صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / فرکانس کانالهای ماهواره ای سکسی
<< . 1 . 2 . 3 .
نویسنده پیام
# : 12 Jun 2008 22:04

دوستان سلام،من تازه عضو شدم،کسی فرکانس جدید ماتی ویژن ها رو نداره؟مثکه کامل قطع شدن...ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

hiiiii
# : 12 Jun 2008 22:04

مولتی ویژن:d

hiiiii
# : 4 Jul 2008 06:40

salam

# : 7 Jul 2008 21:15

salam risever man star 190 d super kanala sex hame bastan chekar koonam mersi

# : 8 Jul 2008 19:03

میشه فرکانس کانالهای freex1,2 vh fbhvd را بذاری

# : 4 Oct 2008 12:17

سلام عزيزم مي خواستم ببينم ماهواره من kaonمدل202است كارت خور نيست مي خواستم ببينم كاري ميشه كرد شبكه هاي سكسي را باز كرد ممنون ميشم پاسخمو بدي

# : 11 Oct 2008 13:36

سلام بر بروبچ.كسانيكه دوست دارند كانال سكسي24ساعته رايگان تماشا كنند ماهواره سيروس رابگيرند.2تاكانال بالاي 18سال توپداره..............

# : 13 Oct 2008 04:28

با سلام : من رسیور acc 3202 ultara pvrx دارم اما متاسفانه اکثر شبکه ها کد شده است و تا کنون هیچ کس روش ابگرید را به اینجانب اموزش نداده است لطفا خواهشمند است جهت ابگرید کردن به من کمک کنید لازم به ذکر است که من زیاد وارد نیستم با تشکر فراوان این هم ID من :Y.SALARY@YAHOO.COM

# : 13 Oct 2008 04:29

با سلام : من رسیور acc 3202 ultara pvrx دارم اما متاسفانه اکثر شبکه ها کد شده است و تا کنون هیچ کس روش ابگرید را به اینجانب اموزش نداده است لطفا خواهشمند است جهت ابگرید کردن به من کمک کنید لازم به ذکر است که من زیاد وارد نیستم با تشکر فراوان این هم ID من :Y.SALARY@YAHOO.COM

<< . 1 . 2 . 3 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.