| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام به همه بر و بچز آميزوني
در اين تاپيك قصد دارم با توجه به مشكلات اخير ياهو مسنجربرنامه ها و سرويس هاي جايگزين معرفي كنم.
البته ميدونم شايد خيلي هاش رو خيلي از شما بشناسيد ولي اميدوارم كار عده اي هر چند محدود رو هم راه بندازه
در ضمن از تمام دوستان هم ميخوام كه اگر برنامه يا سرويسي در اين زمينه ميشناسن اينجا معرف كنند تا همه استفاده كنيم
پويا
The past is gone, the tomorrow is not here and today will end soon!!
|
|
|
اسكايپ يك سرويس مسنجر بسيار قوي و با كيفيت بالاست كه هم بر روي ويندوز هم مكينتاش و هم لينوكس كار ميكنه.
استفاده از اون هم خيلي ساده است اول بايد نرم افزار اسكايپ رو كه رايگان هم هست از سياتش دانلود كنيد و سپس نصب و اجرا كنيد و در صفحه اول برنامه يك اكانت براي خودتون توي اسكايپ درست كنيد.
البته اين سرويس فهاليت اصليش روي VoIP يا همون ( Voice over IP ) هست به همين دليل از كيفيت صدا و تصوير بالايي برخوردار هست حتي با خط دايال آپ هم خيلي كيفيتش از ياهو بهتر هست.
البته دو تا عيب هم من تا اينجا توش ديدم يك اينكه توي كنفرانس فقط يك ميزبان و 4 مهمان ميتونن حضور داشته باشند يعني در كل 5 نفر دوم هم اينكه اسگايپ چت روم و امكان ايجتد چت روم رو نداره.
اينم آدرس وب سايت اسكايپ هست كه ميتونيد اطلاعات بيشتر و كامل تر رو از اونجا بگيريد و نرم افزارش رو هم از همونجا دانلود كنيد :
http://www.skype.com
در آخر هم هر كدوم از دوستان كه در ارتباط با اسكايپ سوالي داشتند من در حد توان در خدمتم.
|
|
|
Google Talk يا همون G Talk
اين سرويس همون طور كه از اسمش پيداست از طرف گوگل راه انداري شده و هنوز به صورت بتا ميباشد.
امكان چت صوتي رو هم داره.
ولي نسبت به ياهو خيلي ناقص تر هست :
1- اسمايلي نداره
2-امكان تغيير رنگ و سايز و نوع فونت رو توي صفحه مكالمه نداره
3-كنفرانس نداره
4-چت روم نداره
ولي در كل براي كار راه انداز هست
براي استفاده از اين سرويس كافيس يك اكانت جي ميل داشته باشيد و نرم افزارش رو هم از لينك زير دانلود و نصب كنيد :
http://www.google.com/talk
در آخر هم هر يك از دوستان كه سوالي داشت در مورد گوگل تاك من تا حد توانم در خدمت هستم
|
|
|
|
|
Trillian
اين يك برنامه هست با قابليت هاي بالا براي استفاده از سرويس هاي مسنجر Yahoo,MSN,AIM,IRC,ICQ البته لازم به ذكر هست كه بايد خودتون قبلا اكانت توي اين سرويس ها داشته باشيد.
اينم لينك براي دانلود اين برنامه :
http://www.download.com/Trillian/3000-2150_4-10367846.html?tag=lst-0-1
اين برنامه داراي دو نگارش Basic و Pro هست كه نسخه بيسيك رايگان و نسخه Pro ي اون 25 دلار قيمتش هست. البته فايل بالا رو كه استفاده كنيد هر دو نسخه رو ميتونيد نصب كنيد ولي براي سوئئيچ كردن از بيسيك به Pro بايد 25 دلار پول بديد.
يكي از مزاياي خيلي معروف و جالب اين برنامه قابليت استفاده از چند پروفايل يا همون Multi Profile هست به اين صورت كه شما هر جند تا آي دي كه از سرويس هاي نامبرده در بالا داسته باشيد ميتونيد به طور همزمان از همه اونها استفاده كنيد !!!
در آخر باز هم اگه دوستان سوالي داشتن تا حد توان پاسخ گو هستم
|
|
|
gigg134
پويا جون خيلي كار خوبي كردي . دستت طلا 
|
|
|
Quoting: inkare gigg134
پويا جون خيلي كار خوبي كردي . دستت طلا
خواهش ميكنم رضا جون كاري نكردم كه بابا جان قدم خيلي كوچكي بود براي كمك به اين فروم و بروبچز آويزوني

|
|
|
من با اجازه پویا برنامه PALTALK را به این لیست اضافه میکنم!!!
http://www.paltalk.com/
|
|
|
سلام پويا
اگه امكان داره منو راهنمايي كن چطوري ميتونم از جي ميل استفاده كنم
ممنون
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
|
|
# : 18 Aug 2006 11:55 | ویرایش بوسیله: gigg134
Quoting: bivezan_mikham سلام پويا
اگه امكان داره منو راهنمايي كن چطوري ميتونم از جي ميل استفاده كنم
ممنون
سلام دوست عزيز
ببخشيد يك كم دير جواب دادم اين چند وقته خيلي گرفتار بودم !
لطف كن دقيق تر بگو كدوم قسمتش رو ميخواي تا بگم برات يعني استفاده از خود جي ميل رو ميخواي يا استفاد از گوگل تاك رو ؟ اگر گوگل تاك رو كدوم قسمتش رو ؟
|
|
|
سلا به همه دوستان
جهت اطلاع دوستان بايد بگم كه گوگل ورژن جديد گوگل تاك رو بيرون داده كه دوستان ميتونن از اون استفاده كنند و ورژن قبلي رو آپ ديت كنند
توي ورژن جديد دو امكان اضافه شده :
1- امكان فرستادن فايل يا همون send file
2- امكان فرستادن ويس ميل يا همون سند send voicemail
موفق باشيد دوستان
|