صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jun 2006 16:09

در خبرها آمده بود که سال گذاشته کشورهای جهان جمعا" يک هزار و صد و هيجده ميليارد دلار هزينه جنگ و تجهيزات جنگي کرده اند! نصف اين مبلغ را آمريکا هزينه کرده است که بترتيب انگليس، فرانسه، ژاپن و چين ديگر کشورهايي هستند که هزينه بسيار زيادی را برای جنگ و تجهيزات جنگي صرف کرده اند! بد نيست بدانيد که بيشترين صادر کننده اسلحه بترتيب: روسيه، آمريکا، فرانسه، آلمان و انگليس ميباشد! کشــــــــور صلـــــــــــح طلب ســــــوئد نيز مقام دهم را در ميان کشورهايي که بيشترين صادر کننده اسلحه در جهان هستند را بخود اختصاص داد

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 14 Jun 2006 20:00

خيلي ها روزانه چندين فنجان قهوه مصرف ميکنند و خيلي ها به اين عقيده هستند که بدون قهوه خواب آلودند د ولي آيا ميدانستيد که مصرف غير عادی قهوه ميتواند باعث مرگ انسان شود حالا ميپرسيد چگونه اگر انسان صد فنجان قهوه را در عرض چهار ساعت مصرف کند به علت کوفيني که قهوه دارد بدون شک بايد براي هميشه از اين دنيا خداحافظي کند
مسئله اينجاست كه كسي حتي روزانه 100فنجون چايي هم نميخوره چه برسه به 4ساعت

# : 14 Jun 2006 20:58

سوگلی خانمی
ولی بهزاد حق داره که ازت غلط املایی میگیره

# : 14 Jun 2006 22:08

sharmandeh
تو دير مياي زود ميري و يه متلك بار ما ميكني خيالتو راحت

# : 15 Jun 2006 00:14

اقيانوس آرام با حدود 166 کليومتر مربع بزرگترين اقيانوس جهان است.يعني ميشود گفت که تقريبا" صد ويک برابر وسعت ايران.طول موجهای دريائي
به 600 متر و طول موجهاي نزديک به سي تا چهل متر در اين اقيانوس ديده شده است .

عميق ترين ناحيه زير آبي جهان در اين اقيانوس قرار دارد.اين منطقه که گودال ماريان نام دارد در شرق فليپين واقع شده است که بيش از يازده کليومتر عمق دارد.عمق متوسط اقيانوس آرام 4188 متر ميباشد.

# : 15 Jun 2006 00:55

این کلاسه معلومات عمومی هست؟؟ چه خوب....

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 15 Jun 2006 01:02

dariushagha
میگم عاشق کلاستم . چرا باور نداری !!!!!!!!!!!

# : 15 Jun 2006 01:20

dariushagha

حالا بيا امتحان پس بده
چي ياد گرفتي؟

# : 15 Jun 2006 01:24

Quoting: sogoli2
حالا بيا امتحان پس بده

خانم اجازه؟..این شرمنده دفترچمو خط خطی کرد..مدادم ورداشته...

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 15 Jun 2006 01:34

dariushagha

بي انظباتياتو ننداز گردن اينو اون

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.