| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
از اینکه به این تای÷ک اومدید از شما ممنونم.
سرعت من تو همدان با دیال آپ هیچ وقت بیشتر از 46 نشده و سرعت دانلودش بیشتر از 4 نشده.
به نظر شما هم این سرعت خیلی تخمیه درسته؟
حالا شما بگین با چه سرعتی کانکت میشید؟
|
|
|
سلام من کرمانم
ADSL 512 دارم از پارس آنلاین دانلودم هم به 45 تا 50 هم میرسه 
به دنبال یك پسر كرمانی برای ....
|
|
|
Quoting: godfather1365
سلام
از اینکه به این تای÷ک اومدید از شما ممنونم.
سرعت من تو همدان با دیال آپ هیچ وقت بیشتر از 46 نشده و سرعت دانلودش بیشتر از 4 نشده.
به نظر شما هم این سرعت خیلی تخمیه درسته؟
حالا شما بگین با چه سرعتی کانکت میشید؟
بابا خوش به حالت
برو كلاتو بزار بالا تر
منم ديال آپ دارم
اما سرعتم از 36 بيشتر نيست
دانلود هم از 2.5 بيشتر نشده
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
|
|
ٍ
|
|
|
سلام به دوستان
من از كرجم منم از dial up استفاده مي كنم
سرعتم هم از 45.2 بيشتر نشده سرعت دانلودم بين 3 تا 4 بوده
ميخوام ADSL بگيرم . به نظر شما كدوم به صرفه تره .
|
|
|
Quoting: sanaz2 اما سرعتم از 36 بيشتر نيست
احتمالا مودم شما 36k اگه اینطور باشه که سرعت دنلود شما بالاتر از 36 نمیشه!!!

|
|
|
Quoting: hta احتمالا مودم شما 36k اگه اینطور باشه که سرعت دنلود شما بالاتر از 36 نمیشه!!!
نه 56 كيلو هست
اما نمي دونم چرا اينطوره
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
Quoting: sanaz2 نه 56 كيلو هست
چقدر سنگینه چه جوری جا به جاش میکنی؟
|
|
|
|
|
منم تهرانم
اينترنت بيسم استفاده ميكنم 128k و داونلودم بين 15 تا 20 هست
|
|
|
Quoting: saeidp به نظر شما كدوم به صرفه تره
سلام دوستان .....
dial up رو که صحبتش رو هم نکنيد ... درسته که مودم ها 56 هستن ولي خطوط مخابرات بيشتر از 45 رو support نميکنه ..... wifi سرويس بي سيم هم با توجه به بالا بودن هزينه خريد آنتن و راديو و دشوار بودن به لحاظ نصب زياد جالب نيست ( البته بستگي به شرايط جغرافيايي محل کار يا سکونت شما نصبت به آنتن مرکزي داره ) بعضي از سرويس دهنده ها ISP هم آنتن و راديو رو اجاره هم ميدن ..... اما ADSL با توجه به سرعت بالا و ارزان بودن مودم ADSL که از 35 هزار تومان داره به بالا ...... و آبونمان پايين از همه جالبتره .... پيشنهاد ميکنم از ADSL استفاده کنيد ......
که broad bond پهناي باندش هم فرقي با بيسيم نميکنه در واقع بستگي به درخواست شما براي پهناي باند از سرويس دهنده داره ......
|