صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / فرکانس کانالهای ماهواره ای سکسی
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Aug 2006 06:40

از دوستانی که ایمیل زده بودند متشکرم و معذرت میخوام که جواب ندادم چون واقعا" فونتتون قابل خوندن نبود
اگه سوال هاتون ضروریه ID خودتون رو بذارید
ممنون

# : 6 Aug 2006 10:59

ببین داداش من یک ریسیور hivion دارم. اون سه تا کانالی که گفتی رو راحت باز می کنم ولی بقیه کانالهای کارتی باز نمیشه. چی کارش کنم؟

# : 7 Aug 2006 13:17

delshode
سلام رفیق
خوبی؟
نگفته بودی مهندس ماهواره ام هستی؟
اقا برای این استار ست میشه کانالاروو باز کرد به یه طریقی
همه کانالای کارتی رفته به قول یکی از بچه ها فقط در آر بپوشا مونده
برای من استار ست 130plusهست
در ضمن من آیدیمو برات گزاشتم تو تاپیکم اگه خواستی پیغام بده
مرسی

# : 7 Aug 2006 14:52

سلام
من هم استارست 220 دارم
خشاب هم دارم که full x ها رو باز ميکرد ولي الان که برنامه هاش قطع شده کف کردم
ميشه جاي ديگه اي رو هم باز کرد يا نه ؟

زنده بودن را براي زندگي دوست دارم ، نه زندگي را براي زنده بودن ♥♥♥
# : 8 Aug 2006 07:09

بهنام جون سلام بهترین مدل استارست رو از لحاظ کار آیی داری اما متاسفانه به درد همه گرفتاری شما هیچ کاری نمیتونی بکنی
dj sexy
متاسفانه رسیور hivion فقط کارت خودش رو میخونه و با کارتهای دیگه همخونی نداره به عبارت دیگه فقط میتونی با همون 3 تا حال کنی
اما 2 روزه که کارت hi با رنگ قرمز وارد بازار شده فکر کنم اگه تو تهران زندگی کنی تا دو یا سه هفته دیگه بتونی تو بازار پیداش کنی
اون کارت 5 تا شبکه باز میکنه قیمتش هم 35000 تومان است کلاه سرت نذارن
الان که فقط کارت ها میتونن شبکه های سکس رو باز کنن قیمتشون بالا رفته
ali_joon97
full x ها از روی hotbird پاک شده اند و هنوز معلوم نیست که روی کدوم ماهواره قرار میگیرند
اما گفتی خشاب داری
اگر خشابت sky 1 باشه و ورزنش هم 144 باشه شما هم میتونی کارت hivion سفید بخری 3 تا شبکه باز کنی یا کارت hivionقرمز بخری 5 تا شبکه باز کنی
بچه ها از همتون ممنونم اما تورو خدا اینجوری به ایمیل من حمله نکنید
من بهتون گفتم که به خاطر یک سری مسایل سیاسی الان در تبعید هستم و از روی سرگرمی وب گردی میکنم در حال حاظر اینجا یه کامپیوتر زوار در رفته دارم که پدرم رو دراورده
پند روز پیش یک نفر از دوستان محبت کرد و اجازه داد تا از اکانت سالیانه خودش استفاده کنم که خیلی خوب و راحت بودم اما فهمیدن و .............
از لطف همتون ممنونم و بدونید که من حتی اینجا هم میخوام که مفید باشم اما اگر یه جورایی دیر بهتون جواب دادم دلخور نشید و درکم کنید
کوچک همه بزرگان

# : 13 Aug 2006 18:30

سلام عزيزم من سامسونگ 9500 دارم ميشه راهنمايي كني منو

# : 13 Aug 2006 21:24

delshodeh عزيزسلام خسته نباشي آقا در مورد رسيور super star120s هم يه توضيحي بده اكثر كانالها قطع شده مثل ACTION,RTL9,XXL,AB MOTORS ممنون

زندگی زیباست ای زیبا پسند ...... زنده اندیشان به زیبایی رسند
# : 2 Sep 2006 02:04

با عرض معذرت از دوستان با معرفت
شرمنده ام که یک دفعه نا پدید شدم
بچه ها باور کنید که من در حال حاظر نمیتونم که بهتون جواب بدم خواهش میکنم که اولا درکم کنید و ثانیا فقط ایمیل بدهید
تمام دوستانی که ایمیل زدند جوابشون رو گرفتند

# : 4 Sep 2006 07:05

agha ye soal?
in card ha ye rayej ke ru star sat e 550 hastesh o che chaneli ro baz mikoneh va ferekasesh chi ye
ye card e sefid rang e sadast
mer30

# : 4 Jun 2008 15:41

agha in kodharo dari bara ma chand vaghte molti ha ba ab1 va ... baste shode age dari baram befrest damet garm www.me.sh_off@yahoo.com bazam mamnon

eshgh
<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.