صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
علم و فناوری
/
نه بابا.............
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
177
.
178
.
>>
نویسنده
پیام
nima2005
اعضا
#
: 10 Jun 2006 23:36
Quoting: sogoli2
بگو ببينم
چي بگم؟؟؟
sogoli2
مدیر
#
: 11 Jun 2006 02:00
-مرام فقط مرام گاو چون نگفت من گفت ما 2- صفا فقط صفاي مورچه كه هر وقت گريه كرد هيچكس اشكش نديد 3- رفيق فقط كلاغ نه بخاطر سياهيش به خاطر يه رنگيش 4- معرفت فقط معرفت كرم نه به خاطر كرم بودنش به خاطر خاكي بودنش 5- يه رنگي فقط يه رنگي ديوار كه هرچي مردو نا مرده بهش تكيه ميدن 6- نامردارو خيلي دوست دارم چون اگه نباشن مردا مشخص نمي شن
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
sogoli2
مدیر
#
: 11 Jun 2006 02:02
اخونده بعد از ورق بازي ميره با لا منبر وسط صحبتاش يکي از ورقاش از جيبش مي افته ميبينه که داره ضايع ميشه از زمين ور ميداره و ميگه :
کي اين ورق و مي شناسه؟ همه ميگن بي بي گيشنيزه..... بعد آخونده ميگه :خاک بر سر همتون!!!!! که بي بي گيشنيزو مي شناسيد ولي بي بي فاطمه زهرا رو نمي شناسيد .
sogoli2
مدیر
#
: 11 Jun 2006 02:04
جوادترين سرگرمي : چت - قليون جوادترين خواننده غير مجاز : حسن شماعي زاده و داوود بهبودي مشتركا" جوادترين گزارشگر : جواد خياباني جوادترين كتاب سال : آهنگ براي موبايل جوادترين لاستيك : مارشال دورسفيد جوادترين نوشيدني : خاك شير و يخ در بهشت جوادترين مانتو : مانتو خفاشي جوادترين تكيه كلام : جون تو سالاره جوادترين رنگ : رنگ قهوه اي
nima2005
اعضا
#
: 11 Jun 2006 02:09
sogoli2
sogoli2
مدیر
#
: 11 Jun 2006 13:01
درازترين زبان دنيا در بين جانواران خشکي تعلق به يک نوع مورچه خواری است که در آمريکای جنوبي زندگي ميکند . درازای زبان اين نوع مورچه خوارها به شصت و يک سانتيمتر ميرسد .مورچه خوارها به کمک زبان درازشان ميتوانند تقريبا" به تمامي زواياي لانه مورچه ها دسترسي داشته باشند د ولي حقيقتا" بزرگترين زبان دنيا به وال آبي تعلق دارد که مساحت آن به دوازده متر مکعب ميرسد وجالبتر از اين وزن زبان وال آبي است که به دو تن توجه کنيد، دو تن ميرسد.
admin
مدیر
#
: 11 Jun 2006 13:02
-مرام فقط مرام گاو چون نگفت من گفت ما 2- صفا فقط صفاي مورچه كه هر وقت گريه كرد هيچكس اشكش نديد 3- رفيق فقط كلاغ نه بخاطر سياهيش به خاطر يه رنگيش 4- معرفت فقط معرفت كرم نه به خاطر كرم بودنش به خاطر خاكي بودنش 5- يه رنگي فقط يه رنگي ديوار كه هرچي مردو نا مرده بهش تكيه ميدن 6- نامردارو خيلي دوست دارم چون اگه نباشن مردا مشخص نمي شن
اين خيلي توپ بيد
تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
sogoli2
مدیر
#
: 11 Jun 2006 13:06
admin
قابل شما رو نداره جيگر
oonkareh
اعضا
#
: 11 Jun 2006 13:13
جوادترين رنگ : رنگ قهوه اي
چي داداش.........چي؟؟؟
دستتو بنداز بينيم باااااااااااا...................
به رنگ مورد علاخه من توهين ميكيني..............شيطونه ميگه يه كف گرگي بيام تو صورتش
اوخ
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
sogoli2
مدیر
#
: 11 Jun 2006 13:46
oonkareh
يه جواد به دام افتاد
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
177
.
178
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.