| نویسنده |
پیام |
|
|
CPU: AMD ATHLON 64 3000 +
Main: MSI k9n neo
Graphic : MSI Gforce 6200 PCIE
Ram: kingston 512 DDR2 %33 Mhz
hard: 120 gb sata maxtor
من یه سیستم با این مشخصات گرفتم , اما زیاد هنگ میکنه !!! علتش چی می تونه باشه ؟؟؟
وقتی هنگ میکنه با ctrl + Alt + Del هم ریست نمیشه و فقط با دکمه کیس باید ریست کرد
|
|
|
حالا مشکلاتتون رو بنویسید
|
|
|
Quoting: lili naze حالا نميشه جاي هيتمن يكي ديگه باشه ؟
چرا كه نشه ولي از بچه هاي اويزون ..
Quoting: lili naze تو پلو عروسي ميخواي .. واست چه فرقي ميكنيه كه طرف كي باشه
فرقي نمي كنه ولي مطمئنا كسي بهتر و زودتر از اون دودول بريده نمي تونه منو به مقصود و منظورم برسونه ..
Quoting: hta بالاخره يکی پيدا شد پته ليلی را رو آب بريزه!!!
با همكاري شما .
;)) HeY Y0U
|
|
|
|
|
s4mi
Quoting: s4mi چرا كه نشه ولي از بچه هاي اويزون ..
Quoting: s4mi فرقي نمي كنه ولي مطمئنا كسي بهتر و زودتر از اون دودول بريده نمي تونه منو به مقصود و منظورم برسونه ..
خيلي مطمئن نباش
Quoting: s4mi با همكاري شما
نامردا..! 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
shayan thepunisher
من مي خواستم باسايرين چت نوشتاري داشته باشم البته توي ياهو چطور بايد اين كاروبكنم.
يا سخني داشته باش دلپذير يا دلي داشته باش سخن پذير
|
|
|
salam come man ye moshkel peyda karde har cd ke gozashte mishe khonde nemishe v erorr mide ke insert the disk ye dost goft ba avaz kardane win in moshkel hal ishe mikham bedonam hamintore ya na v age ba nasbe win moshkel hal mishe ba tavajoh be in ke nemitonam az cdhaye nasb estefade konam rahnamaee konid ke chetor mitonam win ro avaz konam mamnoon misham
1234
|
|
|
سلام کسی سورس کد تلفن گویا رو داره www.mhi.blogfa.com
|
|
|
سلام دوست عزیز من هنگام کلیک راست بر کامپیتور وکلیک برpropertiesوبازکردن پنجره hardwareایکانdevice managerهرکاری می کنم بازنمیشه انواع انتی ویروس را هم امتحان کردم جواب نداد حتی ویندوز را هم عوض کردم درست نشد ضمنا اطلاعات سیستمم مهمه نمی خوام سیستمم از نو پارتیشن بندی بشه واز بین بره لطفا راهنمای کنید مرسی
|
|
|
|
|
سلام دوست عزیز من هنگام کلیک راست بر کامپیتور وکلیک برpropertiesوبازکردن پنجره hardwareایکانdevice managerهرکاری می کنم بازنمیشه انواع انتی ویروس را هم امتحان کردم جواب نداد حتی ویندوز را هم عوض کردم درست نشد ضمنا اطلاعات سیستمم مهمه نمی خوام سیستمم از نو پارتیشن بندی بشه واز بین بره لطفا راهنمای کنید مرسی
|
|
|
اگه device manager از اون راه باز نمیشه از راههای دیگه بازش کن: داخل محیط RUN این دستور رو اجرا کن : devmgmt.msc همینطور از این مسیر: Control Panel>Administrative Tools>Computer Management
پوریا هستم در جستجوی یک خانوم از مشهد
|