صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / هر مشکلی در مورد سخت افزار کامپیوترتان دارید در این تاپیک بنویسید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Jun 2007 22:59

mehran_2
Quoting: mehran_2
این یکی رو درست متوجه شدی

قهل قهل تا قيامت

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 8 Jun 2007 00:19

mehran_2
چی گفتی PCI , usb، حليم و لحيم، ؟؟؟

# : 8 Jun 2007 14:45

hta
Quoting: hta
mehran_2
چی گفتی PCI , usb، حليم و لحيم، ؟؟؟

هومن این به من حرف بد زد!

" بنش " نکن!!! تا بمونه " باخا باخا "

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 8 Jun 2007 14:48

Quoting: lili naze
" بنش " نکن!!! تا بمونه " باخا باخا "

# : 9 Jun 2007 00:30

Quoting: lili naze
باخا باخا

گول گول

# : 10 Jun 2007 08:21

hta
Quoting: hta
گول گول

قلبونــــــــــــــــت

# : 17 Jan 2008 13:14

ما در ویندوز کامپیوتر خود دو user هستیم هر دو user password خورده چی کار کنم که باز شه

# : 17 Jan 2008 14:02

hammed

به اين تاپيک مراجع کن.

http://www.avizoon.com/forum/22_52432_0.html

# : 6 Feb 2008 14:41

یه سوال :
من خودم سیستم جم می کنم . سه تا سیستم برای یه بابایی جمع کردم .سه تاش دارای مادربورر asus p5b و cpu cor2dou 2464 وبود برای هر سه هم سه تا هم دی وی دی رایتر سونی انداختم حالا مشکل اساسی من : وقتی که فایل رو از توی داریو به درایو دی وی دی کپی می کنم تا از رایتر خود ویندوز استفاده کنم ارور می ده و فایل کپی نمی شه ولی به nero به راحتی رایت میکنه. اگر کسی به این مشکل برخورد کرده و راه حلش و پیدا کرده به منم بگه

maybe
# : 1 Mar 2008 01:39

salam
man har cd ke mizaram
khonde nemishe v erorr mide ke insert the dick
chi kar bayad bokonam

1234
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.