صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / هر مشکلی در مورد سخت افزار کامپیوترتان دارید در این تاپیک بنویسید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Jun 2007 22:01

Quoting: lili naze
من مشکلم حل شداااااا

مشکل از هاب نبود
ظاهرا َ نباید یو اس بی ADSL رو با موس يا كول ديسك يه جا وصل ميكردم

حالا نميدونم بايد چيكار كنم با يه لپ تاپ زهوار در رفته يدونه يو اس بي دار

خدا بگم چکارت نکنه لیلی که منو انداخته بودی دست این مهندس...مگه طرف ول کن هم هستش..ایناهاش
Quoting: hta
راستی باز ازpci صحبت کردی؟

# : 7 Jun 2007 22:07

یه سوال دیگه هم دارم

کی سیم یو اس بی رو از اون محل اتصالش ( که پرچ شده به سرش ) جدا کرده و بعدشم درست وصلش کرده؟؟

من یه وسیله دارم که کارم باهاش خیلی ضروریه!
این سیم یو اس بیش مشکل پیدا کرده!
یعنی سیم درست از اونجایی که وارد اون قسمت اصلی سر یو اس بی میشه مرتب قطع و وصل میشه و یه جا بند نمیشه تا من کارمو انجام بدم
اگه قطعش کنم ( سیم یو اس بی رو از سرش ) بعدش میتونم خودم دوباره این سیماشو وصل کنم؟؟

بهم نخندیناااا
میخوام مهندسی کنم خوب

سیم یو اس بی ساختار خیلی راحتی داره... از چهار تا سیم تشکیل شده. دو تاش برای داده هستش و دوتا هم برای تغذیه 5 ولتی و گراند. فقط کافی هستش که این چهار تا سیمو درست بهش وصل کنین. خیلی راحت هستش... مشکل خاصی دوباره وصل کردنش نداره... فقط یکم اطراف اتصالات رو بتراشین تا سیمها پیدا بشن و بعد اتصال فیزیکی مناسبو بین سیمها بوجود بیارین و ترجیحا لحیم هم بزنین روش...فقط لیلی وقتی می خای سیمو از جاش بکنی حفظ کن کدوم سر مال کدوم سر هستش. یهویی جای تغذیه و گراندو عوضی می زاری می سوزه وسیلت

# : 7 Jun 2007 22:15

mehran_2
Quoting: mehran_2

خدا بگم چکارت نکنه لیلی که منو انداخته بودی دست این مهندس...مگه طرف ول کن هم هستش..ایناهاش

تو نودوني
اينا همش نقشه بيدن

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 7 Jun 2007 22:19

mehran_2

سیم یو اس بی ساختار خیلی راحتی داره... از چهار تا سیم تشکیل شده. دو تاش برای داده هستش و دوتا هم برای تغذیه 5 ولتی و گراند. فقط کافی هستش که این چهار تا سیمو درست بهش وصل کنین. خیلی راحت هستش... مشکل خاصی دوباره وصل کردنش نداره...

ممنونم

فقط یکم اطراف اتصالات رو بتراشین تا سیمها پیدا بشن و بعد اتصال فیزیکی مناسبو بین سیمها بوجود بیارین و ترجیحا لحیم هم بزنین روش.

اون تراشيدن و اينا رو بلدم!
هزار بار سر سيماي آنتن / تلفن / و .... اين بلاها رو آوردم!
ولي لحيم ديگه چيه؟؟
لحيم همون كاريه كه با هويه ميكنن؟؟
فقط لیلی وقتی می خای سیمو از جاش بکنی حفظ کن کدوم سر مال کدوم سر هستش. یهویی جای تغذیه و گراندو عوضی می زاری می سوزه وسیلت

اينم حله ه ه
داداشي
مرســـــــــــــــــــــــي

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 7 Jun 2007 22:21

تو نودوني
اينا همش نقشه بيدن

دستت درد نکنه ابجی خانوم

# : 7 Jun 2007 22:25

ولي لحيم ديگه چيه؟؟
لحيم همون كاريه كه با هويه ميكنن؟؟

اره بابا همونه

اينم حله ه ه
داداشي

خوب پس تمومه دیگه...

فقط اگر هویه و لحیم نداری خیلی مراقب باش که اتصال نکن سیمها و سر جاشون با چسب (منظورم قطره ای نیستشا) محکمشون کن

# : 7 Jun 2007 22:30

mehran_2
فقط اگر هویه و لحیم نداری خیلی مراقب باش که اتصال نکن سیمها و سر جاشون با چسب (منظورم قطره ای نیستشا) محکمشون کن

مرســـــــــــــــی
امشب ترتیبش رو میدم
یعنی راستش الان جلومه
هم دارم پست میزنم
هم دارم " مهندسی " میکنم

فعلا َ میخوام همینجوری بندش کنم و امشب کارمو راه بندازم
واسه فردا خدابزرگه

اره بابا همونه

حالا چرا اونو شکلکا رو گذاشتی؟؟

دستت درد نکنه ابجی خانوم

خواهش میکنم خان داداش
سر شما درد نکنه

# : 7 Jun 2007 22:38

حالا چرا اونو شکلکا رو گذاشتی؟؟

خداییش خودت وقتی سوال می کردی احساس نکردی که سوالت خیلی پرت هستش

# : 7 Jun 2007 22:47

mehran_2
خداییش خودت وقتی سوال می کردی احساس نکردی که سوالت خیلی پرت هستش

نه ه ه ه

تو داري منو مسخره ميكني؟؟؟

# : 7 Jun 2007 22:52

نه ه ه ه

تو داري منو مسخره ميكني؟؟؟

این یکی رو درست متوجه شدی

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.