صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل
/
هر مشکلی در مورد سخت افزار کامپیوترتان دارید در این تاپیک بنویسید
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
نویسنده
پیام
mehran_2
اعضا
#
: 6 Jun 2007 21:39
Quoting: hta
عزيزم PCI هاب intern ميباشد
ای بابا مهندس گیر نده...همونجور که بهتر از من میدونین pci اسم یک سری اسلات هستش تو کامپیوتر که می شه کارتهای جدید رو بهش نصب کرد از جمله همین مبدل pci به یو اس بی رو
اون لینکی همداده بودین فقط تعریف عمومی pci هستش ...این لینک رو نگاه کنین که قیمت و نوع کارتهای پی سی ای که خروجی یو اس بی دارن و در واقع مبدل پی سی ای به یو اس بی هستش رو معرفی میکنه
http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&keywords=pci+usb+2&index=blended&page=1
برای باس پی سی ای انواع مختلف کارت از مودم تا lan و کارت های صنعتی و همین مبدل یو اس بی طراحی شده.... همونجور که تو همون لینک خودتون هم گفته...من که سر در نیاوردم چی میگه این پست شما
hta
مدیر
#
: 7 Jun 2007 20:16
Quoting: mehran_2
ای بابا مهندس گیر نده
حالا که اينطور شد 3 روز بنت ميکنم تا بفهمی يمن ماست چقدر کره داره
عزيز . شما يک PCI slot دارين که رو مدربورد و اين slot مکانی که pci کارت شما در آنجا قرار ميگيرد.
حالا اگه دقت کنی ميبينی که PCI usb hub، PCI vido کارت، PCI sound کارت، PCI network کارت و غيره ق يک قسمت برنزی رنگ دارن در تمای اينوع کارتها همگی يکندازه (معمولا) دارن و روی مادبورد در slot مشابه نصب ميشن.
mehran_2
اعضا
#
: 7 Jun 2007 21:01
حالا که اينطور شد 3 روز بنت ميکنم تا بفهمی يمن ماست چقدر کره داره
غلط کردم...راستی مهندس نمی شه این لطفو در حق من کنی و برای
همیشه
بن کنی من برم دنبال کار و زندگیم
عزيز . شما يک PCI slot دارين که رو مدربورد و اين slot مکانی که pci کارت شما در آنجا قرار ميگيرد.
حالا اگه دقت کنی ميبينی که PCI usb hub، PCI vido کارت، PCI sound کارت، PCI network کارت و غيره ق يک قسمت برنزی رنگ دارن در تمای اينوع کارتها همگی يکندازه (معمولا) دارن و روی مادبورد در slot مشابه نصب ميشن.
خوب مهندس منم همینو دارم می گم دیگه... ولی یه چیز جدی... یکی از اولین کارهایی که من انجام دادم طراحی یک کارت صنعتی pci بود. اون دوره همه تو ایران برای مصارف صنعتی کارت isa طارحی می کردن و می ساختن که بچه بازی بود. چون ایزا فقط یک سری خطوط داده و کنترل و ولتاژ تغزیه و گراند هستش. ولی این بنده خدا pci برای خودش پروتکل و کلی زمان بندی داره.... منظورم اینه که من خودم یک کارت صنعتی پی سی ای ساختم که همین الانم تو همون جا داره کار می کنه. تقریبا بار اول بود که تو ایران کارت پی سی ای می ساختیم. منظورم اینه که مهندس این یکی دیگه کار من هستش... البته الان دیگه طراحی سخت افزار نمی کنم و رفتم سراغ تیوری برای ادامه تحصیل
hta
مدیر
#
: 7 Jun 2007 21:22
mehran_2
عزيزم چه جوری ميخواهی PCI usb HUB به leptop نصب کنی؟
ميدنی اصلا بخيال ...
mehran_2
اعضا
#
: 7 Jun 2007 21:27
عزيزم چه جوری ميخواهی PCI usb HUB به leptop نصب کنی؟
خوب مهندس منم همونو به لیلی گفتم دیگه تو همین پست
http://avizoon.com/forum/22_15045_2.html#msg549444
مهندس می ترسم باز جریان اون راننده کامیونه باشه که برای ترتیب دادن اون پسره منتظر بهونه می گشت و هی بهش گیر میداد که گوزیدی یا نه؟! مهندس اگه قصد و نیت بدی داری بیا جلو راست و حسینی بگو دیگه!
hta
مدیر
#
: 7 Jun 2007 21:36
mehran_2
من شرمندت نديدم عزيز. ببخشيد.
جریان اون راننده کامیونه باشه
راستی باز ازpci صحبت کردی؟
lili naze
مدیر
#
: 7 Jun 2007 21:46
hta
mehran_2
من مشکلم حل شداااااا
مشکل از هاب نبود
ظاهرا َ نباید یو اس بی ADSL رو با موس يا كول ديسك يه جا وصل ميكردم
حالا نميدونم بايد چيكار كنم با يه لپ تاپ زهوار در رفته يدونه يو اس بي دار
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
lili naze
مدیر
#
: 7 Jun 2007 21:48
mehran_2
راستی مهندس نمی شه این لطفو در حق من کنی و برای همیشه بن کنی من برم دنبال کار و زندگیم
برو پي كارت خان داداش
احترام خودتو داشته باش
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
hta
مدیر
#
: 7 Jun 2007 21:57
Quoting: lili naze
ظاهرا َ نباید یو اس بی ADSL رو با موس يا كول ديسك يه جا وصل ميكردم
lili naze
مدیر
#
: 7 Jun 2007 22:00 | ویرایش بوسیله: lili naze
یه سوال دیگه هم دارم
کی سیم یو اس بی رو از اون محل اتصالش ( که پرچ شده به سرش ) جدا کرده و بعدشم درست وصلش کرده؟؟
من یه وسیله دارم که کارم باهاش خیلی ضروریه!
این سیم یو اس بیش مشکل پیدا کرده!
یعنی سیم درست از اونجایی که وارد اون قسمت اصلی سر یو اس بی میشه مرتب قطع و وصل میشه و یه جا بند نمیشه تا من کارمو انجام بدم
اگه قطعش کنم ( سیم یو اس بی رو از سرش ) بعدش میتونم خودم دوباره این سیماشو وصل کنم؟؟
بهم نخندیناااا
میخوام مهندسی کنم خوب
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.