صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 167 . 168 . >>
نویسنده پیام
# : 10 Jun 2006 03:03

Quoting: admin
اون تو خيلي جا بشه 30 سانته!

admin
چه با تجربه

گر بدین سان زیست باید پست...من چه بی شرمم اگر فانوس عمرم را ...به رسوایی نیاویزم...بر بلند کاج خشک کوچه بن بست
# : 10 Jun 2006 03:04

Quoting: admin

nima2005
اينجا جاي بچه ها نيست
بدو برو خونتون

admin

دقيقا

گر بدین سان زیست باید پست...من چه بی شرمم اگر فانوس عمرم را ...به رسوایی نیاویزم...بر بلند کاج خشک کوچه بن بست
# : 10 Jun 2006 03:05

nima2005
Quoting: nima2005
منم زن میخوام

باز به تو گفتن قربون چشم بادوميت

# : 10 Jun 2006 03:06

سال 1945 ميلادي بود که خانواده اولسون از آمريکا، تدارک شام را ميديدند و به اين نتيجه رسيدند که هيچ چيزي بهتر از خروس خانواده براي شام آنها مناسبتر نيست و طبق معمول، بيچاره آقايون هستند که بايد کارهاي بيرحمانه اي چون بردن سر مرغ و خروس را انجام دهند و آقاي اولسون نيز از اين امر مستثنائ نبود بدين علت تبری را جهت قطع کردن سر خروس بيچاره تهيه ميکند و به يکباره سر خروس نگون بخت را از بدن جدا ميکند ولي خروس خانواده با اين ضربه از پا در نمي آيد و در مقابل ديدگان حيرت زده آقاي اولسون، بدون سر شروع به دويدن به اينطرف آنطرف ميکند د آقاي اولسون با اين تفکر که هر لحظه خروس نگون بخت نقش زمين خواهد شد او را با نگاه هايش دنبال ميکرد ولي نه تنها او نقش زمين نشد بلکه 18 ماه بدون سر زنده ماند ددد تعجب نکنيد چرا که آقاي اولسون خروس بيچاره را از طريق گردن بريده شده غذا ميداد و ناگفته نماند که او پول کلاني نيز با نشان دادن خروس بي سر خود به ديگران به جيب زدد

# : 10 Jun 2006 03:10

Quoting: sogoli2
لابد به قطر هم توجه كرده

من هم به قطر توجه ميكنم( با اون كردن فرق داره) كشور خوبيه

# : 10 Jun 2006 03:11

كشور خوبيه

nima2005

كجاش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

# : 10 Jun 2006 03:13 | ویرایش بوسیله: nima2005

قربون چشم بادوميت

بادام نميخوام زن ميخوام مار هم ميخرم براش

# : 10 Jun 2006 03:14

بادم نميخوام زن ميخوام مار هم ميخرم براش

nima2005
تو اصلا ميدوني زن چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من ميخوام ميخوام در آوردي

# : 10 Jun 2006 03:18

تو اصلا ميدوني زن چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط ميدونم مار رو دوست دارن نميدونم چرا

# : 10 Jun 2006 03:51

فقط ميدونم مار رو دوست دارن نميدونم چرا

تا وقتی‌ پول تو جیب داری!!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 167 . 168 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.