صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Jun 2006 02:48

طلا انعطاف پذيرترين فلز دنيا ميباشد. به اين صورت که انسان ميتواند با يک گرم طلا يک
نخ طلايي به درازاي 4/2 کليومتر درست کند

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 12 Jun 2006 02:54

آيا متوانيد باور کنيد کوسه ای انساني را ببلعد و او زنده از شکم کوسه بيرون بيايد، داستان از اين قرار است که در سال 1891 يک ملوان انگليسي به نام جيمز بارتلي با يک کشتي غير دولتي به نام اختر شرق براي شکار کوسه راهي سفر شد . او و همراهانش طي مسير، ناگهان با کوسه غول پيکري برخورد کردند . افراد به سمت جانور نيزه پرتاب کردند که يکي از آنها به بدن کوسه خورد و جانور را وحشت زده کرد . کوسه زخمي با تکان شديد باله هايش سرنشينان قايقها را در آب انداخت در همين اثنا ناگهان با يک حرکت شديد کوسه جيمز بارتلي در آب پرتاب و او در يک چشم به هم زدن ناپديد شد . ملوانان به کشتي بازگشتند و خبر ناپديد شدن بارتلي را به بقيه دادند . کم کم کشتي به کوسه نزديک شد و با پرتاب نيزه درياچه اي از خون زير بدن کوسه پديدار گشت . ملوانان کوسه را با زحمت به عرشه بردند و پوست و روده اش را بيرون آوردند .ناگهان در جلوی چشمان حيرت زده ملوانان چيزی در شکم و معده کوسه تکان خورد. آنها به آرامي معده حيوان را باز کردند و پايي پوشيده با کفش بيرون زد. سپس بدن بارتلي را که بيهوش بود از معده کوسه بيرون آوردند. او دو هفته با مرگ دست و پنجه نرم کرد تا سرانجام نجات يافت .وی گفت وقتي از قايق بيرون افتادم با آرواره هاي کوسه مواجه شدم و او مرا بليعد، سپس از لوله اي ليز به سرعت سمت پايين پرتاب شدم و ديگر چيزي را خاطر ندارم . او پس از اين واقعه نابينا شد و پوست بدنش به سفيد تغيير رنگ يافت. پزشکان زيادی از کشورهای مختلف دنيا بر سر بالين وی حاضر شدند. اما هيچکس نتوانست درمانش کند . او پس از هيجده سال در وضع بدی جان سپرد بارتلي تنها انساني است که توانست در شکم کوسه زنده به سر ببرد .

# : 12 Jun 2006 03:35

sogoli2
Quoting: sogoli2
چيزی در شکم و معده کوسه تکان خورد. آنها به آرامي معده حيوان را باز کردند و پايي پوشيده با کفش بيرون زد. سپس بدن بارتلي را که بيهوش بود از معده کوسه بيرون آوردند. او دو هفته با مرگ دست و پنجه نرم کرد تا سرانجام نجات يافت .وی گفت وقتي از قايق بيرون افتادم با آرواره هاي کوسه مواجه شدم و او مرا بليعد، سپس از لوله اي ليز به سرعت سمت پايين پرتاب شدم و ديگر چيزي را خاطر ندارم

بيچاره خاطره ي تولد شدنش رو دوره ميكرده!
ميدونيد اسيد معده ي كوسه وتمساح حتي لاك سنگ پشت رو هم هضم ميكنه؟بيچاره بارتلي!
طلا انعطاف پذيرترين فلز دنيا ميباشد

اگه راست ميگي تو با انعطاف ترين آدم دنيا رو نشون بده ببينم......

كارت خيلي قشنگ هست سوگلي جان,خسته نباشي

برای همیشه بدرود.دهم تیر 87
# : 12 Jun 2006 19:37

Quoting: saeed4t
بيچاره خاطره ي تولد شدنش رو دوره ميكرده

خوبه ديگه تجديد خاطره اونم توي شكم كوسه
اگه راست ميگي تو با انعطاف ترين آدم دنيا رو نشون بده ببينم......

نميدوني يا شوخي ميكني
كارت خيلي قشنگ هست سوگلي جان,خسته نباشي

قابل دوستان گل رو نداره
ممنونم

# : 12 Jun 2006 21:14 | ویرایش بوسیله: sogoli2

زني كه بتازگي در امريكا زنداني شده بود و مي گويد نمي دانست باردار است ، در توالت سلول خود پسري به دنيا آورد. لتيسيا سيسنروس ، سي و پنج ساله ، در حالي كه به خيال خود از گرفتگي هاي عضلاني درد مي كشيد ، روي توالت نشسته بود كه پسرك در كاسه توالت افتاد .
زنداني ديگري براي به دنيا آوردن نوزاد به لتيسيا كمك كرد. كمي بعد معاون زندان آمد و پيش از رسيدن پرستار زندان ، نورسيده را در پتو پيچيد. در اعلاميه زندان آمده است اگر كمك معاون ، پرستار و زنداني نبود بچه زنده نمي ماند. لتيسيا روز اول ژوئن در زندان سانتاباربارا زنداني شد. پزشك زندان در معاينات مقدماتي متوجه باردار بودنش نشد! اما از قول خود او نوشته شده بود اگر چه اخيرا وزن بدنش اضافه شده بود اما علت آن را نمي دانست .

# : 12 Jun 2006 21:20

اخییییی

# : 12 Jun 2006 22:00

چندي پيش در اثر تحقيقات مسلم شد که بقاياي اسکلت ميمون هاي انسان نما که سه متر وشصت و پنج سانتيمتر قدشان بود، تقريبا در پانصد هزار سال قبل از ميلاد مي زيسته اند.بعضي ها عقيده دارند که بلندترين مردان روزگار ما شخصي به نام دوربرت پرشيگ والدون بوده که در روز پانزده ژوئيه 1940 ميلادي در ميشيگان وفات يافت، ايشان دو متر و هفتاد سانتيمتر و دويست بيست و هفت کيلو وزن داشته است .
در حال حاضر بلند قدترين مرد معاصر، مرد هلندي است که در سال 1898 در آمستردام پا به عرصه وجود گذاشت و نامش آلبرت يوهان کرامر بوده و قدش دو متر و پنجاه و چهار سانتيمتر بوده است . بلند قد ترين زن تاريخ خانمي است بنام ماريال وهد که طول قد او دو متر پنجاه و پنج سانتيمتر بوده و در سال 1866 به دنيا آمده بود .

# : 14 Jun 2006 00:14

سه مرد كه مي خواستند گاوصندوق يك اداره پست را در بوسني خالي كنند ناكام ماندند چون كارمندي كه كليد گاوصندوق را داشت به موقع سركار خود نرفت.
به گزارش آسوشيتدپرس ، سه مرد نقابدار وارد اداره پست در روستاي گلاويچيكا در شمال شرقي بوسني شدند و به كارمندان حاضر دستور دادند گاوصندوق را باز كنند.
اما دزدان مجبور شدند با دست خالي و دماغ سوخته پي كارشان بروند چون حاضران به آنان گفتند كليد گاوصندوق نزد كارمندي است كه هنوز نيامده است

# : 14 Jun 2006 02:27

sogoli2
خوبه ديگه تجديد خاطره اونم توي شكم كوسه

ديگه يادش نميره!.....زكجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟.....
نميدوني يا شوخي ميكني

من و شوخي؟جدا" نميدونم.توبگو.
اما از قول خود او نوشته شده بود اگر چه اخيرا وزن بدنش اضافه شده بود اما علت آن را نمي دانست .

حتما" بايد علتشو از حضرت "جبرئيل"(گابريل) كه اون دور و برا بوده پرسيد
بلند قد ترين زن تاريخ خانمي است بنام ماريال وهد که طول قد او دو متر پنجاه و پنج سانتيمتر بوده و در سال 1866 به دنيا آمده بود .

طفلك فقط ساق پاش از تختخوابم بيرون ميموند
اما دزدان مجبور شدند با دست خالي و دماغ سوخته پي كارشان بروند چون حاضران به آنان گفتند كليد گاوصندوق نزد كارمندي است كه هنوز نيامده است

از مزاياي از زير كار در رفتن,هي بگين آدم بايد منضبط باشه,كه چي؟.....

برای همیشه بدرود.دهم تیر 87
# : 14 Jun 2006 16:07

ديگه يادش نميره!.....زكجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟.....

آره والا
من و شوخي؟جدا" نميدونم.توبگو

اي بابا يه كم دقت كني ميبيني
حتما" بايد علتشو از حضرت "جبرئيل"(گابريل) كه اون دور و برا بوده پرسيد

اي واي جبرائيل هم پسر دار شد
حتما داره با خدا رقابت ميكنه
طفلك فقط ساق پاش از تختخوابم بيرون ميموند

مگه قرار بوده بياد توي تخت تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از مزاياي از زير كار در رفتن,هي بگين آدم بايد منضبط باشه,كه چي؟

اين يكي رو موافقم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.