صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / هر مشکلی در مورد سخت افزار کامپیوترتان دارید در این تاپیک بنویسید
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Sep 2006 22:52

هر مشکلی در مورد سخت افزار کامپیوترتان دارید در این تاپیک بنویسید

# : 13 Nov 2006 22:53

من مودمم سرعتش بیشتر از 26Kbps نمیشه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

# : 21 Nov 2006 21:00

خوب شما مودمت رو عوض کن

# : 17 Feb 2007 00:17

bad sektor hard ra che jori dorost konam

royeh har drive rastkilik mikonam gozineh aval atou play hast che jori dorost konam ke aval open basheh

# : 17 Feb 2007 00:21

من خونه کمپیترم بازی در میاره.... یک روز راحت متونم برم انترنت...یک روز ا وجود فعال بودن مودم...اصلا راه میداد....چکار کنم؟
من از کارم مینویسم.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 25 Feb 2007 13:25 | ویرایش بوسیله: s4mi

Quoting: ali_black702
bad sektor hard ra che jori dorost konam

بي خيالي شي بيتر نيست
Quoting: ali_black702
royeh har drive rastkilik mikonam gozineh aval atou play hast che jori dorost konam ke aval open basheh

ترجيحا تعويض ويندوز يا رستوري

;)) HeY Y0U
# : 25 Feb 2007 13:27

Quoting: dariushagha

من خونه کمپیترم بازی در میاره.... یک روز راحت متونم برم انترنت...یک روز ا وجود فعال بودن مودم...اصلا راه میداد....چکار کنم؟
من از کارم مینویسم.

من متوجه نشدم يا هيچكي

;)) HeY Y0U
# : 4 Jun 2007 16:00

عزيز من يه مشكلي دارم و اونم هم اينه كه نمي تونم از فلش پلير استفاده كنم مي شه لطفا طريقه نصب و اجرا را برام بصورت فارسي بفرستيmail man :manuchehr_1970@yahoo.com
ممنون ميشم

# : 4 Jun 2007 16:43

شناختی از این کارت گرافیکی دارید؟؟؟؟ برای یک کامپیوتر نو کارت گرافیکی خوبی محسوب میشه؟؟؟

Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 256MB

مــاندانا [img]http://www.avizoon.com/upload/up14/118864_706.gif[/img]
# : 4 Jun 2007 18:07

salam,man vista nasb kardam ama seda nadaram. xp moshkeli nadare .

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.