
جواب: شما باید از دوستی درخواست کنید که در خارج از کشوره تا مراحل بالای این نوشتار رو انجام بده و به شما یه آدرس بده در غیر این صورت نمی تونید از سیفون استفاده کنید.

سوال: آیا کسی که سیفون رو نصب کرده می تونه ببینه من چه سایتهایی رو دارم نگاه می کنم؟
جواب: بله می تونه ببینه هر کاربر به کدوم آدرسا سر زده.

سوال: آیا استفاده از سیفون سرور باعث لو رفتن پسوردهای ایمیلم نمیشه؟
جواب: سوال خوبیه. چون سیفون به صورت پیش فرض از پورت 443 استفاده می کنه و این پورت اطلاعات رو کد می کنه پاسخ خیر است. بنابراین شما می تونید در صورتی که نرم افزار اجازه بده و ساپورت کنه این کار رو بکنید.

سوال: اگر سیفون سرور کامپیوترش رو خاموش کنه چی؟
جواب: اگر سیفون سرور کامپیوترش رو خاموش کنه یا به طور دستی، دکمه استاپ نرم افزار رو بزنه دیگه شما نمی تونید از سیتسم استفاده کنید. پس کامپیوتر طرف مقابل باید روشن باشه و صد البته وصل به اینترنت.

سوال: آیا این آدرس سیفون سرور برای همیشه ثابت می مونه یا هی تغییر می کنه؟
جواب: اگر شخص اجرا کننده سیفون که در خارج از کشور هست، از جایی اینترنت میگیره که دارای آی پی ثابت هست، بله همیشه آدرس سیفون سرور ثابته اما اگر آی پیش داینامیکه و هر بار که به اینترنت وصل میشه، اون آدرس هم تغییر می کنه چون اگر دقت کرده باشید، اون آدرس چیزی نیست جز آی پی طرف بعلاوه پورتی که داریم ازش استفاده می کنیم که در واقع پورت 443 هست.

سوال: اگر آدرس تغییر کنه چطوری متوجه بشیم؟
جواب: اگر سیفون سرور از آی پی داینامیک استفاده می کنه می بایست هر بار که آدرس تغییر میکنه، از طریق ایمیل یا مسنجر به کاربراش آدرس جدید رو اطلاع بدیه. ولی دقت داشته باشید که یوزر و پسورد مثل قدیمه و هیچ نیازی به نگرانی نیست.

سوال: آیا بیش از یک کاربر می تونه به سیفون سرور وصل بشه؟
جواب: بله. تا زمانی که سیفون سرور برای افرارد یوزر و پسورد بسازه اونا می تونن وصل بشن. مثلا من می تونم برای بیست تا از دوستام، بیست تا حساب بسازم و به همشون یوزر و پسوردش رو بدم تا استفاده کنن و هر کسی با حساب خودش وارد بشه.

سوال: نمیشه یه یوزر و پسورد داد و همه با اون وصل بشن؟
جواب: چرا میشه اما من توصیه نمی کنم. دلیلش اینم که اگر زمانی یه وقت مشکلی پیش اومد شما حداقل بتونید پیگیری کنید که کدوم کاربرتون بوده که مثلا فلان سایت رو دیدن کرده و مشکلات ایجاد کرده.

سوال: چه مشکلاتی ممکنه برای سیفون سرور پیش بیاد؟
جواب:
1- تصور کنید اگر من به عنوان سیفون سرور، بیست تا کاربر داشته باشم و اینا همشون آنلاین بشن و از سیستم استفاده کنن، طبیعتا از پهنای باند اینترنت من می گیره. بنابراین باید یک تعادل بین تعداد کاربر و پهنای اینترنت باشه. یک سناریو رو میگم. اینترنت من الان 10 مگابیت سرعت داره! تصور کنیم تمام کاربران من هم از ایران هستند(مثلا من بیست تا کاربر دارم) خب ایران هم که خدا زده تو سرش، اینترنتش زغالیه یه کاربر حداکثر بتونه با 5 کیلوبایت اطلاعات بگیره. خب 20 ضربدر 5 میشه 100 کیلوبایت در ثانیه اینا همزمان از اینترنت من استفاده می کنن. اینترنت من چقدر بود؟ ده مگابیت! خب کاربران من زیاد باعث مشکل در پهنای باند من نمیشن و برای همین از این نظر می تونه خیالم راحت باشه. پس برای این کار باید محاسبه سر انگشتی بکنید

2- قوانین شرکتی و کشوری: ممکنه یکی هوس کنه سیفون سرور رو روی کامپیوتر شرکتی که کار میکنه راه اندازی کنه. اون وقت جناب ادمین اون شرکت ممکنه یه چیزایی ببینه، و بیاد سراغت. ممکنه یه کاربر از خدا بی خبر مثلا بره سایتهای مربوط به آمیزش جنسی با کودکان ببینه. اون وقت ممکنه برای شما دردسر ساز بشه. برای رفع مشکل اول طبیعتا من توصیه می کنم سیفون رو روی کامپیوتر خودتون نصب کنید نه شرکت مگر اینکه خودتون ادمین شرکت باشید! برای مشکل دوم از کاربرانتون (که در واقع دوستانتون هستن چون این شما بودید که یوزر و پسورد رو بهشون دادید) خواهش کنید که به سایتهایی نرن که دیگه همه جای دنیا روش حساسیت دارن مثلا برن یه سایتی برای ساختن بمب!

3- سیفون سرور مورد حمله هکرها قرار بگیره: یک آدرس سیفون سرور در واقع آی پی شخص دوست شما در خارج از کشوره. بنابراین با لو رفتن این آدرس یک هکر خیلی راحت یه آی پی گیر آورده که می دونه می تونه بهش ور بره و بهش حمله کنه و غیرو... پس لطفا هوشیار باشید و آدرس سیفون سرور رو جلوی هر کسی وارد نکنید.

سوال: آیا کاربر فیلتر شده می تونه یوزر و پسوردش رو به یکی دیگه بده؟
جواب: بله میشه ولی به هیچ عنوان این کار رو نکنید. من توصیه می کنم تا اونجایی که می تونید حتی وقتی توی کافی نت نشستید از زدن آدرس لینک و وارد کردنش یوزر و پسوردتون بپرهیزید. هیچ وقت، کنار کسی دیگه که نشستید این کار رو نکنید. حداقلش اینه که اون شخص آدرس لینک رو به دست میاره.

سوال: تو سوال بالا گفتی که ممکنه یکی به یه طریقی(مثلا توی یه کافی شاپ) اون آدرس رو دید مگه چی میشه؟
جواب: اون آدرس به واقع حاوی آی پی شخص هست که قبلا توضیح دادم می تونه یه جوجه هکر هم ازش استفاده کنه و مشکلات ایجاد کنه.

سوال: آیا سیفون رو میشه فیلتر کرد؟
جواب: این سوال خیلی هاست. برای فیلترینگ دو راه هست یکی اینکه عمو فیلترباف آدرس سیفون سرورها رو به دست بیاره. دوم اینکه پورت رو ببنده.

در مورد اول عمو فیلترباف از کجا بفهمه اون آدرسا کجاست؟ از هیچ جا نمی تونه بفهمه. اینا آدرسهای وب سرور نیستن که بتونه ببنده. اینا آی پی آدمهای معمولی اون ور آب هستن بنابراین عملا این کار غیر ممکنه.

در مورد دوم سیفون از پورت 443 استفاده می کنه، در این حالت ادمین isp می تونه پورت رو ببنده؟ این کار عملا غیر ممکنه چون الان اکثر سیستمهای ایمیل و سایتهایی که نیاز به یوزر و پسورد دارن از پروتکل https استفاده می کنن که از همین پورت استفاده می کنه بنابراین نمیتونه این کار رو بکنه مگر اینکه کلا بساط ایمیل و این چیزا رو تو ایران برداریم. کار دیگه اینکه ادمین نگاه کنه ببین ترافیک کدوم کاربر از این پورت استفاده می کنه. چون این پورتی نیست که شما به طور معمول استفاده کنید. اون وقت می تونه با نگاه کردن به لاگها بفهمه که آدرس سیفون سرور چیه. البته اگر بفهمه و فیلتر کنه، اگر آدرس سیفون سرور داینامیک باشه که در بالا توضیح دادم، اون وقت یه کار احمقانه رو انجام داده.

در ضمن در صفحه تنظیمات سیفون شما حتی می تونید پورت رو هم تغییر بدید. این خیلی باحاله. البته اگر از سایر پورتها استفاده کنید، شاید روی سرعت و کیفیت کانکشن تاثیر بگذاره که از حوصله این مقاله خارجه.

در این مقاله به طور ابتدایی و آسان نحوه استفاده از سیفون رو یاد گرفتید. در آخر خاطر نشان می کنم که این مقاله صرفا جنبه آکادمیک داره و به منظور آگاهی دانشجویان و افراد علاقه مند به شبکه و اینترنت به نگارش در آمده است. امید اینکه شاهراه اطلاعات بشری به صورت رایگان و برای همگان در دسترس باشد.

برگرفته

;)) HeY Y0U
# : 18 Nov 2006 21:34

s4mi
سامی این لینکی که دادی دانلود نمیشه
خود سایتش ( persiangig.com ) میگه لینک قابل دسترسی نیست

# : 18 Nov 2006 22:45

Quoting: s4mi
s4mi

ممنون عالي بود

........Just Be
# : 18 Nov 2006 23:41

سامی با اجازه شما به بخش کامپيوتر منتقلش کردم و sticky شد.

# : 19 Nov 2006 01:27

s4mi

دمت گرم سامي عزيز

# : 19 Nov 2006 07:55 | ویرایش بوسیله: s4mi

Quoting: cool_mona
s4mi
سامی این لینکی که دادی دانلود نمیشه
خود سایتش ( persiangig.com ) میگه لینک قابل دسترسی نیست

cool_mona

ساعت 7:53 هستش و لينك تست شده و كاملا دانلود ميكنه ولي انگار بعضي ها با پرشين گيگ مشكل دارن در اولين فرصت در سايتي ديگر اپلود مي كنم

7

CProxy
نرم افزاري كه چندي پيش مورد استفاده بسياري از ايراني بوده و به دلايلي بعد از مدتي از كار افتاده بود و حالا راه اندازي شده ..
سخن رو كوتاه مي كنم بيشتر بچه ها با سي پروكسي كار كردن اين پايين تر لينك دانلود ورژن جديد با آموزش گام به گام به صورت فارسي رو قرار ميدم . اميدوارم خوشتون بياد و به درد بخور .
در ضمن جوابشو پس داده نرم افزار ياد شده

لينك دانلود سي پروكسي به همراه آموزش فارسي نرم افزار

لينك سي پروكسي به صورت خطي :

http://www.4shared.com/file/14114518/14ab022/Cproxy-Wwwavizooncom.html

موفق و مويد باشيد
سامي

@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@

8

نرم افزار معرفي شده توسط دوست خوبمون speedex

.
می خواستم برنامه بسیار قوی فیلتر شکنی رو به شما معرفی کنم که همه دوستان اهل فن می دونند جزو بهترینها هست و دارای سرعت بسیار بالا هست و فیلتر کردن اون هم غیرممکنه !
البته این سرویس در حالت عادی رایگان نیست ، اما ما سایت آویزون رو در نسخه دمو اون باز کرده ایم که دوستان بتوانند بدون هیچ مشکلی از کلیه امکانات سایت آویزون استفاده کنند و از شر فیلتر شکنهایی که یک روز در میان کار می کنند یا سرعت بسیار پایینی دارند خلاص شوند.
البته به جز سایت آویزون تعدادی سایت دیگر هم در نسخه دمو باز هستند که ما آنها را برای تست سرعت و قابلیتهای برنامه باز کرده ایم و آویزون تنها سایتی ف ی ل ت ر شده است که در نسخه دمو به صورت کامل قابل دسترسی می باشد.

برای آشنایی با نحوه دانلود و نصب برنامه از این لینک استفاده نمایید :
نحوه دانلود و نصب برنامه

زمانی که برنامه دانلود و نصب شد کافی است بر روی دکمه Start کلیک کنید تا اینترنت شما بدون فیلتر شود و بتوانید وارد سایت آویزون شوید و نیازی به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور نیست و آنها به صورت پیش فرض درون برنامه قرار دارند.

این هم آدرس فرومی که می توانید پاسخ بسیاری از سوالات خود را در آن بیابید
سوالات متداول درباره اسپیدکس

@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@

;)) HeY Y0U
# : 19 Nov 2006 07:56

hta

هومن جان خيلي مرسي

yankee
Mandegar

خواهش بچه ها
اميدوارم به كارتون بياد

;)) HeY Y0U
# : 19 Nov 2006 12:24

فيلتر شكن هاي به روز شده :

http://www.zonefast.info
http://www.zonesafe.info
http://www.kabobi.info
http://www.redsector5.info
http://www.bugmenot.info

;)) HeY Y0U
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.