صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / فرکانس کانالهای ماهواره ای سکسی
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Jul 2006 03:33

سلام بچه ها هر کی فرکانس شبکه های ماهواره ای سکسی جدید و قدیم داره با اسم و مشخصات کانال بزاره ....

این دو کانال همه جوره نشون میده و همه شکلی

eurotic 1
eurotic 2

hotbird
10853
3/4

# : 1 Aug 2006 01:33 | ویرایش بوسیله: sezar_006

سلاك كسي فركانس اسپايس رو نداره

# : 1 Aug 2006 02:49

کانال sex view info با فرکانس 12360 سیمبل ریت 27500 ماهواره هات برد برنامه هایی مثل اسپایس داره .

# : 1 Aug 2006 04:29

چطوری میشه این کانالهای سکسی پولی رو دید
من از یکی شنیده بودم که کارت های تقلبیش هم هست
کسی چیزی میدونه
مرسی از لطف شما

# : 1 Aug 2006 04:30

salam
zahmat keshidi
amma en kanala begheyr az eurotic bastan ke

# : 1 Aug 2006 05:13

سلام بچه ها این یکی دیگه واقعا تخصص خودمه
چون من نصاب ماهواره بودم اما الان........
بچه ها شبکه اسپایس یه جوری قطع شده که فعلا کسی نمیتونه بازش کنه به عبارت فنی رفته روی اردیت 2
اما اگه از این شبکه های در بیار بپوش میخواید که روی جهت هاتبرد پره
مثل:
erotic 1,2
اما اگر کسی رسیور strong مدل 4652 داره میتونه با هر کارتی فرق نمیکنه که کارتش چی باشه (fun-gold-lg-mikicel-withe-jooker)
هر کارتی که قبلا آپگرید شده باشه میتونه 3 تا شبکه سکس کامل 24 ساعته رو باز کنه
شبکه های :
free x 1
free x 2
x dream
اما بچه ها رسیور hivion هم این 3 تا شبکه رو باز میکنه فقط فرقش اینه که اگه مهلت اعتبار کارت که 1 سال هست تموم بشه دیگه خبری از این شبکه ها نیست و باید کارت جدید بخرید ولی رسیور strong هر کارتی اعم از جدید یا قدیم . نو یا کارکرده رو میخونه
رسیور hi teck هم همین شبکه ها رو باز میکنه به علاوه 70 شبکه show time که اون یه بحث دیگه داره و چون 2 تیونر هست کار های دیگری رو هم انجام میده
اگر سوال دیگه راجع به ماهواره داشتید ایمیلم رو میذارم تا سوالتون بی جواب نمونه
خدا لعنت کنه اونایی رو که مسبب قطع شدن شبکه اسپایس شدن و باعث حیرونی جوانان پاک ایران اسلامی
فقط جان مادراتون یه جوری ایمیل بزنید که فایل نشه
melijoon82@yahoo.com
تا بیکرانه ها سپاس
(پرهام)

# : 1 Aug 2006 11:42

این اروتیک که مسخره هست
باز دیوا فیوچر و سیکس تی ناین بهتره...

# : 3 Aug 2006 05:43

مشکل همون جوری که گفتم حل میشه

# : 3 Aug 2006 10:01

عزیز جان
من یک رسیور استار ست 650 دارم که جای گذاشتن خشاب داره و قبلا خشاب را هم از دبی آوردم اگه کارت بگذارم باز میکنه

# : 6 Aug 2006 06:36

سلام
اگر خشابت متناسب با رسیورت باشه آره باز میکنه
نگفتی که چه خشابی آوردی
magic-sky1-boldoz-sex view
این 4 خشاب بدون کارت هم باز میکنه اما اگر از این 4 تا نباشه باید کارت hivion که یه کارت سفید رنگ هست داخل خشابت بذاری و بعد خشابت رو داخل رسیور بذاری و بعد دکمه meno رو بزنی و بعد عدد 1117 رو وارد کنی .
ظاهرا" هیچ اتفاقی نمی افته اما بعد از گذشت دقیقا" 17 دقیقه شبکه های freex1-frex2&xdream باز میشه
پیشنهادم اینه که چون ممکنه که ورزن رسیورت قدیمی باشه اول یه کارت امانت از دوستانت بگیر و اگر جواب داد بعدا" کارت بخر
ضمنا" قیمت کارت الان تو این بازار بین 20 تا 25 هزار تومان است مواظب باش سرت کلاه نذارن
ورزن رسیورت هم پشت رسیور اونجایی که کابل کام وصل میشه نوشته شده میتونی ببینی و بخونیش
موفق باشی

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.