| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: lili naze من مشکلم حل شداااااا
مشکل از هاب نبود
ظاهرا َ نباید یو اس بی ADSL رو با موس يا كول ديسك يه جا وصل ميكردم
حالا نميدونم بايد چيكار كنم با يه لپ تاپ زهوار در رفته يدونه يو اس بي دار
خدا بگم چکارت نکنه لیلی که منو انداخته بودی دست این مهندس...مگه طرف ول کن هم هستش..ایناهاش
Quoting: hta راستی باز ازpci صحبت کردی؟

|
|
|
Quoting: lili naze یه سوال دیگه هم دارم
کی سیم یو اس بی رو از اون محل اتصالش ( که پرچ شده به سرش ) جدا کرده و بعدشم درست وصلش کرده؟؟
من یه وسیله دارم که کارم باهاش خیلی ضروریه!
این سیم یو اس بیش مشکل پیدا کرده!
یعنی سیم درست از اونجایی که وارد اون قسمت اصلی سر یو اس بی میشه مرتب قطع و وصل میشه و یه جا بند نمیشه تا من کارمو انجام بدم
اگه قطعش کنم ( سیم یو اس بی رو از سرش ) بعدش میتونم خودم دوباره این سیماشو وصل کنم؟؟
بهم نخندیناااا
میخوام مهندسی کنم خوب
سیم یو اس بی ساختار خیلی راحتی داره... از چهار تا سیم تشکیل شده. دو تاش برای داده هستش و دوتا هم برای تغذیه 5 ولتی و گراند. فقط کافی هستش که این چهار تا سیمو درست بهش وصل کنین. خیلی راحت هستش... مشکل خاصی دوباره وصل کردنش نداره... فقط یکم اطراف اتصالات رو بتراشین تا سیمها پیدا بشن و بعد اتصال فیزیکی مناسبو بین سیمها بوجود بیارین و ترجیحا لحیم هم بزنین روش...فقط لیلی وقتی می خای سیمو از جاش بکنی حفظ کن کدوم سر مال کدوم سر هستش. یهویی جای تغذیه و گراندو عوضی می زاری می سوزه وسیلت
|
|
|
mehran_2
Quoting: mehran_2
خدا بگم چکارت نکنه لیلی که منو انداخته بودی دست این مهندس...مگه طرف ول کن هم هستش..ایناهاش
تو نودوني
اينا همش نقشه بيدن 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
|
|
mehran_2
Quoting: mehran_2
سیم یو اس بی ساختار خیلی راحتی داره... از چهار تا سیم تشکیل شده. دو تاش برای داده هستش و دوتا هم برای تغذیه 5 ولتی و گراند. فقط کافی هستش که این چهار تا سیمو درست بهش وصل کنین. خیلی راحت هستش... مشکل خاصی دوباره وصل کردنش نداره...
ممنونم
Quoting: mehran_2 فقط یکم اطراف اتصالات رو بتراشین تا سیمها پیدا بشن و بعد اتصال فیزیکی مناسبو بین سیمها بوجود بیارین و ترجیحا لحیم هم بزنین روش.
اون تراشيدن و اينا رو بلدم!
هزار بار سر سيماي آنتن / تلفن / و .... اين بلاها رو آوردم!
ولي لحيم ديگه چيه؟؟
لحيم همون كاريه كه با هويه ميكنن؟؟
Quoting: mehran_2 فقط لیلی وقتی می خای سیمو از جاش بکنی حفظ کن کدوم سر مال کدوم سر هستش. یهویی جای تغذیه و گراندو عوضی می زاری می سوزه وسیلت
اينم حله ه ه
داداشي
مرســـــــــــــــــــــــي 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: lili naze
تو نودوني
اينا همش نقشه بيدن
دستت درد نکنه ابجی خانوم 
|
|
|
Quoting: lili naze ولي لحيم ديگه چيه؟؟
لحيم همون كاريه كه با هويه ميكنن؟؟
اره بابا همونه
Quoting: lili naze اينم حله ه ه
داداشي
خوب پس تمومه دیگه...
فقط اگر هویه و لحیم نداری خیلی مراقب باش که اتصال نکن سیمها و سر جاشون با چسب (منظورم قطره ای نیستشا ) محکمشون کن 
|
|
|
mehran_2
Quoting: mehran_2 فقط اگر هویه و لحیم نداری خیلی مراقب باش که اتصال نکن سیمها و سر جاشون با چسب (منظورم قطره ای نیستشا) محکمشون کن
مرســـــــــــــــی
امشب ترتیبش رو میدم
یعنی راستش الان جلومه
هم دارم پست میزنم
هم دارم " مهندسی " میکنم
فعلا َ میخوام همینجوری بندش کنم و امشب کارمو راه بندازم
واسه فردا خدابزرگه
Quoting: mehran_2 اره بابا همونه
حالا چرا اونو شکلکا رو گذاشتی؟؟
Quoting: mehran_2 دستت درد نکنه ابجی خانوم
خواهش میکنم خان داداش
سر شما درد نکنه 
|
|
|
Quoting: lili naze حالا چرا اونو شکلکا رو گذاشتی؟؟
خداییش خودت وقتی سوال می کردی احساس نکردی که سوالت خیلی پرت هستش
|
|
|
|
|
mehran_2
Quoting: mehran_2 خداییش خودت وقتی سوال می کردی احساس نکردی که سوالت خیلی پرت هستش
نه ه ه ه
تو داري منو مسخره ميكني؟؟؟ 
|
|
|
Quoting: lili naze نه ه ه ه
تو داري منو مسخره ميكني؟؟؟
این یکی رو درست متوجه شدی 
|