صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / هر مشکلی در مورد سخت افزار کامپیوترتان دارید در این تاپیک بنویسید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Jun 2007 23:19

unbekannt
آخه عزيز شما چکاری ميخواهی با کامپيوتر انجام بدی؟
game بازی ميکنی؟ چه game؟
يا برای کار گرافيکی لازم داری؟

samson
شما driver های sound card
رو برای windows vista داری؟

kamyar_f

برای نصب فلش شما بايد با ادمين account login کنيد.
رو دکمه دانلود فشار بده
فايل را روی دسکتپ ذخيره کن
زمانی که دانلود تمام شد، فايل که زخيره کردی run کن.
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&Lang=Dutch

# : 5 Jun 2007 12:30

من یه هاب خریدم! ( هاب یو اس بی )

حالا که میخوام ازش استفاده کنم کامپیوترم نمیتونه شناساییش کنه!
یعنی وقتی که همزمان دوتا یو اس بی بهش وصل میکنم قاطی میکنه و میگه نمیتونه شناسایی کنه!! و هر دوتا یو اس بی که وصل کردم عملا َ غیر قابل استفاده میشه!
این هاب هم فاقد سی دی نصب برنامه ای چیزی هستش

چطوری به کامپیوتر اینو بشناسونم!!!

کارم خیلی ضروریه
اگه کسی میدونه تورو خدا زودتر کمک کنه

خدا 1000 در دنیا 1 در آخرت بهتون اجر بده

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 5 Jun 2007 12:44

lili naze
من از یکی از دوستانم پرسیدم گفت راهش اینکه از اینترنت باید دانلود کنی برنامه این سخت افزار و یا به یه طریقی سی دی رو پیدا کنی
نمیدونم تونستم کمکی بکنم یا نه

# : 5 Jun 2007 12:48 | ویرایش بوسیله: sexnasa2008

# : 5 Jun 2007 14:53

sexnasa2008
متشکرم دوست من
دارم تو اینترنت در موردش سرچ میکنم
تا الان که چیز به درد بخوری پیدا نکردم!
به هر حال از زحمتی که کشیدی خیلی خیلی ممنونم

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 5 Jun 2007 15:33

lili naze

مدلشو بگو من دنبالش می گردم ببینم جریان چی هستش؟

# : 5 Jun 2007 22:47

lili naze
ليلی معمولا برای hub usb شما نيازی به دريور ندارين.
اما چرا USB شما قاطی ميکنه از جمله:
اين دلايل مختلفی ميتواند داشته باش.
1- احتمالا hub شما usb version 1 ميباشد و divice که شما بش وصل ميکنيد USB version 2.
2- چه وسايلی را بر hub وصل کردی? بعضی از divice ها نميتوانند از يک inetrupت استفاده کنّد. برای مثال اگه شما موش و وسب ستيک را به hub وصل کنی گاهگداری اس شما قاطی ميکنه.

اگه مارک و ورژن HUB بگی شايد بيشتر بشه درموردش تحقيق کرد.

# : 5 Jun 2007 22:54

mehran_2
hta
ممنونم از هر دوتون دوستان

ايني كه من خريدم اصلا مارك نداره
چون عجله داشتم و ميخواستم كارم راه بيوفته همينطوري يه چيزي خريدم و اومدم

hta
Quoting: hta
1- احتمالا hub شما usb version 1 ميباشد و divice که شما بش وصل ميکنيد USB version 2.

ايني كه ميگي رو از كجا نگاه كنم ببينم ورژنش چنده؟!!
تقريبا به سه تا كامپيوتر وصلش كردم ولي هر سه تاشون يه چيز گفتن
ويندوز نميتونه بازشناسايي كنه!!!!
من موس + سيم مودم اي دي اس الم رو وصل ميكنم بهش + كول ديسكم

ولي فقط درحالتي كار ميكنه كه يه دونه از اينا بهش وصله
يعني همون حالت بدون هاب

من فكر ميكردم كه اينو وصل كني و يو اس بي اهارو هم بهش اضافه كني اتوماتيك خود كامپيوتر وضعيت رو تشخيص و ادامه ميده
ولي ....

# : 5 Jun 2007 22:59

Quoting: hta
ليلی معمولا برای hub usb شما نيازی به دريور ندارين.
اما چرا USB شما قاطی ميکنه از جمله:
اين دلايل مختلفی ميتواند داشته باش.
2- چه وسايلی را بر hub وصل کردی? بعضی از divice ها نميتوانند از يک inetrupت استفاده کنّد. برای مثال اگه شما موش و وسب ستيک را به hub وصل کنی گاهگداری اس شما قاطی ميکنه.

اگه مارک و ورژن HUB بگی شايد بيشتر بشه درموردش تحقيق کرد

مهندس نصف نصف.... فقط صداشو درنیار... میخاستم به لیلی بگم کامپیوترش کلا مشکل پیدا کرده وخرابه و دیگه بدرد نمی خوره ولی چون دوستش هستم پنجاه هزار تومن ازت می خرم و چون دوستت هستم یه کامپیوتر مطمین که امتحانشو پس داده (منظورم همون دست دوم) به قیمت دومیلیون براش می یارم که تو سرو کلت پیدا شد...الانم صداشو در نیار نصف نصف

-
-

از شوخی گذشته لیلی خانوم به مهندس بوگو مدل هابت چی هستش ایکی ثانیه مهندس حلش می کنه

# : 5 Jun 2007 23:03

Quoting: lili naze
تقريبا به سه تا كامپيوتر وصلش كردم ولي هر سه تاشون يه چيز گفتن
ويندوز نميتونه بازشناسايي كنه!!!!

خوب هاب خراب هستش دیگه لیلی خانوم... پیشنهادمی کنم یک مبدل pci به usb بخری. اونا خیلی خوب کارمیکنن و اکثراهم درایور نمیخان وارزون هم هستن..همین الان یکی از اونا رو کامپوترم نصبه و خیای خوب هم کار میکنه....راستی لیلی کامپیوترت مگه مال عهد بوق هستش که یو اس بی کمداره و مجبورهستی بری هاب بخری

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.